Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@jzuzka do sona vydrzis neboj sa
Menzes sa uz tlaci ale je blokovany este progesteronom co uzivas. Ja som to tiez mala vzdy tak pri neuspesnych vkladoch ze uz pred sonom 2-3dni som citila riadne ze sa mi uz menzes tlaci a vtedy uprimne som bola uz rada ked mi potvrdili negativny tehu. vysledok a vysadili liecbu a cakala som uz len kedyvsa spusti MS.
@miskam333 ano tak ti prajem skore uzdravenie, a viem co to je lebo ja som po vklade dostala covid co prave som nechcela,,,,teraz som uz ok ale este som pn , 3.3. Mam kontrolu u zenskej, a jedno sa bojim aj ked som mala hcg negativne , neurobili mi po nom sono este, a chvela by som ho si dat spravit toho 3.3. Len pre istotu lebo uz chvem do prace ist....mam take velke brusko ako nikdy pred tym po tych liekoch asi aj z medrolu....aj by som ti foto dala ak nevadi....to je az neprirodzene nafuknute a uz cvicim preto doma kazdy den 10 az 15 minut vecer ale nejak nepomaha, pravda je ze stravu neviem upravit ....medzicasom som sa bola na urade prace pytat ohladne adopcie ked som zistila ze sa caka minimalne 7 rokov a viac na novorodenca az 3.rocne dietatko tak som sa rozhodla ze nie, manzel by chvel aj tak, a to som mu povedala nie uz som vyskusala vsetko ,,,lebo on sa vzdal prirodzene sa v manzelstve snazit a ja mam akoze absolvovat vsetko...to sa mi zda sebecke....nakolko vidim ze sa mi ako zene nevenuje len svoje si mam obavu ze to bhde casom horsie u nas....ale hlavou nur neprebijem ako sa povie a bude len to co Boh da....co on ako nechape ani v ramci svojej pravoslavnej vieri...viesco vies ako ma stve s takym spravanim ved kam to zajde...a preto nie ja som zmierena ze budem pri nom bez deti ...lebo viem ze vsetka starost by bola na mne aj tak,,,,cize zistujem ze je viac vypocitavy ako milujuci manzel...preto sa nemam nejak az tak dobre...uvidim ako neskor...co by si robila ty na mojom mieste? Drzim ti inak palce az ti vyjde vklad...
@jzuzka och moja ta ma mrzí veru si v tažkej situacii....ked bola krv negativna je nepravdepodobne že by tam bolo theu možeš byt ozaj nafuknuta z liekov asi si na to viac citlivejšia ked ta tak zvykne nafukovat ja to tiež mam tak .... ked si date žiadost nič za to nedate ja poznam pripady kedy mali miminko aj do roka nikdy nevieš ako motyka vystreli ale samozrejme ak sa citiš že nie je to okey ..... viem že si raz spominala že je problem hlavne v nom a aky ma nazor na darcovske spermie ? pokial si ty ok možno by ti stacilo aj IUI a to by nebol pre teba taky naročny proces ....no všetko je to o kompromiscoh ja osobne by som sa tiež nikdy nezmierila nemať dieťa takže ta chapem ..no uvidite ako sa to vyrieši
@jzuzka no ak je problém ozaj v spermiach a ty si ok tak len inseminacia s darcovskymi spermiami ....ale tak vieš moja ja netuším aký máte vy ku tomu prístup ...my sme napríklad rozmýšľali už nad darovanym embryjkom že keď sa nepodarí a nebudem sa cítiť na ďalšie ivf tak by sme si dali darované embryjko ...ale to iba v prípade že by som sa necítila na ďalšie ivf ...takže je to naozaj len o tom ako to cítite vy ...alebo možno čas ...časom možno naberieme odvahu a silu ísť ešte na jedno kolo ivf
@katka06 boze ta je nadherna 🥰💗 a tie krasne krojene ustocka 😍 mala princeznicka krasna 😘💗
Ako sa ti dari?
@janulka1351 ďakujeme 😘
Začal nám reflux, keďže musím prikrmovat, tak posledné noci som toho nenastala veľa. Snažím sa čo najviac odsavat, aby sa mi robilo viacej mliečka, tak verím, že sa mi podarí prejsť opäť čisto na kojenie. Inak sa mame krásne. Malinká je veľmi dobrunke, usmiate, spokojne dieťa.
