Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@miskam333 ďakujem za odpoveď, no nemám odvahu na to testovanie, bojím sa sklamania, čakám 2 dva dni to vypukne 😬 ale presne ako hovoriš, niekto má to, niekto niečo iné, každé telo inak reaguje, len som veľa čítala že trošku špinili a že to bolo uhnezdenie, tak uvidíme, každopádne nádej umiera posledná
@linda279 ja som napríklad na 7my den krvacala čo podla mna neni dobre a nejak by som bola radšej bez všetkeho krvacania aj špinenia :D nemusi vobec byt :P uff ja toho uživam dosť na kolko mam vačšie komplikacie a rizikove tehu ...picham 2x prolutex ,3x2estrofem,1xclexan a teraz uživam ekdže som krvacala aj v sobotu dicynone a ascorutin
@linda279 ahoj, tak to Ti silno držím prsty 🙏🍀 no ja som mala na tretí deň bolesti a jemne špinenie, asi na dvoch intimkach. V podstate mi nič nie je, akurát som bola veľmi unavená, teraz už menej, a dosť ma bolia nohy. Ale ako Ti píše @miskam333 na príznaky sa sústredíme zbytočne, každá sme iná. Potom sa zbytočne stresujem, že prečo nám nie je to, alebo to 😁
@katka06 gratulujeeeem 😍 držím palčeky až po 9. Mesiac nech je všetko ako má ... neskutočne to rada počujem, že vyšlo, lebo to dáva nádej aj nám ostatným 😉
Tak ste ma upokojili, že tie príznaky nie sú všetko 😉
Človek si to už vsugeruje, ale je to moje 5.IVF, keďže manžel nemá spermie a ja tých vajíčok tiež nemám dosť vždy, pokus vždy jeden a minulý rok mi aj po 2 tyždnoch potvrdeli tehotenstvo ale keď som prišla na kontrolu ďalšiu, už nič 🙄 ale teraz pevne verím 🙏🙏🙏
Tak dievčatá dnes nam bilo ❤ čo ma tešii juuuj 🙂 straši nas tam hematom ale verim že to zvládne bojovník 🙂
@katka06 utešuje ma že je mneši ako plodový vak to naposledy tak nebolo aj ked uff budu to dlhé týžnde ale hlavne nech su :D ešte aspon nejakých 32 tyždnov by mohlo byt :D :D no výhoda neplodnosti je asi kopa času a mam pocit že už mám aj kočík vybratý :D to bude ale slz radosti ked ho budem môcť aj objednat 🙂
Ahojte, tak ja mám za sebou krv a sono a čakať do poobedia kým zavolajú 😔 ja asi umrem dovtedy, doktorka povedala že sliznica je pekná ale viac nevedela povedať, že sa musí čakať na krv ... nemám žiadne príznaky, ani som nekrvácala, čo povedali, že je dobré, tak neviem, bojím sa veľmi, mrazačikov nemám žiadnych 😏
@linda279 pane Bože 🙏 tak to mi je hrozne ľúto 😢 že 5 IVF, si strašne silná, keď si už toľko podstúpila. Ja som po 2 vklade, prvé IVF, a po ET keď to nevyšlo som bola hotová. Neviem ani ako Tá potešiť ❤️ mne dosť pomohlo vypadnúť s kamoškou na wellness, vypiť si, vykecať sa, poplakat si. Tiež sa snažíme cca 8 rokov od prvého potratu, tak verím, že teraz to dovoľujeme 🙏🍀 veľa síl Ti prajem 😘❤️
@miskam333 @katka06 žienky moje, ďakujem Vám za podporu a pekné slová 💗 je to nesmierne ťažké a je to dlhá cesta k vysnívanému babätku 👶 nezanevrela som, dám sa trošku dokopy a ideme do Brna, na Slovensku už nechcem strácať čas, mám 30 rokov už musí riešiť radikalnejšie ... na Slovensku nie sú až tak vyspelé tieto kliniky ako v Čechách a ja potrebujem už väčšiu pomoc ...
Preto vám prajem všetko dobré, nech bije srdiečko malého vytúženého drobčeka 💗💗💗 každej z nás sa to podarí 🍀 budeme MATKY 🤱

@katka06 juuuuj🥰no ako ?