Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?
Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉
ano my pokracujeme ve stimulce, zitra mame kontrolu v CARu a meli bychom si uz zacit pichat injekce, tak uvidime, snad je vse ok a budeme moct pokracovat.
myslim ze jste se rozhodli dobre, neni na co cekat a alespon v lete uz budete vedet, jak to dopadlo. my jsme z tohoto duvodu taky sli radeji hned do boje ... v breznu jsem byla v laznich, tak doufam, ze je telicko hezky pripravene a vyjde to.
my na dovolenku planujeme jet az v listopadu, zamilovala jsem se do kanarskych ostrovu, tak uvidime 😉
tak na kanárske som chcela ísť už dávno, ja som si zamilovala egypt ale možno tento rok by sme už konečne mohli skúsiť kanárske ostrovy 😉
Ahojky holky..
teď víc chodím do Adopce než sem.. ale teď musím reagovat na tu dovolenou..
holky my byly loni na Rhodosu pořád na to oba vzpomínáme jako na nááádhernou dovolenou na kteoru bysme hned jeli znova! Třebas na jiný ostrov do Řecka ale hned znova..
dneska se mi dokonce zdálo že tam zase jsme 😵 😵
wrtulka v grécku som ešte nebola, možno niekedy, my len stále egypt ale tento rok by sme fakt mali skúsiť niečo iné, no ja egypt milujem tak najradšej by som týždeň egypt a týždeň niečo iné a potom by som bola spokojná 😀 no najradšej budem ak budem tehu 🙂
Megynka já zase ještě nebyla Egyptě.. je to trochu (víc 😀 ) nad naše finanční možnosti..
místo toho řecka jsme původně měli jet na Seč 😀 ale bylo to levné a tak trochu jako dárek a tak no..
a hned bysme jeli znova..ale letos to vidím na ty lázně jen.. asi se mnou manža pojede na týden 😵 fakt se do těch Františkovek začínám těšit 😵
wrtul ve frantovkach se ti bude libit, stoji to urcite za to 😉 ja jsem si to uzila a klido bych jela znova 🙂
ja si zasa myslím že grécko je drahšie 😀 no keď sme boli my tak egypt ešte nebol taký drahý je pravda, že teraz je to už druhý rok bez egypta 😀 a išli hore hlavne letiskové poplatky ☹ minulý rok sme dokonca zvažovali ísť z Prahy, vyšlo ba nás to lacnejšie ako so slovenskou cestovkou
nejlevnejsi je to asi s nemeckou, my jsme byli v listopadu na te fuerte venture, leteli jsme z mnichova a vyslo nas to na 12 tisic 8 dni all inclusive ....
tak to je naozaj super cena
No my byli 10 dní all inclusive na tom Rhodosu a bylo to včetně poplatků cca 12tis už si to přesně nepamatuju.. na jednoho..víc ne..
wrtulka tak to u nás určite vychádza greécko viac
Megy fakt? tak je´dte přes ČR cestovku .. 😉 možná to bude těma EURama 😉
zvažujeme to už sme tak chceli ísť aj minulý rok ale nakoniec sme toľko vyberali že sme nič nevybrali 😀
megy 😀 😀 tak jen to řecko fakt doporučuju! 😵 😵 😵
ahoj holky tak jak se máte co je uvás nového? já čekám na MS a pak hurá do 5.IVF 🙂
ahojte 😉
alex ja som na tom tak isto, čakám ms a potom hurá do 4. ivf, ms by mala prísť dnes ale vyzerá to tak, že potvora ako naschvál bude meškať, uvidíme 😉 pre recepty ideme 1.6. - na deň detí 😵 , mám dlhý protokol takže budem začínať stimulku 16 DC a ty máš aký protokol?
ja teraz nič nestíham, zajtra mám dve skúšky a v sobotu tretiu, v práci máme kontrolu z BA, včera sme boli zasa na príprave na adopciu, ešte sme mali skupinové sedenie a potom už budeme chodiť individuálne 😉
Dobré ránko..
Megynka 1.6 máme výročí svatby😀 už 3 roky!
Tý brďo vám se to hezky rozjíždí Megy! Budu držet pěsit!!!
Jinak my se rozhodli že zkusíme ty IUI .. do lázní.. 😉
wrtulka, my máme 30.6. výročie svadby, tiež tri roky 😀 a budem hrozne moc držať palce na IUI 😵
Megy díky však já zase držím pěsti tobě!
Já to vídím tak že dáme IUI do než pojedu do lázní a pak uvidíme mooooožná se vrhneme do 3IVF.. přece jen bude to třebas v září nebo tak to bude ještě hezký počasí... už bych nechtěla stimulku jako loni na zimu brr 😔
wrtulka, možno sa podarí IUI, v jednej téme teraz jedna kočka otehotnela a to ona má PCO a manžel zlý spermiogram, chodili do centra, mali ísť na IUI ale folikul praskol skôr tak im lekár už len odporučil ísť domov a posnažiť sa doma a ona je tehotná 😵 takže nikdy nevieme kedy sa nám to podarí aj keď to už možno vyzerá beznádejne 😉 🙂
megynka .. musím to brát s rezervvou.. ale také věřřit..