Dnes máme mesiac 🙏❤
Ahojte dievčatá, ja Vás tu tak bez komentu sledujem 😁
@miskam333 silno držím palce🙏
@jzuzka je mi to veľmi ľúto, že opäť to nevyšlo 😔 hlavu hore, a ako Ti písala Miška, nehádž ešte flintu do žita. Nám sa podarilo po 8 rokoch. Tiež som to už vzdala, 2roky sme mali pauzu, a pozri, vyšlo to 🙏
Tak veľmi Vám prajem aby ste si zažili tu krásnu únavu, kruhy pod očami až v polke líc 😁, to dokonale šťastie ❤
@miskam333 miska prosim ta vies mi povedat z coho je bolest v podbrusku ked mam az okolo 14.3. Dostat menzes , ta bolest mi prechadza aj z krizov do predu do podbruska a naopak , neviem co ma chytilo ci ladviny alebo mam problem po zenskej stranke....prosim porad..zajtra idem k zenskej na kontrolu s pnkou ale som v nepokoji lebo pondelok som chcela ist do prace uz,,,chapes....a inak ako sa dnes mas, si aj na instagrame ? Ze by sme si tam pisali ak nevadi....daj meno pod akym si tam ak mozes, budem rada
@jzuzka bolest v podbrusku moze byt aj ked zena ovuluje. A ak vravis ze 14.3. Mas dostat MS tak si cca v polke cyklu takze mozes citit ovulku. Ladviny nevyrazaju do podbruska. Pri nich byvta boleli krize. Mala som zapal ladviny tak viem. Takze toho sa nemusis bat. But ovulka alebo zenske veci. Ale skor si myslim ze citis ovulaciu.
@jzuzka
@jarrys
@katka06 čaute ženy a moje partáčky ako sa mate ? 🙂
JA som dnes 5dpt testy negativne aj ked ukázať sa možu stále je mi to jasne len akosi od úplneho začiatku ešte pred vkladom mam taky pocit že sa to nepodarí tento krát asi ta naša ženska intuicia :D ale uvidime rada budem pozitivne prekvapena ale som rada aspon že to beriem naozaj s nadhladom prvy krat som realne v pohode bez stresu ebz ohladu na to ako to dopadne :P tak uvidíme a vy sa mate ako ?
@miskam333 ahoj 😊 veľmi silno držím palce🍀🍀🍀 hádam každý den na teba myslím, a stále zabudnem napísať ze ako pokračuješ.
My sa mame super, malinká je už riadny človiečik, v noci sa budí 2x na papanie, cez deň spinka cca 5hodin. Vymýšľam ako ju zaujať, už teraz si vyžaduje pozornosť 😊
@jarrys jasne ja viem môže 😋poznám rôzne príbehy kedy ani na 8dpt nič nemali ale to mám taký vnútorný pocit ale stále hovorím že by som zostala rada prekvapená 😂😂vieščo idem už na 12 dpt lebo môj doktor robí pondelky a štvrtky a chcem ísť ju svojmu nie sa trepať do MT a lepšie aj skôr vedieť. 😂
A na vklad teda po výsledkoch ?
@miskam333 ahoj Miska neboj musi sa to podarit teraz aspon u teba, ty si velmi pozitivny clovek inak, obdivujem ta kolky krat si uz sla do ivf....drzim ti velmi palce....ja sa mam fajn ...som pn lekar ma nechal teda este do konca mesiaca doma od aprila dufam ze uz pracovat budem lebo uz som sa aj pytala do prace ale akosi podla seba rozhodol neviem....aspon budem riadne oddychnuta...podavame na adopciu je okolo toho vela papierov...este musim k obvodnemu o vypisanie ohladne toho a uvidime vlastne co bude dalej , rozhodujuce su sedenia so psychologom a jeho vyjadrenie az po jeho odsuhlaseni ideme cakat , sa dostaneme na cakacku....prajem ti nech sa ti to podari teda , ,,
Ahojky baby tak ako sa vam dari? Ja tento tyzden vysledky z kontroly z reproimuno a v stredu in do MT na kontrolu na hematku. Sa este cudujem ze mi maju co brat ked za poslednybrok som uz tolko krvi dala ze amen 🤣🤣
@miskam333 ty ides zajtra na kontrolu, ze? Drzim paste aby bol pozitivny vysledok 🙂 uz to musi byt 🙂 Rok 2023 bude nas 🙂
@jzuzka a ty sa mas ako?
@katka06 a nada mamca si ako uziva materske povinnosti? Princeznicka pocuva 🙂

@miskam333 korona bez problemov to uz som fit celkom rychlo presla, ale od vcera vecera mam dost silne menstruacne bolesti ze az chodit sa mi neda neviem ked vstanem dnes rano na krv a sonobako pojdem ale musim to na gyn fiv spomenut chapes, zatial nekrvacam....ale bojim sa az vydrzim do sona....dakujem inak za opytanie....neboj menzes ti pride ale asi to mas trosku rozhadzane ten cyklus ci? Ako sa dnes mas