icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

jzuzka
13. jan 2023

@katka06 katka ahoj ako sa citis....ja uzivam uz estrofem 4.den , 23 .1. Nam sono...aj viem ze brusko byva nafuknute...ale prosim ta nevyzera ti to moje moc nafuknute , poslem foto...ze ci nahodou nie som aj tak tehotna mam doma krvny test a mam po menstruacii cerstvo ....myslis ze si mam test spravit pre istotu?

katka06
13. jan 2023

@jzuzka ahoj, ja som mala takto nafúknuté bruško pri stimulácii. A vlastne od februára kedy som mala 1 IVF do mája kedy som mala 2 IVF mi ani nesfuklo. V nejakom 3-4mesiaci som ho mala skoro tak veľké ako teraz..no.neviem, myslím, že ked si teraz bola u doktora, a nevšimol si nejakú zmenu, tak asi tehotná nebudeš 🙄 ale ak máš taký pocit, sprav si test a uvidíš 😊

jarrys
16. jan 2023

@jzuzka prosim ta ked si stimulovala tak co si si pichala?

jzuzka
16. jan 2023

@jarrys ja som si pichala Rekovelle injekciu tou som zacinala, potom mi dali Ovitrelle a nakoniec som to ukoncila jednym uz len pichnutim do brucha od injekcie Cetrotide,,,preco sa pytas? Stimulujes uz? Ako si na tom...ako sa citis ak stimulujes uz....

jarrys
17. jan 2023

@jzuzka napisem ti spravu lebo konik mi ju vymaze zase.

jzuzka
18. jan 2023

@katka06 katka ahoj ako sa mas ako sa citis...pred porodom...tesne ..prajem ti bezproblemovy porod...co nove u teba

katka06
19. jan 2023

Ahojte dievčatá, tak mne sa to už kráti 😊 mala som mať sekciu 23.1., ale preložili sme to na 27.1., takže o týždeň už idem na hospitalizáciu 🙏 všetko mam pripravene, nakúpené, tlak sa mi upravil, predoperacne tip top, malinká ma už cca 3400g, tak verím, že to zvládneme bez komplikácií 🙏🍀
@miskam333 ako pokračuješ? Stále na teba myslím ❤️

miskam333
autor
19. jan 2023

Ahojtee tak ja už mám po stimulke ..najskor to yvzeralo krásne ale 5den kultivacie všetko zmenil ekd nebolo čo mraziť ..nakoniec na 6ty den nam mrazili ale velmi nekvalitne embryjka ..pystali sa či ich vobec chceme zamraziť ale my s mužom im chceme dať šancu :/ .. aj tak by sme nemohli ist hned do dalšej stimulacie tak aspon vyplnime čas ...aj ekd no tu v centre su tie vklady dost drahe tak neviem či sme nemali peniaze odložit radšej do dalšieho ivf ..no uvidime ...@katka06 bodeeee už sa tak teším na maličkú 😍 potom pošli aspon do spravy fotečku aka bude pricezna krásna ❤
@jzuzka no podla man niečo treba s tym nafuknutim robit lebo aj hadam ako polroka co si pišeme alebo kolko to je si pamatam že si mala s tym prblem vždy ..asi len lahsie ta nafukne ako aj ja to mam ..som minimalne 3 tyždne v mesiaci nafuknuta a tyžden nomalne :D testovanie po menzese zmysel nemá ...idealne iba ak ti menzes bude meškat ..može to robit kludne ten polyp a bohvie či nesposobuje aj duchov čo mavaš často na testoch
@jarrys ty sa ako držíš ?

jarrys
19. jan 2023

@miskam333 ja blbo. 5.1. som mala KET s poslednym mraziacikom a zase nevyslo 😔 uz piaty transfer. Tak cakam kym minpride MS a idem stimulovat. Takze zase tie stresy ako budem reagovat na stimulku, kolko vajicok, kolko embryji. A kolkych ste nechali zamrazit nakoniec? Podla mna dobre ze ste nechali zamrazit. Co som citala tak niektorym babam sa prave uchytilo a dobojovalo do konca prave embryjko co bolo najmenej kvalitne. Vidis ja teraz v druhom IVF 4ty krasne Ackove blastocysty ze ukazkove a prd z toho.

jzuzka
19. jan 2023

@miskam333 ahoj Miska,,, ano mas pravdu,, viesco sranda je v tom ze som prisla na to ze ma niektore druhy jedal poriadne nafukovali v kombinacii s tym co riesim,,, ale uz nie som nastastie tak nafuknuta uz to kleslo to brusko.. davam si pozor na jedlo....polyp nemam odisiel s menstruaciou tak mi naposledy 13.1. povedal lekar na kontrole....sono kontrolu mam v pondelok ale medzitym 16.1. som bola pred vkladom este na reprodukcnu imunologiu na kontrolu na krv,,, dnes mi poslala lekarka odpoved.. vysledky,, tak treba doplnit vitamin D ktoreho mam nedostatok,,, potom mam uz mat aj tie intralipidove infuzire az 100 ml do 250 az 500 ml roztoku...a okrem toho mi predpksala aj Medrol,,,, prosim ta nepoznas tento liek? ja nie,,, vôbec neviem na co je nic blizsie mi nedefinovala a mam obavu ze mi rozhadze organizmus z toho co som sa na nete docitala.. je to nejaky kortikoid....bojim sa ho.... daj radu prosim,, ak môzes,, zajtra mi budu volat z gyn fiv, ako dalej aj co sa tyka tej imunologie... a inak drzim vam palce , myslim ze si spravne sa rozhodla s manzelom ze ste sli do toho alebo idete do toho vkladu a j s embryjkami ake vysli,,,, kolko ich mate? a kolko si ich ides dat vlozit,,, na prvy vklad? ci len zmrazit zatial? myslim na teba,,, a prajem az sa zadari..... neboj treba sa posilnovat pozitivne, bude to dobre

