icon

Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?

megynka
14. mar 2010

Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉

wrtulka
6. apr 2010

megynka to mi povídej 😀 všechny okna otevřený 😀 no kolegové jsou naštěstí dobrý..
takže to nekomentujou 😀 ale fakt si připadám jak největší tchořík 😀 😀
si myslím že mě ucítí pesina a uteče 😀 😀 😀

megynka
autor
6. apr 2010

no možno sa k vám dlahšiu dobu nepriblíži ani susedov pes 😀 a budete mať pokoj 😀 a domov ideš ako? 😀

wrtulka
6. apr 2010

megynka naštěstí domů jedu služebním autem takže tam budu sama 😀
akorát kamarádka/kolegině jede na koně - je to koňařka tak jsem zvědavá jeslti se jí nebudou od toho smradu plašit 😀 😀
sem chtěla ještě koupit odpuzující sprej na plot 😀 😀 ještě že sem ho nekoupila 😀 😀

megynka
autor
6. apr 2010

máte na dnes o zábavu postarané 😀 aspoň že cestu domov budeš mať v pohode 🙂

wrtulka
6. apr 2010

megy 😉 😀

wrtulka
7. apr 2010

Dobré ráno krásné ránko!
No kde jste všechny? Megy jak je?
Já včera chtěla vyfotit tu naši šílenou pesinu v pohybu..
tak na 99% fotkách jsem buď neměla vůbec nic /trávu a tak/ na dalších byla jen hlava, na dalších ocásek a na dalších byla rozmazaná 😀 😝 tak tohle z toho zbylo 😀 :

tulik1
7. apr 2010

ahoj holky, muzu se k vam taky pridat? v cervnu planujeme jit na 4 IVF pokus, ted se valim v laznich, tak doufam, ze to moje telicko dobre pripravim a pak hura do boje ... 😉

wrtulka
7. apr 2010

Ahojky Tuliku..
to víš že se k nám můžeš přidat! Vítej!🙂
Neviděly jsme se už někde? 😉 Jak bylo v Lázních?

megynka
autor
7. apr 2010

ahojte 🙂

wrtulka, pracujem o 106 🙂 Lajka je tak nádherná,vyzerá byť taká šťastná na tých fotkách, my sme s našou boli včera dve hodinky vonku,sa tiež vybláznila, teda ja som bola len hodinku, taká bola zima,som musela ísť domov ale drahý s ňou ešte hodinku vydržal 🙂 potom spala jak budulínek 😵 ozaj a ako sa tvárila na ten sprej 😀

Vitaj tulik 🙂 ja tiež plánujem 4IVF a tiež asi jún,júl - žiadosť sme už podali,lebo my sme boli jeden krát v Prahe ako samoplatcovia, tak teraz ideme ešte cez poisťovňu, tak to budeme kočky všetky spolu tehotné, sa teším 😉 🙂

wrtulka
7. apr 2010

megynka a u vás není teplo? Tady svítí sluníčko a je tady kráásně..
díky jsem ráda že se fotky líbí.. fotila jsem jí proto že v sobotu máme tu rodinou oslavu 😔 tak abysme sebou něco měli..
no sprej jsme na ní zatím nezkoušeli protože včera byla hodná.. teda ona .. ale hlavně ten sousedův.. nicméně zbylo v něm tak třetina víc ne 😀 😝

Taky doufám že budeme spolu těhule.. Megy zeptám se když jdeš pro ty první papíry k adpci tak musíš mít nějk domluvenou schůzku nebo tak? Já se tam stydím 😀

megynka
autor
7. apr 2010

wrtulka u nás bola včera strašná zima a fúkal severák 😖 ale dnes už svieti slniečko, vyzerá že bude zasa jedn deň pekne 😀 my keď sme išli pre tie papiere len sme si zavolali, či tam niekto bude, kto by nám ich dal a pani povedala, že sa môžeme zastaviť tak sme tam do pol hodinky boli a sme ju prekvapili, že sme tak rýchlo dorazili 😀 nemala to nachystané a nič v tom svojom chaose nemohla nájsť tak sa nám len ospravedlňovala, a že nás tak rýchlo nečakala 😀 bola zlatá 😉 takže stačí aby tam niekto bol kto ti ich dá a povie ako vypísať a kde zaniesť, nás sa nič konkrétne nevypytovala, to ešte len príde 🙂

