Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@jarrys ahoj, no mam chripku tak sa liecim som pn....dufam ze budem fit...coskoro...nove nemam nic take len to ze mame uz zajednanu na leto dovolenku....tehotentvo je mozne len cez umele skor mi tak moja gynekologicka povedala, ale to uz nechcem absolvovat....skor to nechavam prirodzene a ty mas co nove ako dieta tvoje ako sa inak vola....
@jzuzka ja nemam v podstate nic nove. Klasicky sa snazim natrepat na seba 300veci a potom som ko a nestiham. Maly sa ma dobre, pekne rastie a je naozaj sikovny 🙂 vola sa Sebastian. A ked sa na neho pozeram tak nelutujem nic cim som si presla a zopakovala by som to vsetko aj stokrat. Chapem ak uz nechces prechadzat umelym oplodnenim. Skus mozno bylinky a kusok si oddychnut od toho v hlave. A nikdy nevies kedy motyka vystreli 🙂 ta dovolenka je urcite dobry napad, oddychnes si a ak idete k moru tak to je super na vsetko a aj na zenske veci tak urcite to vyuzi a bud v nom co najviac.
@jarrys ano dakujem vsak o to mi ide ako vypnut od toho, a ideme k moru na Zakynthos....do Grecka...mame oblubene Grecko minule na svadobnu cestu sme boli na Rodose...tesim sa....maly je urcite zlaty a verim ti ze ked na neho kuknes by si do toho sla opät ...v dobrom prajem nech ste hlavne zdravi, nech si stastna a syncek ti robi potesenie a radost , nech je i nadalej sikovny , ucenlivy... ono to uz mas tak povediac iny zivot ze, dieta vie zmenit zivot, myslim krajsie....ked budes mat chut mi napis hocikedy ked najdem spravu rada odpisem...
@miskam333 my sa mame dobre 🙂 rastieme ako z vody, uz mame cca 6.6kg. Pomaly ale isto uz nevladzem maleho velkeho pana drzat 😀 za chvilku nas caka preockovanie 🙂 uz zaciname nosit 68. 62jky este oblecieme ale uz nie na dlho 😀 uteka to riadne rychlo. Sa ani nenazdam a bude tu oktober, bude mat rok a bude cupitat vsade 🙂
@jarrys ahojky, no ja vcelku sa mam dobre akurat som bola v pondelok u zenskeho lebo mi vysiel pozitivny test atd, lenze dostala som menzes ,,,,ttak ma po menzese pozrel a povedal ze to bol potrat ten vcasny...no ja ich mavam casto co uz.....inak nove asi to ze ideme koncom jula do grecka na dovolenku tak sa tesim ze sa aj opalim , oddychneme....len troska ma tie teploty znepokojuju...inak v pohode...a ty ako sa mas , mate?
@jarrys jeee dakujem , vidis ma to nenapadlo ta reprodukcna....asi to skusim....lebo prirodzene by sa nam aj zadarilo , zakazdym mi vyjde pozitivny test ale s tym ze dostanem po 5 dnoch meskania napr. Menzes, dakujem ti za radu a prajem vsetko dobre, malemu aj tebe vela zdravia a radosti....uzivaj aj ty leto...
@jzuzka ahoj, maly 2mesiace nespava dobre a stale sa v noci budi tak uz som celkom k.o. a dost unavena. No pokial krv vysla negativna tak si myslim ze uz velmi sanca nie je. Lebo v krvi sa hcg ukaze ako prve, este skor ako v moci a teda na teste. Skus tu reprodukcnu imunologiu aj s partnerom, mozno tam pridu na to preco sa to deje. A ty sa mas ako? Ak si dobre pamatam tak teraz niekedy si spiminala ze ides na dovolenku?
@jarrys ano dakujem za odporucanie a spolucitim v tom k.o. ze si nevyspana ale neboj to vydrzis toto obdobie kym je maly tvoj syncek...a ano odlietame v pondelok nadranom na Zakynthos , v podstate som uz zbalena a nastavena na dovolenku....tesim sa, som sa este objednala ku svojmu gynekologovi na sono kontrolu ked mi videla gestacny vak ta lekarka na gyn fiv , tak 12.8. Mam prist , lenze vtedy aj ocakavam menzes tak ak ho dostanem podla teba to uz nemam riesit tu kontrolu? Lebo ja si myslim ak mam gestacny vacok a hcg ziadne tak ma musia vycistit ci?
@miskam333 dakujeme a ano riadne to bezi 🙈 no chodilo a aj chodi mi to po rozume. Len zial u mna zo zdravotnych dovodov dalsie tehu by bolo velmi riskantne pre mna. Takze u mna bude len moj maly batoztek🙂 ale to nevadi lebo aom nesmierne vdacna za neho a naplna ma neskutocnou laskou a stastim 🙂
A ak ste niekde na soc. sietach tak napiste ako ste, by som si vas pridala. Na MK uz chodim dost zriedka. Dufam ze Katka je v pohode, lebo sa ani neozvala.

@miskam333 no riadne bruško 😁 ale presne tak, ja som mala malinku viacej nalepenu na orgánoch, však si to odniesla aj moja tvar 😭 ale už sa vyčistili celkom. Ale tak nejako som si ta predstavovala, len nižšiu 😁 zvláštna je ta ľudská myseľ 😁