Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@evinku napr. tuto je to celkom pekne vysvetlené: https://spln.eu/informujeme-vas/co-je-embryoglu...
@22stanka22 ďakujem za informáciu... Vyzerá to zaujímavé... Aj ste sa pýtali na to v car? Co na to povedali? Ci by to odporúčali, alebo nie..
@evinku popravde, nepýtali. Nejako mi to vypadlo. Iba nám hovorili, či to chceme. Tak už sa ich vlastne ani nestihnem osobne opýtať, ale asi zajtra zavolám, že chceme. Keďže sme to ešte ani raz nemali, tak asi skúsime.
@22stanka22 aj sa za to priplaca?
@evinku jasne, v car nič nie je zadarmo 😏
@22stanka22 a koľko? Ak môžem vedieť...
@evinku pozerala som to len v papieroch čo nám dali a tam je cena 120 €
@22stanka22 ďakujem... Kuknem to aj ja... Uvidím co nám odporučia po odbere... Ako to bude vyzerať...
@evinku nie je začo. To ano, ešte máš dosť času.
@22stanka22 už nech to je... Sa teším na to obdobie
@evinku verim že ano 😊 ja sa tiež veľmi teším, ale zároveň sa samozrejme aj bojím. Ale veríme, že tentokrát sa embryjko zahryzne a už sa nepustí ☺️
@22stanka22 veľmi ti držím palce, nech Vám to vyjde... A spoločne aj nám... By bolo super rozoberať priebeh ďalšieho pokračovania 🤗
@evinku ďakujeme veľmi pekne 🤗 a rovnako držím palce aby si mala čo najviac embryjok a úspešný hneď prvý vklad 🙂 to by bolo super 😊 ako dlho sa snažíte kým ste sa dostali do car?
@22stanka22 ďakujeme... Rok.. Ja mam problém nepriechodnost... Aj operácie za sebou a nič... Tak uvidíme.. Snáď sa podarí
@evinku hm tak ktovie prečo sa nedarí keď už si aj po operácii 🤔 v tomto prípade IVF určite pomôže 😊
@22stanka22 snáď áno... Spoliehame sa na to...
@miskam333 ahoj 😊 my sa máme super 🙏 bambulko robí premety, zajtra mám kontrolu, tak som zvedavá, akú zvoli polohu 😊 zatiaľ nevieme pohlavie, ale zajtra bude sestrička posielať správu budúcej krstnej mame, aby nám pripravila na moje meniny prekvapko 🙏😊
A ty ako? Sledujem že sa chystáš na 4IVF ❤️🍀🍀🍀
@jarrys anoo nakoniec sme sa rozhodli tam 😋 reálne by som už mohla aj tento mesiac ale rozhodli sme sa že teda začneme v novom roku až ..predsa len sviatky atď a pre mňa tých 5 dní kultivácie čakať je neskutočný stres akože injekcie môžem mať aj 10 denne ale tých 5 dní je peklo nakoľko vždy sa modlíme aby bolo nejaké embryjko ...tak rozmýšľame že podporíme naše prirodzene snaženie v decembri s jednou IUI a ak nič tak január je náš 😂ty si ako na Tom?
@miskam333 ja september som dala oddych aj od prirodzeneho. Oktober prirodzene nic. A november uvidime ci prirodzene sa zadari ale nedavam tomu nadej. Pochodila som vysetrenia a este cakam na vysl3dky z reproimuno a potom v CAR dohodneme co dalej. Endokrinologia a genetika vysli super. Hematologia vysiel jeden faktor zvyseny tak pocas tehotenstva mam uzivat clexan. No a uvidime co povie reproimuno. O cca tyzden mam pisat ci su uz vysledky.
ahojte dievcata... ako sa mate? ja v podstate nic nove.. moemntalne mam menstruaciu a som opät sklamana pred nou mi vysiel test slaba druha ciarka a opät som sa zaradovala zbytocne to po prirodzenom snazeni,,,, rozhodujem sa kedy ist na posledny treti vklad,, viete mi nejak poradit? naposledy na druhy som bola v juli 2022....cca pomaly pol roka je tomu ... ale ja som strasne stale pribrata na brucho a kvoli tomu sa bojim kolka by som bola kebyze..... idem....chapete.... ono po nociach ma chyti hlad a to je najhorsie.....prosim vas o radu.... dakujem vopred.. napiste mi aj vy co mate nove,,,, rada si precitam nove info
Ahojte dievčatá 😊 tak my sme sa včera dozvedeli, že čakáme naše vymodlene, vytúžené dievčatko 🙏❤️ 12.12. sa rozhodne termín sekcie, aj keď stále rozmýšľam, či nerodiť prirodzene, keďže môžem. No v tomto období sa trocha bojím nemať zazmluvneneho doktora, aby ma teda mal kto odrodit 🤦
Malinká je väčšia o 1,5 týždňa, doktor sa na poslednej kontrole smial, že mne netreba robiť ani prietoky, keďže bruško má vždy o 1-2 dní väčšie ako zvyšok 😁 že živena je dobré. Tak sa začínam potichučky tešiť, a nakupovať 😊
Vy sa ako máte?
@katka06 Ahoj. Krasna sprava. 😊🥰🤩 tebe aj malickej prajem vsetko len to najlepsie. Som rada ze sa vam krasne dari. Ja som si pri syncekovi uzila najprv prirodzene a ked nepostupoval porod tak po 26h sekcia spinal a za mna nech to bolo akokolvek tazke tak najkrajsie bolo pocut plac maleho,lebo som vedela ze je v poriadku. Viac mi netrebalo.
Ja teraz po MA a nutnom kyrete cakam a ide doplnat vysetrenia. Najblizsie mozem na vklad vo februari tak uvidime co a ako. Dlhsie sledujem tvoje prispevky a tesim sa z kazdeho uspechu ktory sem pridas. Drzim ti velmi palce a vela vela zdravicka. A nech budes mat porod akykolvek ver ze vsetko sa zahoji a vsetko zvladnes 😘 a ten krasny vonavy uzlicek sa ti aj patricne za to odmeni 😘💗🥰🤩

@22stanka22 to ani neviem co znamená...