s155
7. apr 2010

Prajem krásny deň všetkým.Držím palce každej z Vás aby sa Vám to podarilo tak ako nám.My sme mali ísť v decembri na IVF máme všetky lieky,ale dostali sme na vianoce ten najkrajší darček aký existuje. Preto by som Vám chcela ponúknuť lieky.Mala som brať PROVERU 5mg expirácia 02/20014,MENOPUR exp.08/2010,DIPHERELIN exp.05/2011.Všetky spolu dam za 100eur ,dám aj osobitne ale cenu neviem.

megynka
autor
7. apr 2010

ahoj s155,blahoželám 🙂 ja sa chystám na ivf,ale ešte neviem aké lieky budem mať a idem ešte cez poisťovňu ale sú tu určite kočky čo budú mať záujem 🙂

v555
7. apr 2010

Ahojte,dlho som tu nebola mala som zle dni hlavne smutné a vyrevala som si cele zasoby slz ☹ ☹ ☹
s155-daj to do temy mam nemam lieky,tam ti to baby zjedia za tu sumu 😀 😀 😀 ani to nestihneš dopísať a už ich mať nebudeš 😉/ale dík,že mi ich držala až do teraz-to som ja Vlada 😉 😉 😉 /

megynka
autor
8. apr 2010

Dobré ránko 😉
v555,tak dúfam že máš smútok za sebou, neviem síce prečo si mala také zlé obdobie ani sa nebudem vypytovať, ale dúfam, že už je lepšie 😉

megynka
autor
8. apr 2010

wrtulka, kde si? 🙂

megynka
autor
8. apr 2010

kočky, zajtra idem do centra na krv a hneď sa budem informovať na tie výsledky fragmentácie DNA spermií, som nervózna už teraz ako to dopadlo, dúfam, že ich už budú mať 🙂

wrtulka,si sa hádam nestratila?dúfam, že nič vážne keď si tu dnes nebola?

megynka
autor
9. apr 2010

ahojte, krásny dník želám všetkým 🙂

wrtulka ty máš dnes tuším narodky,takže ti želám všetko najlepšie a nech sa ti splní tvoj najväčší sen a najlepšie hneď trikrát po sebe aby boli plné izbičky v podkroví 😵
a čakám zprávy z centra 😉 🙂

ja som dnes bola na tú krv a predstavte si tie výsledky fragmentácie ešte stále neposlali z BA 😠

baby ale kde ste? už si tu píšem sama so sebou 😀

wrtulka
9. apr 2010

Ahojky Megynka.. moc děkuju za přáníčko.. mám narozky dneska.. a byla jsem v tom centru..
upřímně nemám z toho žádný pocit..
s panem doktorem jsme prošli celou tu naši diagnózu, co máme za sebou, vyšetření..
pan doktor mi řekl že si myslí že tak jak jsme dopadli v Brně bysme dopadli asi i u nich..čímž si mě získal..
dohodli jsme se na IUI..ale až od května..protože mi budou nejdřív dělat ještě hormonální profil a imunulogii.. což jsem ráda..
ale k těm mým dlouhým měsíčkům mi doktor řekl že si mám dojít na gynekologii pro hormony 😔
no takže očekávání to nepředčilo ale jsem spokojená..

