icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

katka06
26. nov 2022

@janulka1351 Ďakujem Ti krásne🙏 no zase som sa priklonila k sekcii 😁 viem že máš pravdu, ten pocit prituliť svoje narodené dieťa je dokonalý ❤️
Držím palce 🙏🍀

jarrys
27. nov 2022

@katka06 ahoj tak to su krasne spravy ❤️🙂 velmi sa tesim s tebou. No nam abi v novembri sa nezadarilo prirodzene. A uz mam vsetky vysledky z vysetreni as nasledujucou MS pojdem na vklad a poslednym mraziacikom. Skusime aj decembri ci sa zadari ale uz dako neverim ze by to prislo prirodzene. Bola som celkom v pohode psychicky ale ako viem kedy bude vklad tak zacinam strasne panikarit a strasne sa bojim.

katka06
27. nov 2022

@jarrys psychika je hrozna aj u mňa stále 🙄🤦 týždne som úplne v pohode, vytesena, ako sa blíži kontrola u gynekológa stres, až kým mi nepovie že je všetko v poriadku. A tak dookola 😁
A výsledky ako? Prišlo sa na niečo?

jarrys
27. nov 2022

@katka06 aj ano aj nie. Genetika a endokrynologia vysli super. Hematologia vysiel jeden trombofilny faktor zvyseny ale len hranicne, s tym ze zaver je preventivne v tehotenstne clexane. A nevie s urcitostou povedat ci to mohlo mat vplyv na uhniezdovanie a neuspesnost vkladu alebo nie. A reproimuno tam my vysla specificka celularna odpoved voci partnerovym spermiam stredne tazka tak na mesiac kedy bude vklad predpisala infuzky, vitamin E a hormonalne steroidy. Vravela ze to mohlo ovplyvnit uhniezdenie aj nemuselo. Ale ze urcite sa nieco deje kedze 4vklady a vzdy ci skor ci neskor skoncili neuspechom.

miskam333
autor
27. nov 2022

@katka06 o rok si tu budeme pisat o plienkach, kočíkoch ,spánku atd 😀😍 Dakujem ❤

jzuzka
27. nov 2022

@miskam333 ahoj Miska ,ja uz nemam mesenger tak napisem sem alebo cez watsap sa mi da, ci viber ako sa mas co nove u teba?

miskam333
autor
27. nov 2022

@jzuzka ahojky 😊u nás nič extra ideme v decembri na iui a ak nič tak január štvrtá stimulácia a ide sa na to 😋ty sa chystáš na ten vklad ?

katka06
28. nov 2022

@miskam333 inak kamoška má za sebou 3xIVF, neviem koľko vkladov, prešli do nového centra, tam po konzultácii IUI, každú chvíľu ide rodiť 🙏

miskam333
autor
28. nov 2022

@katka06 no dúfam teda že to budeme mať rovnako 😂😂😂že po nich poopakujeme😂😂

jzuzka
28. nov 2022

@miskam333 ano, no ja som si dala vklad na januar ale mam mensi problem mala som 15.11. Menzes a vcera mi ukazal tehu test slabu druhu ciarku , volala som do gyn fiv na 7.12. Tam idem ze mi zoberu krv ale ze moze ist aj o cystu....tak sa teraz bojim co je vo veci....

miskam333
autor
28. nov 2022

@jzuzka no vyskúšaj ísť na tú krv 😋snáď sú to len falošné testy lebo aj ja mávam teraz na testoch často ducha a aj ostatné dievčatá čo si robia testy tak majú pozitívne testy a tehu nie sú tak neviem či je to nejaká zlá varka testov alebo čo ...tak daj vedieť ako dopadla krv

jzuzka
28. nov 2022

@miskam333 ano jasne dam ti vediet....

jzuzka
8. dec 2022

@miskam333 Misja ahoj ako sa mas, ja mam ten vysledok z krvi negativny ..v januari nam vklad tak sa tesim nan a tyco nove....

jzuzka
8. dec 2022

@katka06 ahojky ako sa mas Katka, co nove mas ???

