icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

miskam333
autor
21. júl 2023

@jarrys ahoooj vieščo mam sa fajn ...len ako pišeš ty to teplo je problem akože u mna by bol aj keby nie som tehotna ja som hejter leta neznašam to :D takže fungujem tak že som skoro furt doma a cele dni len tak nadavam a stažujem sa na teplo 😂😂 ale inak super fajn ..nevolnosti su omnoho slabšie čo ma niekedy vystraši ale potom sa vratia a som kludnejšia aj ked mi je zle :Daj ked viem že to nič neznamena ...už mame termin ny trisomy aj ked akurat potom bude mat doktorka 2 dni dovolenku takže vylsedky až ked sa vrati🙄 ja som celkom šiši tak som nas objednala ešte aj na špeci3D/4D sono v 13 tt ...sice ked by sme nepotrebovali bud trisomy alebo naopak ale ja pojdem asi na istotku a samozrejme v 20tt ku Grochalovi ...kontrolu u mojho doktora mam buduci tyžden takže strach sa stupnuje prirodzene ...par dni dozadu sme prekročili tyžden kedy to naposledy nedopadlo dobre takže snad to tento krat bude inak a snad je bejby zdrave a rastie .

miskam333
autor
21. júl 2023

@jarrys a ty ako kedy mate dalšiu kontrolu ?🙂

jarrys
21. júl 2023

@miskam333 urcite je zdrave a pekne rastie 🙂ja som tiez si davala Nift pro testy a sla som do Zvolena na 3D sono v 1. a aj 2. Trimestri. A pojdem aj na to posledne co sa robi v 30-32tt. Obejdnana som aj do Zvolena a aj ku Grochalovi tak uvidim kam sa rozhodnem ist a hlavne aj podla toho ako sa bude vyvijat moj stav. Ja mam kontrolu 31.7. ale to idem len na glukozovy test. A potom mam poradnu az 11.8. Mavam ju kazde 4tyzden. Ale na rizikovu ambulanciu chodim kazde dva tyzdne a tam pozeraju vzdy aj maleho nezbedu 🙂 rizikovu mam buduci tyzden.

miskam333
autor
21. júl 2023

@jarrys aj ja idem do Zvolena na sono 😀nift sú tiež super tiež som rozmýšľala že čo ale tak v podstate sú obe na ten istý princíp 😀 no tak nie som taká šiši aj ty ideš na všetko čo sa dá a podľa mňa je to super minimálne pre nás psychicky pokoj a pri Tom všetkom čo stálo ivf je toto ako zadarmo 😂no není to zadarmo ale nie sú to tisícky eur ani 😀 Verím že všetko bude Okey a glukozovy test daj potom vedieť aké to bolo. 😀

jzuzka
21. júl 2023

@jarrys ahoj....nie som tehotna brucho jak v 7.mesiaci obrovske mam a cysta velka 35mm...lekar mi chcel vyvolavacku pichnut ale odlozili sme to na 4.8. Cca ked pridem z dovolenky , bohuzial meskaju mi uz 18.den

jarrys
21. júl 2023

@miskam333 dam vediet. Aj ked som uz pocula ze sa mam na co tesit 🤣ale uz ho musim mat lebo uz som skoro na konci limitu kedy sa da urobit 😀 len sa netesim na to 3oj hodinove cakanie a vecne odbery krvi 🙈 no tak dala som si Nifty lebo tak som si aspon vydychla potom. A 3D sono som sla aj preto lebo som chcela vidiet maleho v 3D rozmere 🙂 hlavne na tom sone v 2.trimestri ked uz vidiet aj obrysy tvaricky, nosteka, ustociek. To je uplne prenadherny pohlad a pocit. 🙂

jarrys
21. júl 2023

@jzuzka to ma mrzi. A cystu ti budu aj vyberat?

jzuzka
5. aug 2023

@jarrys Ahojky tak ja uz som z dovolenky doma, menzes som dostala na dovolenke trval 4 dni ale bol tak slaby skor spinenie,,,,,test som nejak uz nerobila, neviem co s tou cystou pijem sem tam alchemylkovy caj, myslis ze mi ju vylieci? Lekar mi minule povedal ze mi ju operacne odstranit da az ked bude mat cca 5 alebo 6cm. Takze prosim ta teraz o radu ci mam ist este na kontrolu s cystou alebo nie....lebo lekar mi chcel 4.8. Pichnut vyvolavacku ale nebola som u neho kedze som menstruovala....