rena31
Odpoveď bola odstránená
megynka
autor
10. apr 2010

krásny víkend 🙂
uvarila som si kávičku a tak oddychujem a trošku vám napíšem 😉

wrtulka,hlavne že si spkojná,veď ešte uvidíte ako sa to vyvinie,aké budú tie výsledky HP a imunológie 😉 ja som teraz dostala ms úplne normálne po niekoľkých mesiacoch, že by som sa dávala do normálu? a to som zrovna včera bola na HP tak dúfam dopadne dobre 😉
dnes sme boli trošku na nákupoch a skoro som začala kupovať zasa výbavičku,bože tak rozkošné vecičky mali, ja sa raz neudržím 😀

wrtulka
10. apr 2010

Megynka já se snažím děcká oddělení a věcičky obcházet obloukem.. jinak bych nad nimi stála a řvala 😔
je to těžké...
ale jo pan doktor mi přišel fajn.. sice na pana doktora z Brna nemá a bohužel jen tak někdo mít nebude 😔 ten byl prostě nejlepší.. ale tady jsem od něj neslyšela nic s čím bych nesouhlasila, do ničeho mě nenutil.. netlačil.. byl vstřícný..dokonce si všimnul že mám narozky 😀 takže dobrý no..
jen se teď děsím toho jak to bude když budu muset zase na ta všetření.. v práci.. zase se tam stahují mraky tak se bojím že nebudou mít pochopení 😔

chanel
10. apr 2010

Wrtulko: všechno nejlepší k narozeninkám, přeji at se vše daří, včetně miminka!!! Musí!!!! Já jsem taky fnukala, jak jsem viděla obchůdky s dětským zbožím,ale ted jsem v sobě zase našla sílu a říkám si, taky tam budu nakupovat,stejně jako Ty!!!!! megynko: co výsledky?? Jak se máš?

megynka
autor
10. apr 2010

chanel ahoj 🙂 výsledky fragmentácie stále nemáme 😠

wrtulka ja už sa v práci na to tak nepozerám,v prvom rade myslím na seba,mám na to právo ísť k lekárovi aj zastať na pn,tak čo,zo začiatku ma to aj trápilo ale teraz nie a kolegyne si už tiež asi pošuškávajú všeličo lebo som už dvakrát doniesla potvrdko z centra ale čo mne je to jedno 🙂

babuľky,ja keď vidím tie malé vecičky,tak mňa musí manžel odtiaľ ťahať lebo v momente by som to mala všetko v košíku 😀 raz to určite budeme nakupovať aj my, nebojte sa ešte si to užijeme 🙂

megynka
autor
10. apr 2010

u nás je pekná zima,sme boli 2 hodiny vonku s megy 🙂 dám sem foto aj s jej kámoškou 🙂

wrtulka
11. apr 2010

Ahojky kočky..
megy megynce to na fotce moc sluší jak naklání hlavičku 😵 a s kamarádkou jsou jako dovojčátka 😀 😵
Já byla včera na té oslavě.. tak to mělo jiný průběh než jsem čekala.. nikdo se na to nezeptal.. což mi taky přišlo divný..
až do chvíle kdy mi sestřenka řekla že jí babička říkala.. že nemůžeme mít děti a začala se ne jako vyptávat.. ale jako že nám drží palce a tak... tak sem si říkala aha.. taťka předem všechny informoval.. holky nevím co je lepší 😔 nebo horší? 😔
Úplně se mi chtělo brečet když mi sestřenka řekla že jí je to moc líto (a to je o 8 let mladší sotva vyšla střední školu!) že si myslí že bych byla dobrá máma.. že si ještě pamatuje jak jsem se o ni starala 😔 (když jsem za ní jezdila k babičce)...

megynka
autor
11. apr 2010

ahojte 🙂
tak u nás je taká zima, som vonku vymrzla a už som neišla ani na cvičák,išiel len manžel,ja som si uvarila kávičku a skočím do horúcej sprchy 🙂

wrtulka,tak to bolo aj unás, od istej doby sa nás už nikto nič nevypytuje a mne to tak vyhovuje,len občas v práci kolegyne keď sa bavia, že ktorá je tehotná tak sa predo mnou o tom nechcú baviť a vtedy si pripadám ako keby som mala nejakú strašnú nemoc taký blbý pocit mám, oni si asi myslia že sa predo mnou nemôžu baviť o tehotenstve a o deťoch, ale ja už fakt tieto veci neriešim,to by som sa zbláznila
no ale aspoň máš oslavu za sebou a dopadla dobre 🙂 a hoci ti niekto pripomenie deti, to nevadí, človeku sa niekedy chce plakať aj keď je sám medzi štyrmi stenami,ale to bude dobré, určite budeme mať všetky deti 🙂