jzuzka
19. jan 2023

@jarrys ahoj ,, joj tak je mi to luto ze ti to nevyslo ,, mysli nadalej ze vzdy je sanca ze to môze raz vyjst... drzim ti stale palce.. prajem vsetko pozitvne co sa tyka stimulacie,,, a dalsich vkladov,,, ver tomu ze raz to vyjde tiez aj u teba....

jzuzka
19. jan 2023

@katka06 Katka tak ja sa moc tesim,, ze je vsetko u teba ako ma byt,, potom ta prosim posli foto fakt sa moc moc potesim,,, a drzim palce pri porode az to ide hladko nadalej,,, az si stastna s dcerkou az ste zdrave.....

jzuzka
24. jan 2023

Ahojte dievcata , zeny , ako sa mate? Co nove u vas...ja mam nove to ze uz viem kedy nam vklad a to 30.1.2023 o 10.00 hod. , bola som na rep.imumologii v Bratislave na kontrolu krvi a kedze mam cytokiny srale zvysene tak lekarka mi predpisala intralipidove infuzie , /vcera som nala prvu/ a okrem toho aj liek medrol a doplnit vitamin D. Mate skusenost , alebo viete mi niektora z vas povedat ci je medrol fajn liek...ci nema nejake velke vedlajsie ucinky ? Viem ze he protizapalovy , a to he vsetko....dajte mi vediet o nom dakujem vam vopred....

jarrys
24. jan 2023

@jzuzka ja som ho nebrala ale co tu baby pisali tak z Medroku boli zavodnene, nafuknute. Telo aj tvar spuchnuta a pribrali z neho dost. Treba upravit stravu popri nom. Su to vlastne kortikoidy. Ja uzivam Prednison uz druhy mesiac co su tiez kortikoidy.

jzuzka
24. jan 2023

@jarrys aha ok dakujem za info upravim si radsej tu stravu ,,,len neviem aku mam si davat hlavne...vies poradit

jarrys
24. jan 2023

@jzuzka no obmedzit hlavne sladke. Lebo s kortikoidov clovek fakt nabera. A mensie porcie. Zelenina, ovocie. Ja som tiez z tych tbl zavodnena a kusok som pribrala ale nie je to take strasne lebo sa snazim kontrolovat v strave.

jzuzka
24. jan 2023

@jarrys ok dakujem ti za odporucanie

miskam333
autor
24. jan 2023

@jarrys no to je najhoršie že človek netuši kolko ešte ivf bude potrebovat ...tiež 5 tranferov v 3 ivf a nič a z tohoto 4ivf si enrobim velke nadeje :D ja som vždy optimista ale teraz som aj realista :D psychicky sa pripravujem už na 5te ivf ..tak no snad budeme mat všetky jedneho dna štastie

jarrys
24. jan 2023

@miskam333 a kolko si nakoniec nechala zamrazit embryjok?

miskam333
autor
24. jan 2023

@jarrys dokopy 4 ... dve osobitne a dve tie uplne najhoršie čo sa bežne ani nemrazia spolu

jarrys
24. jan 2023

@miskam333 tak 4embryjka je super a clovek nikdy nevie ktore zabojuje nakoniec 🙂 a na vklad kedy planujes?

miskam333
autor
24. jan 2023

@jarrys chceli by sme už tento cyklus ...ale v prirodzenom cykle tak som brla aj letrozol a v piatok mam kontrolu či zafungovalo a ci ovulujem ... ked je šanca nižšia tak chcem uživata spon menej liekov po vklade a v riadenom je ich dost

jarrys
24. jan 2023

@miskam333 no tak nech kontrola vyjde dobre 🙂

katka06
26. jan 2023

Baby tak ja som už v porodnici ❤️ úsmev na tvári, trocha stres, ale už sa neviem dočkať rána 🙏🍀 držte nám pršteky 🙏

marinecka95
26. jan 2023

@katka06 Tak nech Vám všetko dopadne na 1*. Samozrejme čakáme na správu, že malinká už uzrela svetlo sveta, potešíme sa aj foto ❤️💋
Držkaj sa

katka06
26. jan 2023

@marinecka95 Ďakujem krásne 🙏😘

janulka1351
26. jan 2023

@katka06 budes mat spinal? Drz sa 😉 za chvilku mas uz svoju princeznicku pri sebe 😘💗

katka06
26. jan 2023

@janulka1351 áno.. ďakujem krásne 😊

janulka1351
26. jan 2023

@katka06 jeej tak to budes princeznicku pocut plakat a hned aj vidiet. Uz ked som musela mat sekciu pre nepostupujuci porod tak toto bolo to najkrajsie co mohlo byt. Pocut maleho plakat a hned ho vidiet. 😍 tesim sa na info. Nech ti to co najlepsie dopadne. 😘

katka06
26. jan 2023

@janulka1351 presne na to sa teším, že nemusím celkovú. Ďakujem ❤️