jzuzka
5. aug 2023

@miskam333 Ahojky Miska ako sa citis, ako sa mas

miskam333
autor
6. aug 2023

@jzuzka ahoooj mam sa fajn ..nevolnosti ešte neskončili a včera mi bolo fakt strašne zle :D ale stoji to za to 🙂 prišli nam aj vysledky z trisomy testov a naštatsie je všetko v poriadku a čakáme zdrávé dievčatko ❤
tvoj komentar vyššie som si čítala a určite do buducna je fajn cystu sledovat či teda nenarastla tolko aby ju vedeli dat preč ale stane sa vela krat že praskne aj sama no doktor určite vie čo robí 🙂 možno nebude odveci zavolat a spytat sa kedy si to možeš prist dat skontrolovat .🙂

jzuzka
6. aug 2023

@miskam333 Jee tak to sa tesim ze cakate dievcatko uz mate aj meno vybrate? Ak smiem vediet,,,,ja zajtra sa asi zastavim na zenskom opytat sa,,,,o tu kontrolu cysty,,,,dakujem za radu a este raz ti blahožzelam a tesim sa ze je vsetko vporiadku u teba

jarrys
6. aug 2023

@jzuzka ahoj Zuzka, no ja by som urcite sla pre istotu za gynekologom ked dokrvacas. Aby skontroloval cystu, ci ju este mas(mozno praskla) a v akom stave je. Ci sa zvacsuje alebo nie. A urcite by som sa s nim poradila o dalsom postupe. No mozes skusit aj bylinkove veci ktore su na cysty. Urcite s tym nic nepokazis a uvidis ci ti zaberie alebo nie.

miskam333
autor
7. aug 2023

@jzuzka určite pre istotu chod 🙂 mena mame dve jedno je favorit mojho muža a to dlhe roky a to je Lesanka a ja mam favorita tiež a na 99% to bude presne moj vyber len ako tak ho nikomu nehovorime lebo je velmi netradičné a zahranične tak aby nam ho nezhnusili :D

jzuzka
10. aug 2023

@miskam333 ahojkyMiska, tak volala som gynekologovi sestricka ma objednala ba kontrolu cysty 16.8. Tak uvidim, dnes som si urobila tehu test len tak lebo neviem co mi bolo ale zke som sa citila slabo, je pravda ze aj cysta na bolela trosha v pravo kde je...zasielam foto testu, napis ak chces prosim fa ci na cysta vplyv ak by som bola tehotna nahodou na tehotenstvo.....chapes...ale samozrejme nejdem uz predbiehat ani tvrdit ze som...lebo fakt neviem...az ked mi lekarpovie pravdu povediac ma nebavi tym sa zaoberat stale ale totalne...joj..asi je to nehake obdobie...a ty sa ako drzis? Vsetko vporiadku u teba?

jzuzka
10. aug 2023

@jarrys ahoj ako sa mas, co mas nove? Citis sa dobre ?

miskam333
autor
11. aug 2023

@jzuzka ahoj zuzuka . ak budu testy každy den/obden tmavnut je to tehu a ak nie tak už vieš čo to znamená . Cítim sa dobre pomerne .. v pondelok som mala velké sono a všetko je v poriadku tak to je hlavnee

jzuzka
11. aug 2023

@miskam333 tak super Miska , tesim sa ze je vsetko u teba vyborne....mne akurat odisla navsteva mi boli z rodiny blahozelat, ,zatial je slaba ta ciarka druha....ale uvidim v dalsie dni v nedelu napriklad....aj keby sa netstnem uz vsak v stredu na sono kontrolu cysty,...teraz riesim zub ale inak dnes mi ho zubar predprival v pondelok mam korenovu vypln a 24.8. Korunku....uz az mam za tym ...chapes, prajem ti krasny dnik este

jzuzka
11. aug 2023

@miskam333 inak kolky mesiac si uz tehu?

jarrys
11. aug 2023

@jzuzka ahoj Zuzka. No mam sa kadejak. Zacalo mi tvrdnutie brucha co je velmi bolestive a neprijemne a tiez unavujuce. A maly je stale otoceny dole hlavickou ale velmi nizko je co nie je dobre lebo mi tlaci na krcok. Odpocitavam dni a tesim sa z kazdeho ktory mam k dobru. Dufam ze este vydrzim cim dlhsie. A ty sa mas ako?

jzuzka
11. aug 2023

@jarrys ahojky joj uprimne to ta lutujem...uz to nejak vydrz kedy mas termin inak? Drzim palce ti....ja sa mam fajn , riesim zub na trikrat musi mi ho zubar robit , jedno kolo mam za sebou dneska....okrem cysty ako keby som fakt nemala co ine riesit...boli sme na dovolenke ...teraz uz pracujem , sledujem vsak na instagrame nejake infosky o tehotenstve...som zmierena viacmenej s tym ze dieta nebude...ale snazim sa predovsetkym nastavit tak sportovo ako sa povie..ked pride dieta pride ....ked nepride idem dalej tak ako ked pride...rozmyslam nad zivotnym stylom ...tak aby som nemusela a neriesila stale len tehotenstvo,,,chapes lebo viene vsetky ze to nie je zdrave tak az to len to riesit.....a inak neviem ci si videla ten test co som Miske poslala ,,,nahodne som sa testla ....od unavy...neprirodzenej....a teraz mam obdobie po ovulacii mozno ta slabunka ciarka suvisi s cystou....neviem, nejdem riesit vsak 16.8. .mi lekar na kontrole cysty povie....prajem ti pekny vecer....zatial ked sa ti bude dat bapis budem rada....

