icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

jarrys
29. jan 2023

@jzuzka tak nie som lekarka takze neviem uplne zhodnotit. Medrol su kortikoidy co bezne byvsa nemali ked je zena tehotna a tiez aj pre cloveka nie su dobre. V tomto pripade ale nam ich nasadili z reprodukcnej imunologie aby nam pomohli otehotniet. Myslim ze teraz po transfere to este taky vplyv na embryjko nema.

jzuzka
29. jan 2023

@jarrys ano chapem , dakujem...

simonettasimonova
29. jan 2023

@jarrys už viem vďaka 🙂

jzuzka
31. jan 2023

Ahojte dievcata, tak ja som po vklade druhy den...citim sa fajn zatial nic neboli uvidim este,citam ze na treti den sa blastocysta zanori viac do sliznice , co bude asi moj pripad zajtra.. lebo mi blastocystu davali...tak uvidim...prosim vas drzte mi palce...ja tiez drzim vam vo vsetkom ako sa inak mate , co nove u vas, za dva tyzdne to jest 13.2. 2023 mam kontrolu krv hcg tak uvidim...

jzuzka
2. feb 2023

Ahojte, prosim vas som mala 30.1. Vklad blastocysty, dnes som 3.den po vklade , za kolko dni si mozem tehu test spravit? Potrebujem to vediet lebo imunologicka mi povedala ze pri pozitivnom tehu vysledku mam o stvrtku znizit liek medrol...dajte mi vediet dakujem ..teraz je este prilis skoro to neukaze...

jarrys
2. feb 2023

@jzuzka imunologicka myslela potom ako budes mat pozitivny tehotensky test potvrdeny z krvi v CAR. Ich tehotenske testy kupovane v lekarni nezaujimaju.jedine test z krvi je smerodajny.

jzuzka
2. feb 2023

@jarrys ano ok

miskam333
autor
5. feb 2023

Caute zenyy ..dlhšie som tu nebola bolo to takže zaujímavé obdobie a nakoniec som aj rada že transfer bude az ďalší cyklus len sa potvrdilo že ja vždy všetko ako má byť 🙏
@jzuzka no ahoj testovala si už ?už by mohlo niečo ukázať

jarrys
5. feb 2023

@miskam333 hlavne nech ti to vyjde v buducom cykle a aspon teraz vedia v CAR aj prisposobit prve sonovkedze ovulku si mala tak skoro.

jarrys
Autor odpoveď zmazal
jzuzka
5. feb 2023

@miskam333 Miska ahoj no dnes som sa uz testla ale este nic...uvidim o 2 dni...zajtra idem na infuziu rano.....verim ze v dohladnej dobe ukaze sa ciarka...a som rada ze u teba je vsetko ako ma byt...to je super

miskam333
autor
6. feb 2023

@jarrys jasnee mám sa aj skôr objednať ...nikdy v živote som takto skoro ovu nemala 😂ale to ten letrozol isto mne stačí málo na stimulku ..a ty ako pokračujes?
@jzuzka no super tak verím aj ja že sa ukáže 🙏

jzuzka
6. feb 2023

@miskam333 ano chapem...no ha som dnes bola na infuziii, sedela som tam 3,5 hodiny dost dlho ale mam vyssiu davku...100 ml az ....13.2. Ocakavam pozitivny vysledok ...verim jednoducho...ze sa podari...objedbala som si tehu testy a zajtra si ho na 8.den skusim urobit ako napovedu ci uz nevidno nieco....chapes...ale myslim ze mi ukaze urcite vgraznejsie az vo stvrtok na 10.den...akk minule ak neukaze tehu nie som...potom si to utvrdim uz len toho 13.2. Napisem ti vysledoka ty mi bapis tiez tvoj postup co a ako mas...absolvovat este ...drzim palce

jarrys
7. feb 2023

@miskam333 ja som mala minuly stvrok odber a vysledok je 2krasne kvalitne blastocysty. Jedna z toho uz hatcujuca. No a jedno znicili lebo ze po tretom dni sa zacalo divne delit.
@jzuzka ako sa mas? Ako pokracujes?

