icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

jzuzka
20. mar 2023

@jarrys ahojky tak drzim aj ja palce na kontrole....!!! Ja dobre , u mna nic v podstate nove, ohladne adopcie este zvazujem , ivf uz nechcem ...uz som aj vyrovnana ze to bude zivot bez deti mozno....uvidim co mi Boh nadeli....ako sa povie....prajem ti vsetko dobre a pozitivne....nech sa tesis uz.....pa

jzuzka
26. mar 2023

@miskam333 Miska ahoj ako sa mas, tak co ako si na tom zadarilo sa ci cakas este, daj vediet dakujem....

miskam333
autor
26. mar 2023

@jzuzka ahoooj no posledný vklad nevyšiel ideme do ďalšieho už siedmeho tak niekedy hádam začiatkom apríla 😊

jzuzka
27. mar 2023

@miskam333 joj to ma mrzi, tak drzim palce a verim ze to vyjde 7 je u mna stastne cislo celkom , tak verim ze aj tebe prinesie stastie ohladne dietatka....pekny dnik este

jarrys
19. apr 2023

Ahojte baby ako sa mate? Co noveho?
@miskam333 bola si nakoniec na dalsom vklade v aprili? A ako dopadol? Dufam ze dobre spravy su 🙂
@jzuzka a ty sa mas ako Zuzi? Pokracujete vo vybavovani adopcie?

jarrys
Autor odpoveď zmazal
jzuzka
19. apr 2023

@jarrys ahojky, mam sa fajn , nie adopcia nevysla , ale nevadi ....skusat ideme len prirodzene uvidime ci Boh da...a ak nebudu deticky nevadi uz sme sa s tym vyrovnali, a ty ako pokracujes, co mas nove....

miskam333
autor
19. apr 2023

@jarrys ahojky veru bola som ale opäť neúspešne 😕 no tak uvidíme či pôjdeme do 5teho ivf alebo riešiť darované
@jzuzka prečo nevyšla ?ani papiere vám neprešli ?

jarrys
19. apr 2023

@miskam333 to ma mrzi. A uz nemate ziadne embryjka? Lebo si spominala ze ste dali mrazit 4, aj tie co vam povedali ze su menej kvalitne. Ci si si davala po 2ch embryjkach vklady? A aj doktor vravel co si mysli ze preco to nevychadza? Kolko si uz mala vkladov Miska? Nerozmyslali ste nad asistovanym hatchingom?
@jzuzka a preco nevysla? Uplne vas zamietli?

jzuzka
23. apr 2023

@miskam333 Miska ahoj ano nepresli sme ...tak..ale nevadi zivot ide dalej , je to tu prisnejsie ako som myslela

katka06
23. apr 2023

@miskam333 moja zlatá 🥺 ale nevzdávaj to, si silná žena 😘 určite by som zvažovala darcovske, už si sa natrapila dosť.

jzuzka
11. máj 2023

@miskam333 Miska ahoj ako sa mas, ako to je u teba teraz, ides na nejaky vklad ci ako riesis svoju situaciu? Daj vediet , budem rada

miskam333
autor
11. máj 2023

@jzuzka ahoooj 🙂 už som mala aj siedmy vklad a žial bez uspechu takže čakame na konzultaciu či ist do 5teho ivf alebo sme otvoreni aj možnosti darovaneho embryjka ..popripade darovanych vajičok tak uvidime čo nas čaka už sa neviem dočkat konzultacie :D a samozrejme prirodzene :D a vy ako ?

jzuzka
11. máj 2023

@miskam333 jee tak mna tesi ze myslis Miska stale pozitivne, mne uplne nahodne dnes meska menzes 2 dni a vysiel mi test myslim pozitivne zasielam foto, zajtra opakujem rano test, a uvidim...takze sa troska tesim....

jzuzka
11. máj 2023
miskam333
autor
14. máj 2023

@jzuzka no ako dopadli testiky ? 😍

jzuzka
14. máj 2023

@miskam333 ahoj Miska pytala som sa aj gynekologicky po tom ako mi vysli pozitivne testy, a ona ma na 26.5.objednala, ale medzicasom som dostala menzes comu nechapem tak teraz cakame ako odkrvacam a mam sa jej v utorok ozvat, este menstruujem nechapem tomuto postupu , to ze mi vysli pozitivne a opat menzes, ,vsak uvidim co mi povie , vsak kukni brucho mam stale velke , ja neviem co som taka nafuknuta stale aj...a ty ako ?

