icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

jzuzka
19. jún 2023

@jarrys ok dakujem ti velmi pekne za rady , a tiez aj s tebou prezivam radost ked by sa mi zadarilo dam vediet

jzuzka
21. jún 2023

@miskam333 Miska ahoj ako sa mas, prepac ze ta zatazujem ale mam plodne obdobie a len tak som si test spravila a je tam slaba druha ciarka, napis mi ci ju vidis alebo nie.....bojim sa aby som problem nemala este nejaky iny ...neviem

jzuzka
21. jún 2023
miskam333
autor
21. jún 2023

@jzuzka áno vidieť ju slabo ako Sony i napísala keď si chceš byť isto chodnku doktorovi na krv ..test ktorý si použila je pravdepodobne pepino ktorý duchuje veľmi často veľa krát pravdivo a veľa krát falošne .Iné značky testov si nerobila ? Krv by hcg zistila keď aj maličke 😊 Väčšina nemocníc má možnosť ísť na odber hcg ako samoplatitel tak zajtra zbehni 😊

jzuzka
21. jún 2023

@miskam333 ok...skusim v piatok zavolat alebo sa zastavit na gynekologii....uvidim co mi sestricka povie lebo menzes som naposledy maka 9.6. A neviem ci to je ok ist tam tak skoro.....chapes.....skor by som tyzden pockaka...len co ked ten pepino test ma zmylil len myslim ze iny by tehu nevysiel....neviem ci ma zas zmysel sa furt testovat...asi nie....este to zvazim ale kazdopadne dakujem za radu ...ja zvazujem skor sa tej sestricky spytat vsak za opytanie nic nedam....ze?

jarrys
22. jún 2023

@jzuzka v case ovulacie si ani nerob tehotensky test. Pretoze ak ukaze ducha tak len z 2pricin. Jedna je ze je test zly a ukazal falosne pozitivne. Alebo druha je, ze je tam iny zdravotny problem ktory moze sposobovat falosne pozitivne testy. Ak chces zistit z testu ci si tehotna tak sa test robi vzdy 1den pred ocakavanou MS resp. najlepsie v den ocakavanej MS alebo az ked meska. Skor ti test ani nedokaze zachytit hcg v moci kedze sa predpoklada ze k otehotneniu ak doslo tak doslo vramci tohto cyklu a plodnych dni kedze si mala normalne menstruaciu.

jzuzka
22. jún 2023

@jarrys ano chapem , mas pravdu na buduce si na to dam pozor...a urobim test ako si napisala , je to tak aj oficialne....a ako sa mas co mas nove...pekny den

jzuzka
22. jún 2023

@miskam333 Miska uvidim co sa tyka toho testu to riesit asi teraz nebudem ako radi jarrys ....ze v den menzesu sa testnem este a podla toho...
Sa zariadim..je to asi skoro teraz...riesit

jarrys
22. jún 2023

@jzuzka mam sa pomalicky. Toto teplo mi nerobi az tak dobre a zacinaju mi opuchat a boliet ma nohy. Ale vydrzim vsetko pre toho maleho drobca 🙂

jzuzka
22. jún 2023

@jarrys ano verim ti prajem ti az to zvladas chcem sa poradit mam velke stale brucho neviem uz ako cvicit myslis ze mozem byt tehu aj tak??.... ja mam taky pocit ze by som mala si dat na hcg krv skontrolovat urcite....lebo ma to znepokojuje a chcem byt na istom len nevhem kedy ...9.6. Som mala menzes, predtym 11.5. Den pred majovym menzesom mi vysla tiez slaba druha ciarka ...neviem podla brucha usudzujem ze by sa mohlo jednat aj o tehu ...neviem co mi radis prosim ta....zasielam foto brucha ...

jzuzka
22. jún 2023
jzuzka
22. jún 2023
jarrys
23. jún 2023

@jzuzka pokial mas normalne MS je sanca ze si tehotna velmi mala skor miziva. Navyse to by sa ciarka na teste zvyraznovala a neduchovala len stale. Skor si myslim ze brucho moze byt nafuknute mozno problemy s crevom, alebo zaludkom ci zlcnikom. Mne realne brucho zacalo kusok rast az od 21tt. Teraz som v 23tt a stale mi brucho len pomalicky rastie. Tym chcem povedat ze to by si musela byt uz vo vysokom stadiu tehu aby sa to zacalo prejavovat na bruchu.

jzuzka
23. jún 2023

@jarrys ano dakujem ti

jzuzka
25. jún 2023

@jarrys ahoj ako sa maas....co mas nove , uzivas si tehu?

jzuzka
25. jún 2023

@miskam333 ahoj Miska ako sa mas...co mas nove co sa tyka tehu

miskam333
autor
25. jún 2023

@jzuzka ahoooj ...nevoľnosti silnejú ..je to síce už tretie tehotenstvo ale nikdy mi nebolo takto zle a to som len na začiatku 🤢 takže asi tak ..kontrola je až budúci týžden a pevne dúfam že bude všetko Okey ....a ty sa máš ako ?

jzuzka
25. jún 2023

@miskam333 aha chapem ta a mrzi ma ze mas silne nevolnosti ja som vcera v nedelu mala silne nutkania na vracanie tiez a to mam tyzden len do menzesu....zjedla som obed a myslela som ze to nevydrzim , zas ked sa nenajem som hladna...myslis ze by som mohla byt tehu...aj preto? A u teba su ake nevolnosti v kolkom tyzdni , akk to prebieha mi napis prosim az viem. Dakujem. Inak som ok, chystam si krvny test doma spravit ked pride tento tyzden a uvidim potlm....ja som mala dvakrat velmi slabu ciarku vsak vies cca toho 20.6 a 23.6. Odtedy mi vysli aj negativne testy co je normalne asi ked som to zbytocne skoro testla. No uvidim ale som nedockava...brucho mam dost velke na zaciatok sa domnievam ze mam aj so zaludkom cosi asi , uvidim toho 18.7. Kedy mam este sono brucha.....pred dovolenkou sa chcem dat vysetrit este, lebo ideme do zahranicia a co ak som tehu priklad uvediem aj to neviem ci moze zena cestovat v prvom trimestri napriklad.

