icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

jarrys
3. júl 2023

@jzuzka ja pokracujem celkom dobre. Len to teplo mi dava zabrat, a ako mi rastie brusko tak zacinam byt pomalsia 😀 cakam chlapceka 🙂 v Gynfive su fakt zlati vsetci, nedam na nich dopustit. Ved aj vdaka nim sa mozem tesit ze nosim v brusku mojho krasneho bubaka 🙂

miskam333
autor
3. júl 2023

@jarrys fuu to ti verim ja som totálny hejter leta :D najradšej by som žila niekde na severnom norsku :D a nie to ešte s bruškom uff to musi dat zabrat😂 termín máš kedy ?

jarrys
3. júl 2023

@miskam333 tak ja som zase skor teplomil ako zima 😀len s mojimi krcovymi zilami mam aj tak zaber v lete na nohy a puchnutie a plus tehu do toho je jedna basen 😀😀 termin mam druha polka oktobra. A ty?

miskam333
autor
4. júl 2023

@jarrys uff to ti verim :D ja februar 🙂

jzuzka
4. júl 2023

Zeny , vam sa zije uz aj ja by som chcela byt tehu joj verim ze sa to raz podari....modlim sa za to....ako sa mate inak? Dneska.....

jarrys
4. júl 2023

@jzuzka ahoj Zuzka. No uprimne od vcera vecera sa necitim velmi dobre. Uz mi zacinaju utrapi vyssieho stadia, zaha, uz sa mi neda spat na jednom boku, krize, nohy atd atd.
Neboj sa aj tebe sa podari. Len ako som povedala skus sa na to az tak nesustredit. Podla mna sa na otehotnenie az privelmi sustredis a zijes len preto a psychicky si vytvaras blok pre telo. Uvidis ked sa prestanes sustredit na otehotnenie, tak sa psychika ukludni a aj fyzicky sa telo da do relax stavu a vtedy sa to podari. Hlava, psychika a stres vedia narobit vela.

miskam333
autor
5. júl 2023

@jzuzka chapem ta no treba verit že sa to podari a bojovat a urobit všetko pre to ...ja som to prirodzene nečakala vobec ..normalne pravdepodobnost toho že sa to stane bola ako vyhra v loterii o milion eur hádam ...no malokto ma to štastie že sa zadarí aj prirodzene pri našich diagnozach aj ked vidiš može motyka vystralit len pri tomto clovek nevie kedy to pride či to bude o mesiac ,rok alebo o 10 rokov ... nam sa podarilo po 5tich rokoch 1IUI,4IVF ,7xKET a 2 potraty a vela planovaných pohlavných stykov a stale som bola ochotna ist do 5teho ivf alebo do darcovskeho programu aj ked to nie je prijemne ale tam boli tie šance najvyššie ....nie si už vobec otvorena ivf ? vieš že to bolo pre teba velmi tažke ale možno by to tento krat bolo ine a možno by sa podaril hned prvy vklad..nehovorim že hned ..dajte si čas a snažte sa prirodzene určite ale možno takto by to išlo a určite ma velku pravdu aj jarrys ..myslime na to všetky ale kusilinček zvolnit ti len prospeje aj ked je to tažke

jzuzka
5. júl 2023

@miskam333 ano chapem Miska a dakujem ti za pekne odporucania od srdca od teba...vazim si ich...nie ivf uz nechcem , snazime sa len prirodzene ale raz za cas lebo mojmu muzovi sa nechce a z toho som najviac smutna ....ale postupne sa s tym vyrovnavam aj s tym ze deti nemusia prist....chapes

jzuzka
5. júl 2023

@jarrys ano rozumiem ta, posnaxim sa a prajem ti az to zvladas a vydrzis az stastne porodite obe ty aj Miska...to je hlavne....myslim na vas

