Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@jzuzka @jarrys
@katka06
ahojte žienky 😊❤️tak my momentálne s ivf nepokračuje keďže som si na deň detí našla takéto prekvapko na teste 😊 Ešte však nič nie je vyhraté veľmi sa bojím mimomaternicové ho tehotenstva a zajtra mám akurát doktora kedy sa to potvrdí alebo vylúči . Minulý štvrtok som bola tiež a na sone ešte nič nebolo keďže bolo veľmi skoro bola som len 18dpo a ja si to všetko prepočítavam na transfer tak to bolo ako 11-13ty deň po vklade (neviem to presne vypočítať kedy sa uvoľnilo vajíčko keďže mi ovulaciu potvrdil len test 21.5 večer )a hcg 556 čiže nádherné číslo na taký deň 😊
@miskam333 Miska blahozelam strasne sa tesim s tebou, velmi naozaj ti drzim palce az je vsetko ok....u mna som opat mala slabu ciarku na teste pre menzesom ktory som dostala , ja som uz chora z tych slabych ciarok vzdy , a zamyslam sa ci to neni mimomaternicove.....co myslis....pekny vecer
@jzuzka keby bolo mimomaternicové čiarka silnie aj tak 😊 teraz veľa testov duchuje čiže naozaj kým není pár testov silnejších alebo pozitívne hcg tak to nemusí byť tehu ...ja som ich mala tiež viac krát na testoch ale kým mi to nepotvrdili ďalšie testy a rôzne značky nikdy som to ako tehu nebrala ...dokonca aj teraz som presviedčala kamošku že duch na teste je falošný😂😂😂😂 až keď som si urobila 3 rôzne značky a všetky boli pozitívne až vtedy som uverila 😂
@miskam333
@jzuzka
@katka06
Blahozelam Miska 🙂 tesim sa s tebou a neboj nic vsetko dobre dopadne a malicke sa bude pekne vyvijat a rast a rast tak ako ma 🙂🙏
Zuzka ty sa netrap, aj na teba to urcite caka a tie vysnivane 2ciarky na tom teste pristanu. Hlavne vtedy ked to clovek bude najmenej cakat.
No a ja mam tiez pauzu od IVF. Februarovy vklad sa podaril a uz sme s malickym 20+5. Bola som 3tyzdne v nemocnici kde mi museli urobit serklaz tak dufam ze uz bude vsetko len a len v poriadku do konca tehotenstva. 🙏
@jarrys ano vsak snazim sa na to nemysliet....teraz mi konci menzes a vysla mi slabulinka druha ciarka tak ako pred menzesom uzivam vsak lieky .... ..mozu aj tie lieky skreslovat vysledok? Dalej pred menzesom som mala predpisany makmiror a gynoflor mala som zapal ani neviem co lekar mi nepovedal len ze to mam vyuzivat tak som to vyuzivala ze ci aj to mi tie dve ciarky jednu teda slabu furt nieco nesposobuje, mala som aj problem bolesti so zapalu a ine....aj vajecnikov....davnejsie este pred liecbou...a lekar mi odporucil a predpisal sono brucha tak idem nan v juli az ma objednali...myslis ze kebyze mam teraz nieco zamlcane co sa tyka tehu zistia to cez to sono? Lebo ja si moc pozor uz nedavam zjem fakt co chcem, no co si myslis o tom...dakujem vopred
@jzuzka ahoooj 😊tak ešte nič extra nevieme ale ja už som o dosť kludnejsia 😊v maternici gestacny vacok ale doktor povedal že sa môže urobiť aj pri mmt😂😂je to taký strašiak ten doktor aj keď mne sa páči že je taký opatrný ...najviac ma upokojilo že hcg nádherné narástlo presne tak ako od štvrtku do pondelku malo a už bolo 2 229 😊tak ja už som to mimomaternicové vylúčila 😂budúci pondelok ma chce doktor opäť vidieť a už chce aby bolo vidieť aj zltkovy vak a plod 😊
Baby no ja sa tak teším 😍 dlllho som tu nebola, malinká a práca ma veľmi zamestnávajú. Tak veľmi sa s Vami teším 😊
@jzuzka ahoj Zuzka. Citim sa dobre. Pocas tehu som zatial nezvracala len v prvom trimestri som mala kusok nevolnosti ale rano ked som dala par piskot a doobeda matovy caj popijala tak to preslo. Len musim byt opatrna kvoli tomu krcku a ze ho stehmi zviazali. Musi vydrzat az do konca tehu. Tak z toho mam stres ale inak dobre. Dnes na poradni uz ma me polkila 🙂 tak uz rastie ako zvody🙂
Ked sa budes snazit prirodzene tak skus si robit ovulacne testy digitalne clearblue. Su velmi dobre. A tiez existuje aj lubrikacny gel na podporu otehotnenia. Ze pomaha spermiam vytvorit vhodne prostredie a tie su potom rychlejsie a dopravia sa dalej. Skus si dat tiez vysetrit priechodnost vajcovodov tzv. Hyfosy. Ak ti to este nerobili. A hlavne klud, uvidis ze ked sa od toho odputas tak vtedy sa to stane 🙂 drzim silno prsteky aby si aj ty coskoro videla tie dve ciarky na teste a pekny gestacny a zltkovy vak na sone 🙂

@jzuzka tak pri zlom spermiograme je mala uspešsnost inesminacii rpavdepodobne by sa to nepodarilo na prvy krat a možno ani na desiaty ale ja ked by som nechcela riešit už ivf tak by som chodila na IUI viac krát po sebe aj ked už doktori potom ohovaraju a nahovaraju na ivf tak ekd to enchcete toto je možnost ... no nemusi sa ..ked ovuluješ tak ta nemusia pripravovat iba po IUI sa dava progesteron vkladat ale tušim že iba 1 tableta a to zas neni nič hrozne