jarrys
26. jún 2023

@jzuzka ahoj. Mam sa v ramci moznosti dobre. Hlavne sa snazim byt v klude co najviac a robit minimum kvoli cervixu aby sa zase nieco nestalo a hlavne aby vydrzal co najdlhsie. Inak je to fajn, len maly mi dava zabrat lebo si tam robi diskoteku a ked ma kope do cervixu a konecnika tak to ma hned dava do pozoru 😀

jarrys
26. jún 2023

@miskam333 skus pepermintovy caj s medom. Mne velmi pomohol ked som ho popijala doobeda. Skludnoval mi nevolnosti. Na sone bude urcite vsetko v poriadku 🙂 a kolky si uz tt?

jzuzka
26. jún 2023

@jarrys Jeee tak super mas veselo....tesim sa s tebou , dobre to zvladaas verim

miskam333
autor
26. jún 2023

@jzuzka Zuzka na tie testy zabudni keďže určite ukázali len falošne . Aj na nevoľnosti z tehotenstva je týždeň do menzesu myslím si že ďaleko ale ukáže len čas ..urob test o ten týždeň a čiarka by už mala byť jasnejšia a viditeľnejšia a tak uvidís. Určite sa objednaj na vyšetrenie brucha to nafukovanie pravdepodobne spôsobuje niečo iné . Jarrys ti poradila dobre . Ak máš sono vtedy tak ak by si otehotnela tento cyklus na 100%by už bolo niečo vidieť tak uvidíš .

jzuzka
26. jún 2023

@miskam333 ok dakujem krasne za radu

miskam333
autor
26. jún 2023

@jarrys jej tak ti tam riadne tancuje drobec 😂❤️❤️ nech si tam ešte v brušku užíva ❤️ ďakujem za radu no s mätou riskovať nejdem ...niektoré bylinky som vyradila a mäta sa neodporúča hlavne ženám po potratoch tak musím prežiť inak by to mohlo byť super čo som čítala presne na nevoľnosti ale tak po Tom všetkom ju radšej vynechám .Mam však medovku tak by mala byť ok tak vyskúšam .Skúšala som všetko 😂 som iba 6+5 dnes ale teda dáva o sebe vedieť poriadne .

jzuzka
26. jún 2023

@miskam333 Miska prepac ja uz vyjdem asi na....ze ta otravujem ale trstla som sa dnes nie z ranneho mocu a pozri ta ciarka silnie....

miskam333
autor
26. jún 2023

@jzuzka zuzka prepač ale ja to nevidim ...zajtra maš možnost ist na krv ..tie testy su dnes naozaj nespolahlive nechcem ti davat falošne nadeje ...može to byt aj tak aj tak ale to ja ti z jedneho testu ,jednej značky napisat naozaj neviem ...viem že je to naročne sa nesledovat aj ja som to vela krat robila ale toto už naozaj nema zmyslet testovat hocikedy ..viem že po babatku velmi tužite a že si si prešla už kadečím ale toto nie je riešenie ...možno ti je tehotensvo a možno je to zas len falošny test ktoých si mi naposielala už niekolko a stále musíš byt potom sklamaná že to nebolo ono ☹ tiež som mala v minulosti taketo obdobia kedy bolo tažke uverit že to nevychadza a každy aj falošny duch vo mne zapálil zaš štipku nádeje ..ja ju v tebe zapalovat nebudem ..jedine čo to može vylučit alebo potvrdit su každy den tmavnuce testy alebo odber krvi hcg ... vidim že v nás hladaš podporu a niekoho kto ti stále poradí a popripade ti tu nadej dá nech sa citíš lepšie ..niekedy nevieme poradit ani my ..mne už ked bolo velmi tažko ozvala som sa psychologičke ktora si sama prešla ivf a riešila páry ako sme my ktore si prechadzaju neplodnostou ,ivf alebo po potrate ..velmi mi to pomohlo a ona mi to pomohla zvládať omnoho lepšie či samotny proces alebo prijat v sebe to že sa to nedarí ..možno ona do buducna by ti vedela pomoct tiež ❤ myslim to v najlepšom ❤

jarrys
3. júl 2023

@miskam333 tak ako dopadlo sono? Dufam ze vsetko v poriadku 🙂

@jzuzka ako sa mas?

miskam333
autor
3. júl 2023

@jarrys ahojky všetko je v poriadku 😊srdiečko bije a bejby rastie ❤️ty sa ako držíš ?

jzuzka
3. júl 2023

@jarrys dakujem , mam sa fajn dobre, volala som do gyn fiv koordinatorka bola ochotna ked mi bude meskat menzes mam prist na krv predbezne 14.7. , tak som rada ze je tam taky pristup mily....mozem povedat...nemam nic nove inak....snazime sa a tak ...a ty ako pokracujes v tehu?uz vies ci to bude chlapcek alebo dievcatko?

jarrys
3. júl 2023

@miskam333 no tak super. Ja ss drzim zatial fajn, len tie teploty ma zabijaju. A zacina sa mi uz horsie lezat a pohybovat ako brusko rastie 😀 ale len nech pekne rastie 😀