k rozhodnutí mi pomohla i moje gynekoložka.. byla jsem u ní kvůli těm lázním.. aby mi napsala ty formuláře.. a ptala jsem se jí na názor.. jeslti jít do dalšího IVF když to naposledy dopadlo jak to odpadlo nebo to IUI .. také mi vyprávěla příběh dvou lidí kteří u ní po první IUI otěhotněli.. a to on měl špatný spermiogram prý fakt na kulový a navíc genetickou vadu a ona (tu gen.)taky.. bez stimulky bez ničeho..a vím že v Sanusu otěhotněli i s 2ma miliony spermií! Takže šance určitě je a kdo ví jeslti větší nebo menší než při IVF přece jen přirodní výběr je přírodní výběr 😉 😀 no a když se to nepovede neva jedu do lázní! 😵 😵 😵 😵
ahoj holky 😉
wrtulka: hodně štěstí na IUI třeba do těch lázní nepojedeš..... 😀
megynka: já mám krátký protokol takže od 2DC si budu píchat injekce pokud bude ultrazvuk ok 🙂
ahojte, tak ms dnes dorazila a začiatok stimulky mi teda vychádza na 12.6. 🙂
alex budem držať palce 😵
tulik a ty ako pokračuješ?
myslím na vás na všetky babeny a držím palce 😵
megynko: vcera jsem dostala prvni injekci, takze vse probiha jak ma, dalsi kontrola v patek, OPU v nedeli nebo v pondeli ..., strasne se tesim, tak uvidime, je to jeste dalek cesta, ale vsechny uz ji zname moc dobre, vid? holky ja uz nam to vsem tak preju, sakra tyhle pokusy uz musi byt ty uspesne a basta 🙂
holky potrebuju vedet vas nazor ... kolik byste si nechaly zavest embryjek, jedno nebo dve? doktor mi doporucuje jen jedno, vzhledem k tomu co se nam stalo s dvojcatky, ale ja nevim, prece jenom u dvou je vetsi sance ze se jedno chyti, jsem fakt uplne bezradna ... doktor taky rikal, ze kdyby byly dve, tak by doporucoval redukci, ale to ja psychicky nejsem schopna prijmout ....
Ahojky Tulíku to je těžké... vy jste přišli o dvojčátka viď?☹a doktor se bojí aby se to neopakovalo..
Já ti to řeknu takhle..já si nechala zavést 3 a kdyby se všechny ujaly tak by to byla taky prekérka ale asi bych redukci odmítla..
nicméně zase na druhou stranu pokud se mají ujmnout tak to zvládnou i po rozmražení.. takže by sis šla jen víckrát na KET..ale byla byś psychicky v klidu.. Uvidíš jak se to bude vyjíjet - stimulka, kolik bude embrií na zavedení ono možná situace sama řekne kolik jich bude vhodných a tak...
dobré ránko 😉
tulik, vzhľadom k tomu čo sa vám stalo a že vám lekár odporúča len jedno, tak by som asi neriskovala a dala si zaviesť jedno a redukciu by som odmietla určite, my sme si dali zaviesť dve ale to bola iná situácia, boli tak slabé, že sa vlastne ani veľmi nepredpokladalo že sa uchytia a tak aj bolo 😔 ako píše wrtulka, uvidíš ešte koľko a aké budú embryjká, je to veľmi ťažké rozhodovanie, ja som nikdy o bábeno neprišla, nikdy som nebola tehotná ale ak budeme mať teraz dve pekné a zdravé embryá som rozhodnutá pre obidve, jedine že by ma lekár stopol kvôli tomu že mám trošku problémy so srdcom a beriem tabletky na arytmiu ale inak som rozhodnutá pre dve
Ahoj dievčatá nehnevajte sa že sa vám votriem do témy ale mám jednu kamarátku ktorá bude musieť podstúpiť umelé oplodnenie lebo jej už vybrali jeden vaječníka a je pravdepodobné že jej budú musieť vybrať aj druhý lebo sa jej na ňom často tvoria cysty a rada by som sa vás spýtala ktorá klinika je najlepšia ohľadom UM. prosím poradte v IP
Ďakujem Edita 🙂
ahojte 😉
tulik ako si na tom? myslím na teba 😉 ja som si bola včera pre lieky a 12.6. začínam brať proveru, teším sa a bojím sa, menopur začnem na maximálnych dávkach 300 jednotiek, lebo podľa HP mám raz tak zvýšené FSH, čo znamená zníženú funkciu vaječníkov ☹
alex a ty ako pokračuješ?

ahoj tulik,tak dúfam, že sa nám to podarí,my sme zvažovali,že kedy do toho ísť, včera mi volali z centra, že je schválená žiadosť a mohli sme teda teraz alebo až neskôr, lebo v CR majú v lete 2 týždne nútenej dovolenky, tak aby nám OPU a ET nevychádzalo práve vtedy a tak sme sa rozhodli, že na čo čakať, aspoň už v lete budeme vedieť ako na tom sme a ak sa to nepodarí aspoň dám výpoveď v práci a pôjdem učiť, tam kde som učila predtým a možno ešte stihneme aj dovolenku, všetko závisí od výsledku nášho posledného ivf a vy ste ako na tom, ako pokračujete v stimulke?