icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

katka06
25. jún 2022

@miskam333 ahoj, ja som dnes na infarkt 🤦 včera som robila, unavená som bola riadne, dnes ok, všetko v pohode, nič má neboli, len na obed som po malej potrebe mala ružový výtok. Trošku. Zľakla som sa, volala som do centra, že je to OK ak má nič nebolí, bábätko sa viacej vnara do maternice. No vieš si predstaviť ako mi je 😟

miskam333
autor
25. jún 2022

@katka06 veru viem och to ma mrzí ...tak by som si priala aby sme mali tehotenstvo bez komplikácií😕ja dnes spinim celý deň ráno to bola hnedocervena krv (možno aj hnedá no nebola to čerstvá)a od vtedy špinenie a samozrejme kŕče ako vždy ...špinenie je už slabé .Tak dúfam že sme obe v poriadku .

katka06
25. jún 2022

@miskam333 ja som išla na pohotovosť, veľmi som sa zľakla, zacala som krvácať. Môj gynekológ mal službu, tak som sa potešila. Zrobil mi ultrazvuk, bábätko je OK, len sa mi na krčku maternice spravil hematóm, malinký, 7x5mm, tak mám vysadiť lieky na riedenie krvi a malo by to byť OK.
Veď toto, toľko strachu a neistoty 😕

miskam333
autor
25. jún 2022

@katka06 juuuj no to nie dobre krvácanie to aj ja by som išla určite ..tak si dobre urobila a ach tieto hematomy nepodarené 😕

miskam333
autor
25. jún 2022

@katka06 ale vysadiť lieky na riedenie krvi pri hematome? To počujem prvý krát

katka06
25. jún 2022

@miskam333 že zajtra nemám určite vziať. Otcov brat je gynekológ vo výslužbe 😁 tak zajtra mu zavolám, aký má on na to názor. A v pondelok do centra. Potešilo ma, že srdiečko bije, a hematóm je mimo maternice, tak hádam, ako prišiel, tak aj odíde. Nebolí ma absolútne nič. Len ako sa robia tie hematómi by ma zaujímalo. V utorok som nemala nič, a dnes už tam bol 🤷

miskam333
autor
25. jún 2022

@katka06 môže byť že povedali dobre 😋mne keď sa robili pri prvom tak ma vyšetrovali viac doktorov a napríklad nikto že mám vysadiť mi netvrdil a teraz mám tiež a tak isto .Ale to že není v maternici je super správa .😊no ono ho niekedy není vidieť na sone hneď tak možno za to .A ktovie možno sa ti len teraz niekedy keď si dnes mala slabo ružové

katka06
26. jún 2022

@miskam333 všade čítam, že za hematóm môže aj zlá zrážanlivosť. Tak asi preto mi kázal vysadiť 🤷 cez noc iba špinavá intimka, dnes budem iba ležať..mali sme ísť na grilovačku k našim, ale nechcem im nič hovoriť, tak hľadám výhovorku 😁

katka06
26. jún 2022

@miskam333 máš aj nejaké doplnky? Cčko, alebo iba bežné tehotenské vitamíny? Dnes mi je nenormálne zle, ešte som nebola schopná ani naraňajkovať sa.

miskam333
autor
26. jún 2022

@katka06 jasne Cečko doplnam vo zvýšenej dávke a mimo neho aj ascorutin a klasika femibion 1 😊 po Tom ako vysadim estroferm a progesterón nasadíme aj chlorelu a jačmeň aby som predišla tehotenskej cukrovke a zníženému zelezu 😊užívala som aj pred ale nerada misam keď mám aj lieky...no a vitD ešte 😊 snažím sa v strave ...napríklad som pridala do jedálničku pohánku tá je vraj dobrá na cievy

miskam333
autor
26. jún 2022

@katka06 aj si zvracala či máš len nechuť ?

katka06
26. jún 2022

@miskam333 nezvracala, ale málo chýbalo. Už mi je lepšie, dala som si banán. Ideme nakoniec k našim, aspoň na chvíľku, lebo hneď boli otázky typu čo sa deje 😁

miskam333
autor
26. jún 2022

@katka06 jaaj no to máme podobne teda tieto nevoľnosti 😀vždy si treba niečo zohnúť . Ale však možno bude aj dobre že prídeš na iné myšlienky.