miskam333
autor
5. júl 2023

@jzuzka to má mrzí 😕 skúste naozaj aspoň to IUI aspoň budeš mať istotu že je to presne keď ovulujes ...podľa mňa keby povieš v car že chceš úplne bez hormónov tak by vyhoveli ...ja som prirodzene a 1 progesterón denne užívam ...pri IUI sú tiež nízke dávky tuším tiež že len 1 progesterón denne ...a je to ako prirodzený styk takmer . Odsleduju ti kedy ovulujes v v deň ovulácie tvoj muž odovzdá spermie a tie ti iba vložia do maternice a tým im skrátia cestu ku vajíčku ...síce nie sú šance vysoké ako pri ivf ale sú kúsok väčšie ako prirodzene ...poprípade kúp mužovi macu to su vitamíny ktoré okrem toho že zlepšujú spermiogram tak muža napudia a bude sa mu viac chcieť a častejšie 😋

jzuzka
6. júl 2023

@miskam333 dakujem za rady , ak nebudem teraz tak by som to IUI skusila uvidim ako aj financie bam to dovolia....

miskam333
autor
6. júl 2023

@jzuzka to je väčšinou do nejakých 150 eur 😊ja keď som na to bola platili sme 120 ale tak cenníky sa zvyšovali .

jzuzka
8. júl 2023

@miskam333 Miska ahoj dakujem za info, vies mi na toto povedat nazor? Meska mi 5.den menzes vychadza mi stale slaba druha ciarka co uz neratam ani ze by bola nadej z toho....skor sa bojim ze nam problem idem na gyn fiv 14.7. Na krv som sa objednala mam sa pytat aj na sono ...? Ak by som nedostala menzes ak ho dostanem ze to rusime ...mi koordinatorka povedala....ako sa inak drzis, mas so svojim babom ktore cakas ,,uz si v kolkom tyzdni?

jzuzka
10. júl 2023

@jarrys ahojky ako sa mas....ako sa citis v kolkom mesiaci si lebo ani neviem, ja len tak....mne dnes uz 7.den meska menzes a je mi tak divne akoby sem tam aj zle....neviem to ohodnotit...zajtra mam lekarke-mam ju na instagrame tak mam jej foto testu zaslat ....a potom somzvedava ze co povie kazdopadne chcem aby ma vysetrila pre istotu ze? Co si myslis ....prosim ta drz palce az mi vyjde tehu a nemam nejaky problem.. dakujem vopred a prajem ti krasny dnik

jarrys
10. júl 2023

@jzuzka vravela si ze 14teho ak ti nepride MS mas ist do Gynfivu na krv. Tak sa s nimi rovno dohodni ci by neurobili aj sono. Krv je najistejsia na potvrdenie tehotenstva. A uvidis co ti vyjde a co povedia zo sona.
Ja som v 6mesiaci. A necitim sa nejako extra dobre. Horucavy mi davaju zabrat a plus uz sa mi neda ani v noci spat. Takze unavena poriadne.

jzuzka
10. júl 2023

@jarrys ano ok...a chapem ....dakujem za radu , no tie horucavy su dost....tak vela sil a energie, radosti z ocakavania dietatka prajem

miskam333
autor
10. júl 2023

@jzuzka súhlasím s jarrys 😊14teho je už čoskoro a krv je najistejšia pri toľko dnovom meškaní by mali byť testy určite tmavšie každým dňom tak uvidíš 😊nech ti to rýchlo ubehne

jzuzka
12. júl 2023

@miskam333 ahojky ako sa mas co nove, ja som dnes bola ba sone u svojho gynekologa a mam zvacsenu tu sliznicu , co by bolo nadejne na tehu ale nam 3mm cystu ....som na 21.7. Na sono kontrolu zas....a 14.7. Idem na krv ba gyn fiv este teda si ju dat skontrolovat hcg...vcera mi test vysiel pozitivny aj ruzovy ....test na pohlavie som robila ...poslem foto...meska mi dnes 9.den preto na sone nic este .....nebolo...vidno...prajem ti krasny dnik a ked budes chviet mi napis budem rada...