miskam333
autor
14. máj 2023

@jzuzka a aj tmavli pekne tie testiky boli každy den silnejšie ? lebo na fotke je ta čiarka taka rozmazana no ale ak ti ostatne vyšli pozitivne a aj silneli tak to bolo hadam tehu ..no mohlo to byt biochemicke popripade si mohla ist na pohotovost minimalne by zobrali krv na hcg podla mna

jzuzka
15. máj 2023

@miskam333 jaj no ja som nesla na pohotovost , pisala som hned svojej gynekologicke...tak asi to bolo biochemicke.....neviem myslim si aj ha tak lebo som normalne odmenstruovala , dnes mam posledny den ...uvidim...a ty sa ako mas Miska ,

jzuzka
15. máj 2023

@miskam333 Miska a robila som si test a skor myslim ze je negativny uz...tak to bolo asi biochemicke...uz je aj zbytocne ist k lekarke ze?

miskam333
autor
15. máj 2023

@jzuzka jasne že už ej zbytočne ..do buducna ked bude duch na teste odporučam ist hned na odber krvi idealne ešte v ten den ...dnes su tie testy nespolahlive každy robi falošnych duchov tak ench sa aspon vie či to bolo ozaj tehu alebo ci testy ..je to fajn mat do buducna taku info aspon budete vediet že sa podarilo prirodzene 🙂

jzuzka
15. máj 2023

@miskam333 ano mas pravdu Miska, dakujem

jzuzka
23. máj 2023

@miskam333 Miska ahoj ako sa mas, tak ako pokracujete s babom -planovanim....? Co mas nove

miskam333
autor
23. máj 2023

@jzuzka ahooj vieščo nakoniec dáme šancu aj našim posledným trojkovym embryjkam aj keď majú veľmi malú šancu že by sa to podarilo ....ak sa nepodarí tak podľa doktora už riešiť darcovsky program ..uvidíme 😊určite by sme nešli hneď do darovanych ale dali by sme si čas ešte skúšať prirodzene ..s mužom sme sa dohodli rok a ak nič pôjdeme do darovanych vajicok ..možno darovanych embryjok uvidíme čo odporučí doktor ...a ty ako čo u vás nové ??

katka06
23. máj 2023

Ahojte dievčatá..Miška, máš môj obrovský obdiv 🥰 tak vytrvalý, optimisticky človek bude dokonalou mamou 😘
Zuzka, tak ako Ti Miška radi, ak Ti vide pozitívny test, hneď to rieš 😊

miskam333
autor
23. máj 2023

@katka06 och moja zlatá ďakujem toto sú slová ktoré ma potešia najviac lebo však všetko to robíme pre tie naše detičky 😊❤️

jzuzka
24. máj 2023

@miskam333 ano i ja ta obdivujem ako pozitivne myslis aj konas v tejto veci , je to super ty si super....my sa trosku snazime prirodzene u nas je problem ze ja by som mozno aj skor otehotnela prirodzene ako aj teraz co mi bol vysiel test ale hned to neudrzim dostanem menzes, a manzela mam takeho ze moc sa mu nechce sa trapit a skusat prirodzene ja uz umele nechcem lebo ma to dost psychicky rozhadzalo takze je to tazsie u nas, skor sa vyrovnavam s pocitom ze deticky u nas nebudu....joj v dobrom ti prajem Miska az sa zadari aspon tebe....aj v zivote s partnerom tvojim muzom zelam vsetko len to najkrajsie....

jzuzka
24. máj 2023

@katka06 Katka ahoj , mile od teba ze pises...no mne bol vysiel pred menzesom pozitivny test ale co ked som potom na druhy den dostala menzes, len dva dni mi meskal a bol pozitivny a hned sa to na treti den zmenilo...vsak som bola aj u gynekologa povedal ze vsetko ok mam vzal mi kultivaciu to cakam este...lebo na brucho bolelo , a poslal ma este na sono brucha , ja si myslim ze mam skoor s travenim problem....lebo dvakrat som pocas virozy bola skoncila aj na urgente na infuzkach od zapalu zaludka, ....takze nakoniec riesim ine problemy v zivote ako tehu i ked tehotenstvo by som si najviac priala , moje brucho je velke nemozem schudnut nan no nevjem ci z toho umeleho sa to tak drzi ....vsak po sone brucha budem mudrejsia, myslis ze kebyze mam tehotenstvo nejak ze mi lekar zensky na to neprisiel na sone brucha uvidia ?

miskam333
autor
24. máj 2023

@jzuzka neviem či som sa to už pytala ak hej tak prepač ... a ked je problem na mužovej strane nie je ochotny vyskušat inseminaciu s darovanymi spermiami ? nie je to pre telo taka hormonalna zataž a ked si ty ok tak šance by boli vysoke .. popripade par krat vyskusat iui aj s jeho spermiami ked sa to podarilo ais prirodzene teraz a možno ked by ti nasadili liečbu by som bola schopna vdaka nej a dietatko donosit

jzuzka
24. máj 2023

@miskam333 ano pisala si mi to nie mi darcovske nechceme, a inseminacia by nezabrala asi ...lebo to nam hned lekarka v uvode podotkla ale dala si mi oriesok do hlavy tu inseminaciu asi vyskusam este uvidim...a na nu sa pripravuje hormonalnymi liekmi tiez? Lebo to by som bola nerada....