jarrys
15. aug 2023

@jzuzka termin mam oktober. Cysta moze ovplyvnit vysledok tehotenskeho testu - moze byt falosne pozitivny. Myslim ze si sa rozhodla dobre, ze si das oddych a budes sa sustredit na ine veci. Ako si pisala, zameraj sa na zivotny styl, nejaka joga, prechadzky, strava, aj hlavu vypni. A uvidis ked vypnes hlavu a zamerias sa na nieco ine tak si cele telo oddychne ako po fyzickej tak psychickej stranke a vtedy to pride. Urcite by som ale teraz riesila prednoste tu cystu. Lebo to moze robit velku sarapatu.

jzuzka
15. aug 2023

@jarrys ano? Tak super oktober je uz zachvilocku...a potom budes mat svoju lasku na svete...tesim sa s tebou...som ale nevedela ze ovplyvnuje vysledok testu cysta skor mi gynekolog hovoril ze cysta nema vplyv na tehotenstvo ....tak neviem....a jasne ved zajtra idem s nou na kontrolu tak uvidim co mi povie....dufam ze sa skor vstrebala ako narastla....chapes.. aky mas dnes inak dnik , u nas je dost teplo 31 stupnov...ja uz o 15.30 koncim v praci pojdem domov oddychnem a mozno si zacvicim len v tomto teple je to tazsie pre mna , neviem sa prekonat ...k cviceniu...alebo sa pojdem prejst rychlu chodzu milujem, musim schudnut ...

jarrys
17. aug 2023

@jzuzka cysta moze ovplyvnit vysledok testu a moze prave ukazovat na tehotenskom teste duchov resp. aj plnu druhu ciarku. Cize moze sposobit falosne pozitivny vysledok. A ako si vcera dopadla u doktora?

jzuzka
17. aug 2023

@jarrys viesco normalne povediac neviem uz kde je pravda..lekar tak hovoril ze nema vplyv na tehu ale menstruaciu ovplyvnuje comu nejak neverim vsak ked jedno tak aj druhe ovplyvnuje....a povedal ze ju mam 36cm na lavom vajecniku teraz a ze to umele oplodnenie mi dalo dost zabrat tym mojim vajecnikom...chcel mi antikoncepciu nasadit ale ja som nesuhlasila...som troska v obave lebo predtym ta cysta bola vpravo a teraz nic tam nevidel vpravo tak neviem ci sa nemyli....
Nechapem...myslis ze ked sa ozvem do gyn fiv ze ma vysetria? Ale ako to zdovodnit svojmu gynekologovi....? Porad

jarrys
21. aug 2023

@jzuzka tak myslim si ze ked zavolas do Gynfivu nech ta aj tam pozrie lekar, tak urcite ta vezmu. A podla mna by bolo mozno aj dobre tam ist a vypocut si dalsi nazor na tvoju cystu. Predsa len je to centrum kde sa zaoberaju otehotnenim a budu vediet cosi viac ako gynekolog. A co citam ze ti tvoj gynekolog vravi tak by som sla aj po dalsi nazor na cystu. Tvoj gynekolog nemusi vediet ze si bola kvoli tomu v Gynfive alebo mu mozes povedat ze ste boli na konzultacii ako dalej pokracovat v otehotneni a pozreli ta tam a videli cystu a povedali takyto nazor na to.

jzuzka
21. aug 2023

@jarrys ahojky, dakujem ti za radu ...teraz mam menzes dnes bol silnejsi a to mam 3 den....trva mi vzdy tak 4 az 5 dni tak uvidim kiez by ta cysta nim zmizla....az za 2 mesiace mam kontrolu s cystou u gynekologa....uvidim ale urcite sa po menzese niekedy ked sa mi bude dat dostavim i na gyn fiv vypocut si nazor a ty ako sa mas....co u teba nove

jzuzka
23. aug 2023

@miskam333 ahoj Miska, ako sa mas, ako zvladas teplo....? V kolkom si mesiaci uz....budem rada ked napises , dik

miskam333
autor
23. aug 2023

@jzuzka ahooj akurát som začala 16ty týždeň ..zajtra mám kontrolu tak dúfam že je všetko v poriadku 🙏 a teplo ja nezvládam aj keď som netehotna 😂😂

jzuzka
23. aug 2023

@miskam333 tak super, tesim sa s tebou...tak sa drzkaj pa

jzuzka
16. sep 2023

@jarrys ahoj ako sa máš,