icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

miskam333
autor
26. jan 2023

@katka06 och tešim sa myslim na vas ❤ uži si to 😍 tešime sa na kráásne správy ❤

katka06
26. jan 2023

@miskam333 Ďakujem Miška 🙏❤️

jzuzka
26. jan 2023

@katka06 katka drzim palce a myslim na teba ,,,drz sa a daj vediet pripadne posli foto malej ked to budes mat za sebou

katka06
27. jan 2023

@jzuzka Ďakujem Zuzka 🙏❤️

jarrys
27. jan 2023

@katka06 tak uz ti prisiel den D 🙂 tak nech prebehne vsetko v poriadku a cim skor mas princeznicku v naruci 😍

jarrys
27. jan 2023

@miskam333 a tebe dnes ako dopadla sono kontrola?

miskam333
autor
27. jan 2023

@jarrys no nakoniec sa vklad nekoná 😂lebo síce som iba 11dc ale už mám po ovulacii 😬 takže zas voľaco haha ale tak to má byt

jarrys
27. jan 2023

@miskam333 fuuhhaaa to dako skoro. A nedali ti riadeny cyklus estrofenom? Tak ides skusit s dalsim cyklom?

jzuzka
27. jan 2023

@miskam333 Ahoj no to ma mrzi ze vklad sa nekonal...neuzivala si aj estrofem a progesteron pred vkladom? Lebo ja to tak mam teraz to uzivam do toho z imunologie aj medrol mam....v pondelok mam vklad totizto, snad sa podari....

jzuzka
27. jan 2023

@jarrys ahoj ako sa mas co nove u teba?

jarrys
27. jan 2023

@jzuzka ja stimilujem. Chcela som aby mi znizili davky lebo 300vku co si pichan mi nerobi dobre. Ale po dnesnej kontrole mi ponechali stale rovnako. V pondelok idem na kontrolu zase. Ty uz mas tiez posledneho mraziacika, ze?

jzuzka
28. jan 2023

@jarrys ano chapem, ppsledneho mam a veru idem na vklad v pondelok o 10.00 hod. Prosim drz palce...dakujem..aj ja tebe idem drzat

katka06
28. jan 2023

Ahojte dievčatá. Včera som bola strašne unavena, tak sa hlásim dnes 😁 Ráno 8:08 už bola na svete naša vysnívaná láska 🙏❤️ 3829g a 52cm (čistá modelka)😁 so mnou mali trocha stres, najprv tlak pod 100, keď ma rozrezali 200..ale chvála Bohu zvládli sme to na jednotku🙏 malinká krásne papá, už mi dokázala spustiť mliečko, čo som veľmi prekvapená 😁
prajem Vám, aby bolo každej jednej dopriate cítiť tu najväčšiu lásku na svete 🙏😘❤️

marinecka95
28. jan 2023

@katka06 Katka gratulujem z celého ❤️. Prajem veľa zdravíčka Tvojej modelke, i tebe 🫶
Verím, že aj napriek mamičkovským povinnostiam tu občas zavítaš 💋

jarrys
28. jan 2023

@katka06 gratulujem Katka 🥰 tak dobojovane do uspesneho konca 🙂no hadam budes mat prsvdu a raz aj my zvysok budeme drzat ten vysnivany batoztek v naruci. Az ma to rozplakalo, som v stimulaci tak som precitlivela.

jarrys
28. jan 2023

@jzuzka budem na teba mysliet a drzat ✊️nech to dobre dopadne.A kto ti bude robit transfer?

jzuzka
28. jan 2023

@katka06 katka blahozelam , Hanka je krasna

jzuzka
28. jan 2023

@jarrys dakujem , no neviem kto presne mi bude transfer robit ale asi v gyn fiv ten lekar Gallo....ten ma aj teraz ma vlastne

jarrys
28. jan 2023

@jzuzka a predtym si mala doktorku co tam je? Ja mam Gala od zaciatku.

jzuzka
28. jan 2023

@jarrys ano veru , a co som prekvapena tak na vklad ma Galo pripravuje akosi dlho , zacala som s estrofenom 11.1. A vklad mam 30.1. To je nehak 20 dni cca a predtym mi lekarka dala vklad za 12 dni...tak beviem ci he dobre to tak od Galu...lebo predtym tie 2 vklady som mala lekarku....Co myslis....je to ok?

janulka1351
28. jan 2023

@katka06 Katka gratulujem 💗😘 uz mas svoju princeznicku na svete 😉 som prekvapena ze ti uz aj mliecko spustila ale to je len a len super 🙂 tesim sa spolu s tebou. Ako sa citis?

simonettasimonova
28. jan 2023

Môžem sa opýtať čo je ten vklad?

jarrys
28. jan 2023

@jzuzka ked sa berie estrogen tak to je kontrolovany cyklus. Kolko dnovy menstruacny cyklus mas? 28dni alebo kolko?

jarrys
28. jan 2023

@simonettasimonova vklad je embryotransfer.

jzuzka
28. jan 2023

@jarrys 28 dnovy...prosim ta vysvetli mi

simonettasimonova
28. jan 2023

@jarrys ahaa tak umelé oplodnenie?

jarrys
29. jan 2023

@jzuzka ja mam tiez 28dnovy cyklus a transfer mi robili vzdy na 18az 21den cyklu. Takze je to v pohode. Si si ista ze ti doktorka robila transfer na 12ty den cyklu? Lebo to je velmi skoro. Vklad sa robi v case kedy by k tomu doslo aj prirodzene - teda blastocysta docestovala a uhniezdovala sa v sliznici keby si prirodzene otehtnela. A to je tiez cca okolo 20 az 23dna cyklu. Navyse ked beries estrofen tak v tom mesiaci riadia cyklus. To znamena ze ti zablokovali ovulaciu a regulu aby sliznica pekne narastla a bola velka.

jarrys
29. jan 2023

@simonettasimonova ano asistovana reprodukcia resp. Umele oplodnenie.

jzuzka
29. jan 2023

@jarrys aha dakujem ti za vysvetlenie, okrem toho estrofenu a amelgenu uzivam aj medrol od imunologicky myslis ze kebyze otehotniem neuskodi medrol dietatku?

jarrys
29. jan 2023

@jzuzka tak nie som lekarka takze neviem uplne zhodnotit. Medrol su kortikoidy co bezne byvsa nemali ked je zena tehotna a tiez aj pre cloveka nie su dobre. V tomto pripade ale nam ich nasadili z reprodukcnej imunologie aby nam pomohli otehotniet. Myslim ze teraz po transfere to este taky vplyv na embryjko nema.