miskam333
autor
12. júl 2023

@jzuzka tvoj gyn krv nebral ? No Zuzka test na pohlavie je zbytočný lebo pracuje na inom princípe ako tehotenské testy ..určuje pohlavie po 10tt... Takže neviem no tehotenské testy vychádzajú ako ? Už ti mešká dosť dlho už by si tam mala mať koľajnice ..kontrolu máš zachvilku tak podľa krvi uvidíš

marinecka95
12. júl 2023

@jzuzka Ahoj Zuzka, v tejto diskusii som od začiatku no bábätko tiež stále nemáme.
Nechcem aby Ťa moje slová zranili ale mám taký pocit, že strašne prestrašne tlačíš na pílu čo na tvoju psychiku určite nevplýva pozitívne. Skús trošku vypnúť, viem, že je to ťažké ale je naozaj dôležité byť v pohode. Čo sa týka pozitívnych testov, naozaj ukáže len čas. Hcg môže byť mierne zvýšené aj z tej cysty a testovať tehotenstvo testom na pohlavie tiež nie je správne riešenie…
Viem, že hľadáš nádej, povzbudenie, ale … Musíš veriť, že k Vám raz to bábätko pribudne 🫶
Za ten čas čo sa snažíte určite vieš, že nie každá “odchýlka” cyklu znamená tehotenstvo. Viem, že si to veľmi praješ - a ver mi aj ja 🙂
Tiež máme za sebou toho dosť, ale nevzdávam sa 🙋‍♀️ bojujem, bojujem ďalej ale nedovolím aby ma tá silná túžba po bábätku ovládla negatívnym spôsobom.
Držím palce 🫶

miskam333
autor
14. júl 2023

@jzuzka Zuzka dnes si mala mať kontrolu ..ako to dopadlo teda ?máš výsledky ?

jzuzka
15. júl 2023

@miskam333 Miska ahoj nie neviem este lebo gyn fiv som zrusila rozhodla som sa to riesit len u svojho gynekologa nakoniec....a toho kontrolu mam 21.7. Chapes na co na dvakrat....a navyse spadam teraz pod neho ked to nebolo ivf....ale prirodzene, a ty sa ako mas, mne meska dnes 12.den ...tak som aj rada no uvidim ze ci mi to v piatok potvrdi to tehu lekar...nevhem...lebo mame aj do zahranicia ist na dovolenku a chvem to veduet este predtym....

marinecka95
15. júl 2023

@jzuzka Zuzka a testy Ti tmavnú ?

miskam333
autor
15. júl 2023

@jzuzka jaaaj takto .No už ako to cítiš ja som aj pri prirodzenom ostala v kontakte cár nakoľko aj oni mi nasadili napríklad progesterón atď 😋 ale tak keď máš dobrého spoľahlivého gyn tak prečo nie 😊však to už by potom aj na sone malo byť niečo vidiet pokiaľ ti už tak dlho mešká ms tak určite sa dozvies čo ako .

jzuzka
15. júl 2023

@marinecka95 prepac az teraz tu pisem nemala som cas....ale neviem veru nerobila som si uz , povedala som si ze to necham na tu kontrolu 21.7. Kde si aj ja myslim ako aj Miska ze by uz mohlo byt vidiet nieco, pre mna podstatne je ze mi meska menzes ...len sa tiez obavam vplyvu tej cysty na cyklus...chapes

jzuzka
15. júl 2023

@miskam333 ano myslim aj ja ze by som uz ten piatok buduci mohla vediet ,

jzuzka
16. júl 2023

@jarrys ahojky ako sa citis,,,co mas nove....daj vediet budem rada

jarrys
18. júl 2023

@jzuzka nove nemam nic. Citim sa stale rovnako, tieto vysoke teploty mi momentalne nerobia dobre.

jarrys
21. júl 2023

@jzuzka ako si dopadla dnes na sone?
@miskam333 ako sa mas? Ako rastiete? 🙂

jarrys
Autor odpoveď zmazal