Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@jarrys už viem vďaka 🙂
Ahojte dievcata, tak ja som po vklade druhy den...citim sa fajn zatial nic neboli uvidim este,citam ze na treti den sa blastocysta zanori viac do sliznice , co bude asi moj pripad zajtra.. lebo mi blastocystu davali...tak uvidim...prosim vas drzte mi palce...ja tiez drzim vam vo vsetkom ako sa inak mate , co nove u vas, za dva tyzdne to jest 13.2. 2023 mam kontrolu krv hcg tak uvidim...
Ahojte, prosim vas som mala 30.1. Vklad blastocysty, dnes som 3.den po vklade , za kolko dni si mozem tehu test spravit? Potrebujem to vediet lebo imunologicka mi povedala ze pri pozitivnom tehu vysledku mam o stvrtku znizit liek medrol...dajte mi vediet dakujem ..teraz je este prilis skoro to neukaze...
@miskam333 ano chapem...no ha som dnes bola na infuziii, sedela som tam 3,5 hodiny dost dlho ale mam vyssiu davku...100 ml az ....13.2. Ocakavam pozitivny vysledok ...verim jednoducho...ze sa podari...objedbala som si tehu testy a zajtra si ho na 8.den skusim urobit ako napovedu ci uz nevidno nieco....chapes...ale myslim ze mi ukaze urcite vgraznejsie az vo stvrtok na 10.den...akk minule ak neukaze tehu nie som...potom si to utvrdim uz len toho 13.2. Napisem ti vysledoka ty mi bapis tiez tvoj postup co a ako mas...absolvovat este ...drzim palce
@jarrys ahoj no mam sa ako tak dobre som dostala ale trosku chripku nadchu a bolest hrdla....inak ocakavam ze sa zadari v pondelok budem vediet na com som, test mam negativny zatial , neviem ale pytala som sa sedtricky na gyn fiv...a ked davaju vklad to je uz 3 tyzdne...a teraz ked tak pocitam som asi uz 5.tyzden....lebbo 30.1. Bol vklad co si myslis ty? A ty sa mas ako
@miskam333 ano no po transfere som uz 11 den...a mam covid akurat sa bojim co bude, a ci mi ukaze sa pozitivny vysledok...volala som s koordinatorkou v pondelok som v karantene este tak si mam urobit mocovy test a vysledok jej nahlasit dohodneme co dalej....ja oddychujem momentalne lebo sem tam som mala bolest ako pred menzesom...no bojim sa co ti poviem..chcem aby to vyslo a je to narocne aj v cakani vytrvat ked test mam negativny stale....pri druhom vklade bol na 10.den po transfere uz pozitivny
@jzuzka testovala si aj dnes ?:P ..ja sa mam dobre čakam na menzes :P... a hor sa do vkladu :D ale nedavam tomu vysoke šance neviem intuicia mi hovori že sa to nepodari ale tak vyskusame apson :P potom mame ešte dalsie dva vklady ak by niečo a ak nie my sme otvorení aj piatemu ivf
@jzuzka ach jaj no to ma mrzi :/ ale tak zazraky sa stavaju možno sa ešte ukaze :/ .. no ja to psychicky zvladam dobre viem že vdaka tomu sme blizsie ku nasemu babatku ..ja by som naopak nezvladla ešte adopciu ...jedine co na ivf už skoro nezvladame su financie :D ale psychicky aj fyzicky aj keby mam dalsišch 10 ivf podstupit mi to nevadi

@jzuzka tak nie som lekarka takze neviem uplne zhodnotit. Medrol su kortikoidy co bezne byvsa nemali ked je zena tehotna a tiez aj pre cloveka nie su dobre. V tomto pripade ale nam ich nasadili z reprodukcnej imunologie aby nam pomohli otehotniet. Myslim ze teraz po transfere to este taky vplyv na embryjko nema.