Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
snad mas pravdu a je to tak ... no neviem kolko som mala hcg ale tak snad to bude v poriadku , dneska si nasadim tu citronovu vodu a ten ascorutin a mozem sa ta este opytat ze v akom pomere voda a citron ? a kolko ?
oky vyskusam snad to pomoze a bude len a len dobre
Asi nikdy ma tak nepotešilo že prišiel menzes... začíname so stimuláciou...
Ahojte,vie mi niekto poradiť ohľadom stimulácie pred IVF?mám dlhý protokol,od 28.11.2016 si pichám diphereline,2.12.2016 som mala dostať mrchu,lenže nikde nič,je možné že diphereline mi posunulo cyklus?dakujem za rady...
@alexiss27 ano ja som ho mala pichat pred,bola som u dr v pondelok,povedala som mu že piatok mam dostat ms a potom mi povedal ze mam ist do lekarne vybrat si diphereline a ze sestricka mi pichne prvu aby som vedela co a ako a potom už doma sama,aj v protokolo to mam písané tak že od 26 dňa menstr.cyklu si mam pichat diphereline...
mohlo mi to posunut ms?
len do zajtra mam termin,ak nedojde dovtedy mrcha tak kvoli sviatkom pojdeme na ivf uz len v januari
Ahojte Gynfivacky. Patrila som medzi vas a mozno coskoro znova budem. Vdaka centrum mame dnes 2,5 rocneho synceka, ktory sutazi o lego a potrebuje hlasy, zatial je na 3.mieste. Kto je ochotny pomoct, dajte Paci sa mi a poslem link. Boli by sme velmi povdacni. Sutaz trva do 11.12. Dakujeme
Ahojte baby, chcela by som sa len opytat, neviete nahodou ci MUDr. Behunova odpoveda na mail aj cez vikend? Potrebovala by som sa s nou poradit a som u nej kratkobtak neviem ci sa to da 🙂 dakujeem
@sofia1 nie ja som prirodzene otehotnela, ona je moja gynekologicka, preto som sem napisala, ci mi niekto nebude vediet poradit ako sa s nou skontaktovat. Nenasla som tam ziadne cislo kam by sa dalo volat cez vikend, uvidim ci zajtra budem spinit tiez a ak nie tak v pondelok rano zavolam do ginfivu
Baby neviete mi poradit? Aka je sanca na otehotnenie ked mi pri ket bola vlozena morula....uz z nej mala byt na 5.den blastocysta,ale ze je o den pomalsia vo vyvoji....ma to vyznam? Ja to skor vidim tak,ze zbytocny vklad....su tu take,kt.bola vlozena morula a ujala sa?
Mne bola vlozena blastocysta, ale nie uplna, iba zacinala a jedna morula, tiez boli pomalsie vo vyvoji po rozmrazeni a som tehotna, sice sa ujalo jedno, ale ktovie, mozno prave morula nevzdala boj🙂 Predtym som mala uplnu blastocystu pekne vyvinutu a neujala sa.
@cucica preto sa snazim si to nepripustat.....nic extra m8 nepovedali....dr len ze ak by to nemalo vyznam tak by mi to nevlozili....ale hned ako povedali,ze je z toho morula som ostala smutna....
Radsej budem takto a potom prijemne prekvapena ako sa tesit ako minule ze to urcite vyjde a potom prišlo neskutocne vytriezvenie

@mia8862 to nie je nic zvlastne, najmä po IVF, toto by bola skor taka pseudomenstruacia...telo este nedostalo vsetky infosky o tehotenstve, tak krví, ale uz by nemalo odchadzat vsetko endometrium...uz sa opakujem, ale jedna kocka bola tusim po KET a dostala slabsiu MS tyzden po vklade, mocovy test na 12 den negativny a na 14 den mala v krvi 700 Hcg...mozne je vsetko...kazde telo sa chova inak...moja mama mala slabsiu ms v prvom mesiaci tehu v prvom tehotenstve...niekto fakt krví dlho a preto pride na to, ze je tehu neskoro...hlavne klud...lebo ticho lieci :D ako sa vravi...