katka06
Autor odpoveď zmazal
janulka1351
8. dec 2022

@katka06 uzasna fotka 🥰 ak sa smiem spytat planovanu sekciu budes mat z akeho dovodu? Drzim ti palce. Bude aj to krasny zazitok 😘💗

katka06
8. dec 2022

@janulka1351 ďakujem 🙏❤️ nemám dobré skúsenosti s doktormi, a keďže chcem mať svojho doktora pri pôrode, tak aj preto. Ale aj syna som rodila cisárskym, takže som si vlastné mohla vybrať.

janulka1351
8. dec 2022

@katka06 a kde budes rodit? Ked pises ze si si mohla vybrat. Ja som tiez syna rodila cisarskym,tak to len ako zo zaujimavosti zatial,kym sa podari otehotniet druhykrat.

katka06
8. dec 2022

@janulka1351 prvého som rodila v KE- stará nemocnica, aj tam som mala vybaveného dr.,teraz budem v Rožňave

jzuzka
9. dec 2022

@katka06 jeee tak to som nevedela ze si uz pred porodom...uz mas vybrate meno pre dcerku, ake ak nevadi? Tesim sa velmi s tebou a drzim palce ta fotka je uzasna, super....

katka06
9. dec 2022

@jzuzka no veru, ide to rýchlo 😊 Ďakujem, prajem Ti aby si o 9 mesiacov riešila obdobne problémy 🙏❤️ tak mena máme viacej, zatiaľ vyhráva Hana ❤️ uvidíme, či nám to vydrží 😁

jzuzka
26. dec 2022

@katka06 ahoj Katka prajem pozehnane vianocne sviatky ....inak ako sa mas...ja sa chystam na vklad v januari , vcera cez plodne dni som sa testla a tehu test mi vysiel takto, zasielam foto, co si myslis ...je pozitivny ?

katka06
26. dec 2022

@jzuzka waaau 😍🙏 no vyzeta to nadejne ❤️
Krásné sviatky aj tebe. Mám sa fajn, už sice nevladzem veľmi, zajtra mám kontrolu dozviem sa datum sekcie.

jzuzka
26. dec 2022

@katka06 jeee tak to ta chapem a si ma potesila ak to vyzera nadejne....podla teba ak si zajtra urobim test mozem sa ozvat na gynekologiu , inak idem na kontrolne sono este pred januarovym vkladom do gyn fiv a to medzi 2.1. Az 6.1. V tom tyzdni tak teraz neviem ci nam v stredu ist k obvodnemu gynekologovi uz...porad prosim dakujem, a kolkateho mas teda termin drzim palce k porodu....a tesim sa s tebou uz mas meno vybrate teda

jzuzka
26. dec 2022

@katka06 jaj ved zajtra sa dozvies datum sekcie prepac

katka06
26. dec 2022

@jzuzka no ja by som počkala, ak mas naplánované sono medzi 2.-6.1. Ale ak nebudeš vediet vydržet, tak chod 🙂 viem si predstavit aka si nedočkava 😁 tak podla minulého kontroli od dnes 2 tyzdne, ale ak bude vsetko OK, chcem este aspoň 3tyzdne vydržat. Uvidím co povie zajtra doktor.

katka06
27. dec 2022

@jzuzka ahoj, ako si sa rozhodla 🙂 ja som po dnešním kontrole vystresovana 😔 zase som mala vyšší tlak a tep..mám sa sledovat, ak bude dlhodobo vyšší mám ist na hospitalizacu ☹️ takže sme ani termín sekcie neriešili, ak bude vsetko OK 10.1. sa rozhodne

jzuzka
27. dec 2022

@katka06 ahoj , no dam ba tvoju radu a pockam na sono na gyn fiv... joj tak to na mrzi ze mas vyssi tlak i tep,, drzim palce ti az sa ti to znormalizuje, ja sa priznam ze som strasne nedockava a tiez nam obavu ci vobec lekarka uvidi nieco na sone. Uz by som bola rada keby tam videla plod.

jarrys
28. dec 2022

@jzuzka 6.1.maju v Gynfiv zatvorene.

katka06
28. dec 2022

@jzuzka dnes mám tlak OK 🙏 včera bol celý den vysoký, nerozumiem preco, ale verim, že už bude dobre🙂 a ty len pekne oddychuj 😊 těším sa na dobré správy 😉