miskam333
autor
7. feb 2023

@jzuzka no jasne do vtedy je nádej ale ja verím že ti už nie o ukázal 🥰
@jarrys jeeej to je nádherný výsledok 😍tak budúci mesiac vklad ?ideme do toho spolu ?😋

jzuzka
8. feb 2023

@jarrys ahoj no mam sa ako tak dobre som dostala ale trosku chripku nadchu a bolest hrdla....inak ocakavam ze sa zadari v pondelok budem vediet na com som, test mam negativny zatial , neviem ale pytala som sa sedtricky na gyn fiv...a ked davaju vklad to je uz 3 tyzdne...a teraz ked tak pocitam som asi uz 5.tyzden....lebbo 30.1. Bol vklad co si myslis ty? A ty sa mas ako

jzuzka
8. feb 2023

@miskam333 ahojky si predstav ze mi je test negativny stale ja nam uz aj obavu troska...ake malu ...musim verit ze to vyhde, a jedy nas vklad Musja tesimsa s tebou

jzuzka
8. feb 2023

@miskam333 prepac za preklepy

miskam333
autor
9. feb 2023

@jzuzka tyždne počitaj od prveho dna menzesu :P teda 1DC ... vacsinou byva vklad 5 dni od ovulacie ak si v native ... kolko dpt si ? ... ja čakam na menzes

jzuzka
9. feb 2023

@miskam333 ano no po transfere som uz 11 den...a mam covid akurat sa bojim co bude, a ci mi ukaze sa pozitivny vysledok...volala som s koordinatorkou v pondelok som v karantene este tak si mam urobit mocovy test a vysledok jej nahlasit dohodneme co dalej....ja oddychujem momentalne lebo sem tam som mala bolest ako pred menzesom...no bojim sa co ti poviem..chcem aby to vyslo a je to narocne aj v cakani vytrvat ked test mam negativny stale....pri druhom vklade bol na 10.den po transfere uz pozitivny

miskam333
autor
10. feb 2023

@jzuzka no to ti verím čakanie je najhoršie ...a máte ešte nejaké embryjko zamrazene ?

jzuzka
10. feb 2023

@miskam333 nie Miska uz nemame,,,, a uz nepojdem do umeleho ak by toto nevyslo.. skôr zvazujeme adopciu,, uvidime.... a ty mas kedy vklad, ja som ti chytila covid .... tak sa bojim aby som aj napriek nemu otehotnela... ze si nevies predstavit

miskam333
autor
10. feb 2023

@jzuzka tak pokiaľ ste sa tak rozhodli tak je to v poriadku ..snáď sa teda čiarka ukáže aj keď pozdejsie 🙏 neboj ak je embryjko silné ani covid mu nezabráni

jzuzka
11. feb 2023

@miskam333 ano verim tak ze vytrva a vydrzi to embryjko pocas covidu...a ty sa ako dnes mas

miskam333
autor
11. feb 2023

@jzuzka testovala si aj dnes ?:P ..ja sa mam dobre čakam na menzes :P... a hor sa do vkladu :D ale nedavam tomu vysoke šance neviem intuicia mi hovori že sa to nepodari ale tak vyskusame apson :P potom mame ešte dalsie dva vklady ak by niečo a ak nie my sme otvorení aj piatemu ivf

jzuzka
11. feb 2023

@miskam333 ano testovala som sa aj dnes ale negativny je veru....nedavam tiez tomu moc velku nadej,,,, a obdivujem ta ze ides, idete dalej do dalsieho ivf keby co.... si odvažna to mas super vlastnost myslim,.....

miskam333
autor
11. feb 2023

@jzuzka ach jaj no to ma mrzi :/ ale tak zazraky sa stavaju možno sa ešte ukaze :/ .. no ja to psychicky zvladam dobre viem že vdaka tomu sme blizsie ku nasemu babatku ..ja by som naopak nezvladla ešte adopciu ...jedine co na ivf už skoro nezvladame su financie :D ale psychicky aj fyzicky aj keby mam dalsišch 10 ivf podstupit mi to nevadi

miskam333
autor
13. feb 2023

@jzuzka no ahooj dnes si mala krv ?

jzuzka
13. feb 2023

@miskam333 ahojky , nie az zajtra ju mam...dnes mi este konci len karantena...tak preto .. zajtra mam sono aj krv...a ty ako sa mas,,,,

miskam333
autor
13. feb 2023

@jzuzka jaj tak tak držím moc moc palce ❤️ako si zvládla koronu ? Ja sa mám dobre len menštruácia ešte stále neprišla .