katka06
26. jún 2022

@miskam333 volala som strýkovi, prvá otázka bola, či po sexe(už ani neviem čo to je 🤦😁)..že vtedy sa zvykne zrobit na krčku hematom. Povedal mi, že keď idem v utorok na kontrolu, nemám dnes zajtra brať na riedenie, kázal mi pridať Cčko. Je mi celkom fajn, a už nespinim 🙏 tak som zvedavá, ale presviedčal má, že pokiaľ je to na krčku, nemám sa báť 🙏🍀

miskam333
autor
26. jún 2022

@katka06 no tak super 😊 ja sa spýtam v piatok že čo si myslia o Tom že by som už vysadila clexan😋no jasne tak z tade by namel ako stiahnuť malé tak snáď pekne pomaličky odíde a dá vám pokoj 😋

katka06
27. jún 2022

@miskam333 hlásim stanovisko docentky 😁 ráno som jej posielala správu z pohotovosti, volala mi, že súhlasí s vysadením. Zajtra mám ísť na kontrolu k svojmu gynekológovi, a opäť jej preposlat správu. Dnes mám taký čokoládový až čierny výtok, tak verím, že už to bude OK 🙏🍀

miskam333
autor
27. jún 2022

@katka06 tak suerr :P určite áno :P

miskam333
autor
29. jún 2022

@katka06 tak vcera som bola na pohotovosti zas ja :/ naštastie je všetko ok 🙂

katka06
29. jún 2022

@miskam333 Čo sa stalo 😳 ja som bola dnes na kontrole, všetko OK 🙏 bábätko má 1,2cm ❤️ a hematóm sa už vstrebal 🙏🍀 mám sa ale šetriť

miskam333
autor
29. jún 2022

@katka06 krvacala som :/ doktor nejak neurčil z kade to mohlo byt lebo hematom co tam bol je stale .Tak hlavne ej že to rpestalo :/ Juuuj to je super velmi ma to teši ❤

katka06
29. jún 2022

@miskam333 to je hrozne, veď koľko sme si už pretrpeli, nemôže to byť jednoduchšie 🍀 ja som tiež trochu v strese, hneď keď niečo pichne idem na WCko, od dnes si dávam už iba 1x 200 utrogestan. Tak ale verím, že vedia čo robia, a že naše šťastíčko je už sebestačné 🙏❤️

marinecka95
30. jún 2022

Baby ja vás tu stále potichúčky sledujem, po úspešnom a následne neúspešnom KET som sa dala doporiadku a už opäť bojujeme. V utorok sme absolvovali druhý KET takže verím, že sa čoskoro pridám ku vám tehulkam 🙂

miskam333
autor
1. júl 2022

@marinecka95 jeeeej to je super ❤ aj ja verím že ano ❤

katka06
1. júl 2022

@marinecka95 držím prsty 🙏🍀 to bude super, keď sa nám to tu rozrastie ❤️

marinecka95
1. júl 2022

@miskam333
@katka06
Ďakujem baby.
Mali ste bolesti brucha ako pred ms? Ja som dnes 3DPT (deň vkladu nerátam) a mám bolesti ako pred menštruáciou - slabšie samozrejme 🙂 Pri minulom vklade som mala len také pichanie, bodavé bolesti 🤷‍♀️

miskam333
autor
1. júl 2022

@marinecka95 vieščo ja viem že to je tažko nesledovat sa ale podla tohoto určit tažko ja som mala všetkych 5 vkladov uplne rovnake pocity ani aj bolesti aj pichanie a pri tam boli nimi aj neuspešne aj uspešne vklady ..podla mna velmi vela robia aj lieky . No ale dufam že sa tam pekne zahryzkáva :P

marinecka95
1. júl 2022

@miskam333 ja sa absolútne nesledujem, po toľkých rokoch a sklamaniach som “zmierená” so všetkým. Ani nehovorím, že tá bolesť musí niečo znamenať. Ráno som sa zobudila a hneď tá bolesť a ešte stále trvá … ani nehovorím, že ak ste mali vy bolesti tak ich musím mať aj ja - každá sme iná.

katka06
1. júl 2022

@marinecka95 ja som mala na druhý, alebo tretí deň silné bolesti bruška, troška som zašpinila na ďalší deň, a pozri, dnes už 8tt 🙏🍀❤️

marinecka95
1. júl 2022

@katka06 Verím, že tentokrát to dotiahnem aj ja do úspešného konca. Dnes mi progestanelle zamenili za prolutex.

miskam333
autor
1. júl 2022

@marinecka95 nemyslela som to zle :P vidiš ja som sa sledovala :D ano vždy som mala aj bolesti aj pichanie 🙂 prolutex ma sice neprijemnejšie podanie ale istotu že sa viac vstrebe apson podla mna neviem ...len tá cena kks to je masaker :D ja davam 2x denne to je 70 eur na tyžden co je dost . Ty mas asi 1x či ?