wrtulka
11. apr 2010

megynka moc děkuju..
víš úplně tě cítím jako spřízněnou dušičku..víš přesně o čem píšu jak to myslím.. co cítím..
je mi z toho všeho smutno.. vím že to všichni mysleli dobře..jen prostě ještě s tím vším nejsem srovnaná..
sestřenky se mě ptaly jeslti máme ještě naději.. a já jim řekla že si myslím že spíš ne..
ale to asi proto že kdyby se to povedlo tak o to větší nádhera to bude..splněný sen.. zázrak..
a když se dál nebude dařit tak to nikoho moc nepřekvapí... nechci už aby se kvůli nám okolí trápilo..
pří prvních dvou cyklech nám celá rodina držela pěsti.. prožívali to s námi.. i ty zklamání..
a těch bych teď všechny chtěla ušetřit.. a jeslti někdy .. po těch IUI najdeme //.. srdíčko... tak to všem řekneme..až potom..
zítra jsem rozhodnutá že skočím na tu sociálku pro formuláře k adopci..
o tom jsem se taky se sestřenkama bavily.. ptaly se mě na adopci.. tak jsem jim říkala že to dlouho trvá..4 roky a tak..
a že bych chtěla černouška 😀 trošku humoru.. ale nějak to nepochopily.. spíš jsem cítila litující pohledy.. 😔 a přitom vím že nejsem jediná, že na tom nejsem vůbec špatně.. že nemám špatný život..že mám super chlapa.. a jsme rodina i bez miminka..ale holčinám co plánují svou růžovou budoucnost.. se tohle nedá vysvětlit...

megynka
autor
11. apr 2010

presne tak wrtulka,nemáme sa zle, máme svoj život, niekto má deti a nemá zasa to čo my,dobrého manžela, bývanie, prácu,rodinu, ktorá nás má rada a priateľov, a to že si chceme adoptovať deti je skvelá vec, no možno pred pár rokmi by sme aj my ľutovali niekoho v našej situácii, ale chce to čas pre nás aj naše okolie, všetci sa s tým musíme vyrovnať a potom to bude všetko úplne v pohode, je predsa veľa šťastných rodín s adoptovanými deťmi a nič im nechýba a k tým adoptovaným pribudnú časom možno aj vlastné a keď nie život ide aj tak ďalej, jediné čo by som nechcela je zostarnúť sama a niededy v 60-tke sa pýtať prečo a pre koho som vlastne žila...
každý má v živote nejaké problémy a je len na nás ako sa s nimi vyrovnáme 🙂 a neboj my to zvládneme 🙂 pokiaľ máme okolo seba ľudí ktorí nás majú radi, tak to určite zvládneme 😉
a som fakt moc rada že som ťa tu spoznala, dúfam, že si raz budeme písať o našich deťúrencoch 😵

wrtulka
12. apr 2010

Zdravím.. koukám nikdo nikde..
kde všichni jste? 😀
Tady ráno pršelo ale teď už se vyčasilo.. já se dneska chystám že skočím pro ty formuláře na adopci..
Trošku/víc se bojím.. abych udělala dobrý dojem a tak..
Jinak včera byla pohoda vzala jsem Láju na prochajdu a ta se mi po cestě vykoupala v potoce 😀 tak jsem přišla domů a tam manža mezi tím zatopil v krbovkách, udělal véču a nalil vínko..takže jsme seděli číč a pesina odpadly.. chrněly až chrápaly 😀 a my koukali na filmek.. takových večerů by mohlo být víc 😵 😵 😵
Takže žádný litování myslím že by mohlo být hůř..
s prací už je to jiná.. mám staženou prdel až přijedou šéfové co se bude dít..krize dospěla až sem a oni na nás zkouší nové psychologické metody 😔 😖 😖
A co ty Megy jak je u vás?