Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@marinecka95 dakujem moja ☹ no snažim saa.. uvidime nasledujuce dni
@miskam333 Daj si niečo dobré alebo choďte s mužom na koláčik, obaľte nervy … ťažko je v takej situácii myslieť pozitívne ale musíme to zvládnuť. Ja som po tej včerajšej krvi v takzvanom stave rezignácie - nech sa deje čo sa má 🤷♀️ Ale pri každom teste ráno stres, porovnávam ich ako šiši ..
keďže hCG stúpa pomaly som taktiež “pripravená” na obe varianty. Samozrejme stále verím, že sa bábo nakopne a začne hCG produkovať viac a viac 🥰
@marinecka95 @miskam333 ahojte baby, ako sa máte? Ja zase trošičku špinim, ale verím, že je to OK 🍀
@katka06 ahoj, špiniť nešpiním ale testy sa mi moc tmavšie nezdajú 🤷♀️ Uvidíme zajtra podľa krvi.
Akosi prestávam tomu veriť, že môže byť ešte dobre 🫣
Testy robíš?
@marinecka95 nie, iba tie 2 na začiatku som si zrobila. Nechcem sa zbytočne stresovať. Ani som si ďalšie nekúpila. Zajtra idem na kontrolný odber a verím, že teraz to vide. Keď nie, určite sa zosypem 🤦 ale teraz som nastavená tak, že vo februári 23 rodím 😁
@katka06 volala si do car ? ..mne vždy opakovali že pokial je krv hneda alebo slabo ružova je to uplne ok a ak bude čerstva červena treba volat 🙂 verim aj ja že budet ok❤
@marinecka95 ukáž aké súú ...zajtra ta to čaká ? zbehneme zajtra asi už aj my ..
Kam chodíte do CAR ?
@miskam333 áno zajtra idem na sono a kontrolný odber krvi. Sama som zvedavá, keďže tie testy bohvieako nesilnejú, zdajú sa mi rovnaké.
Piatok a dnes 🤷♀️
Som strašne zvedavá na tú krv. A čo nás vlastne čaká 🫣
@marinecka95 tak hlavne že neslabnuu ..neskusala si porovnavat aj inu značku? ale no krv bude najviac smerodajna ...velmi velmiii ti držim palce ❤
@miskam333 nie neskúšala, mam doma ešte čínske ale citlivosť 25 ale tie sú o ničom 🙉
Uvidíme zajtra čo povie krv ❤️🙏
@marinecka95 pri niektorých testoch mam pocit že druha čiarka nikdy nedosiahne intenzitu kontrolnej ..tak snad je to tento pripad . Daj vediet . Už je asi aj realne že by bolo na sone čo to vidiet či ?
@marinecka95 podľa mňa sú krásne. A keď už ani nespiniš, určite to bude OK 🍀
@miskam333 nie nevolala, v piatok, keď mi oznámili hcg, mi kázali prísť v pondelok na kontrolné ako stúpa. A špinim iba trošičku, tak svetlo hnedo-ruzovo. Ja chodím gyncare Kosice
@miskam333 ty máš krv kedy? @marinecka95 Verím, že zajtra poobede sem dáme dobre správy 😘🍀
@marinecka95 ja som akurát dorazila ...no keď som videla doktorkou reakciu ako sa smutná chytá za hlavu tak viem že není dobre😢sliznica mala len 10 mm no a čakám na výsledok krvi ...na ďalší povedala že stačí o týždeň ale určite keď budú volať za výsledky si vyžiadam odber krvi ešte tento týždeň . Zvýšili prolutex .
@miskam333 och to ma mrzí, ja mam aspoň tu sliznicu dobrú … no tiež čakám nie dobré správy keďže tie testy netmavnú 🤷♀️ Iba že nejaký zázrak ❤️
Daj potom vedieť ako si dopadla.
@marinecka95 držím veľmi palce nech je krv ukážková ❤️🙏
@miskam333 nemyslím si keď tie testy mám také aké mám… týždeň nesilneju 😨
Uvidíme … napíšeme si ❤️ Drž sa
@marinecka95 @miskam333 ahojte, mne brali iba krv, čakám na telefonát 🙏🍀 nenormálne má bolia nohy. Bolia ma už asi týždeň, ale dnes je to príšerné.
@marinecka95 v piatok mi volali 11:45 tak už som netrpezlivaaa 😳 @miskam333 no nie, vzali mi krv, predpísali lieky ktorých mám málo a že o 2 týždne sono, ak teda bude hcg ako má 🙏 hneď mu idem povedať, že ženy mi odporúčali masáž 😁😘
@katka06 mne tiež pondelok 13:30 a vo štvrtok som sa nemohla dočkať a volali až okolo 15:00 🤭 dobrá skúška nervov :D
Dnes som ešte netrpezlivejšia 🙉 buď zázrak alebo ukončíme toto trápenie 🫣
@katka06
@marinecka95 no ja teda na 10dpt hcg 250 čiže to ma tešii ...klučový bude pre mna štvrtok či sa teda násobí lebo njavačši strach mam práve z mimomaternicoveho ekd je sliznica aka je tak ma ešte aj zlata sestrička upokojovala . Ale musim uznat že ma to potešilo . Vám ešte nevolali ?
@miskam333 10 DPT je 250 perfekt 🥰
Ja som mala na 9 DPT 101.11 … super teším sa s tebou
Mne ešte nevolali 🤷♀️
@marinecka95 áno to má ukludnilo aj keď stále mám v sebe strach z toho mimomaternicoveho .Normálne sa hnevám na seba že sa neteším viac ale snáď bude vo štvrtok dobre a dovolím si tešiť sa .Zvýšili mi aj dávku prolutexu na 2 injekcie
@katka06 ja som veľmi pozitívny človek fakt čo všetkom hľadám dobre a aj teraz sa snažím aspoň nestresovat ak by to vyšlo🥰ale ten strach je riadny požierač😬 ale áno musím sa upokojiť viac .Pre tento moment budem myslieť na krásne číslo a už nech budúcnosť prinesie to čo mi je súdené zažiť si 😊 Vám teda ešte nevolali?

@miskam333 ja som mala na testoch krásnu čiarku - ak ti to pomôže - v sobotu krv, testy v nedeľu slabšie (foto kde sú dva) na druhý deň krásne čiarky … nezufaj, telo bojuje 🥰