Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?
Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉
ahojte 😉
jeeeej wrtulka ahoj, kde si bola tak dlho? už som na teba myslela či už nie si náhodou v kúpeľoch, tak super už si oddýchneš a ako pokračujú papiere na adopciu? ja začínam pichať diphereline v sobotu, ešte len beriem proveru a cítim sa hrozne, včera som skoro skolabovala v práci, som hrozne unavená a beriem ešte aj lieky na arytmiu a už som ju mala pod kontrolou ale v poslednej dobe sa mi to srdiečko akosi začína ozývať a včera mi ním začalo tak divne triasť a išla som k zemi ale netsratila som vedomie úplne, tep sa mi upravil, našťastie to netrvalo dlho, už sa mi to teraz stáva akosi častejšie, je to nepríjemné, keď pôjdem na tie predoperačné vyšetrenia, musím sa na to popýtať, je pravda že som v poslednej dobe mala aj viac stresu, tak neviem, ale už chcem mať toto ivf za sebou a už nikdy, nikdy viac, viac už do seba tie hormóny dávať nebudem nech to dopadne akokoľvek
ahoj ankel, tak budeš mať dlhý protokol ako ja, ja začínam pichať diphereline v sobotu a potom mám menopur a tem budem vraj pichať až 300 jednotiek, tak takú dávku som ešte nemala, to fak neviem ako zvládnem, ja si myslím že žiadosť by si už mala mať schválenú, mne prišla schválená po siedmich týždňoch, ja idem na štvrté ivf, vo fotoblogu mám v skratke popis našich predchádzajúcich pokusov tak si môžeš prečítať 😉 🙂
tak sa mi stále točí hlava, od pondelka chcem už ísť na pn
krásny dník všetkým 🙂
Megynka dávej na sebe pozor! Zkus trošku odpočívat!Ať jsi na stimulku dobře připravená! Ta pn je opravdu dobrý nápad!
Jinak jsem tu byla celou dobu ale nějak nebylo co psát.. byla jsem na vyšetření průchodnosti vejcoovdů a mám to ok uff.. a měli jsme jít na IUI ale vyšlo to blbě na neděli kdy nemohli oni a pondělí kdy nemohl manža takže jsme se doma jen zasnažili..
Papíry na adopci už mám skoro všechny po kupě chybí jen jeden - od manži - potvrzení o příjmech plus to posouzení..teď lítají v práci jak hard na holi takže to zajistí později.. ale já myslím že sejinak dřív jak po lázních tu žádost asi nepodáme..
megy a co megynka ještě se vám nehárá? 😀 My jsme naučili to naše zlatíčko novej trik dává pac 😀
ešte sa potvorka nehára, ale je hrozne ukňúraná v poslednej dobe a taká ako keby nervózna, tak len čakáme kedy to príde 🙂 inak teraz keď boli tie horúčavy sme s ňou ani veľmi nechodili von, len skoro ráno na prechádzku a potom neskoro večer na prechádzku, to boli také dlhšie a medzi tým len krátke vyvenčenie a šup dnu, a ona chudák potom dychčala na chodbe aj hodinu, v nedeľu sme boli na cvičáku, tiež bolo teplo, najskôr sa vylietala s ostatnými hafanmi a potom už nevládala ani poriadne cvičiť 😀 je to blázon, má energie za nás oboch 😀
tak vám držím palce, aby vám to domáce snaženie vyšlo, lebo poznám taký prípad, tiež mali ísť na IUI a nakoniec z toho bolo snaženie doma a v januári čakajú miminko 😵
Megynka i já o tom slyšela.. snažilkovali jsme se opravdu poctivě 😀 😉
jen ta psychika 😔 mě to nevadilo o víkendu sem si říkala že se zasnažíme doma a uvidíme a že teď stejinak pojedu do těch lázní a tak.. jenže včera to na mě padlo že už je po ovu a jeslti sme se snažili ve správný čas a tak 😔 😔 když já si kdoví proč namlouvala že teď se to už určitě povede 😔 a ch jo asi ty lázně potřebuju především na halvu 😔
navíc jsem začala brát duphaston znáš to? a špiním po tom.. gandařka mi to dala kvli ms mám ji kolem 10 dnů tak si myslí že mám málo žlutého tělíska.. si říkám jeslti se na to nemám vybodnout 🙄 😕 🙄
duphaston vôbec nepoznám... no je to otrava, samé lieky a hormóny, ja neviem čo by bolo lepšie, niekedy si myslím že by som sa najradšej na všetko vykašlala, tak som sa tešila na to ivf, a teraz zasa chcem aby som to už mala za sebou, po predchádzajúcich ivf mám úplne rozhádzané hormóny, myslím že ani jeden nemá v normálnych hodnotách, ale až toto skončí už bude dobre, už som si na sebe odsledovala že aj ovuláciu mám každý mesiac inak, takže ak by sme sa chceli snažiť doma, tak jedine ovulačné testy nakúpiť 😀 a neboj určite ste sa snažili v tú správnu dobu 😉
To mi povídej doberu to tenhle měsíc a doufám že mi to moc nerozhází cyklus a od příštího se na to zase vybodnu a počkám co se mnou udělají lázně dnad pomůžou!
No já mám ovu ai mas teď přesně snad skoro na den!
I jak mě dělali teď UTZ v centru tak jsem měla už 8mm krásně narostlou sliznici 😵 před ovu!ne jako při transferu kdy po týdnu od OPU byli rádi že mám 7,6 mmm nebo kolik no měla sem to nic moc si pamatuju i po hormonech
ahojky holky, wrtul neboj se nic - lazne ti vsechno pekne srovnaji, i hlavu i telicko 😉 , je to tam super,mas se na co tesit!
wrtulka kúpele určite pomôžu, telíčko si oddýchne, bude to fajn 😉 ja by som tiež potrebovala taký oddych a relax, tak asi tiež nad niečím porozmýšľam ale až uvidím ako teraz dopadneme 😉 tak Lajka už dáva pac, šikulka, stále sa niečo nové učí 😵
Holky děkuju trošku se bojím protože budu měsíc bez manži a navíc bez Lájušky 😔
budu nakonec na dvojlůžkovém pokoji s nějakou holčinou stejně starou.. snad si budeme rozumnět.. vzhledem k tomu že se tam jedu odreagovat tak jsem to nechala tak a jednolůžák si už nezajišťuju..
manža za mnou přijede na návštěvu i s Lájuškou.. i když je to od nás 4 hodiny jízdy..a pojedeme na nějaké výlety do okolí a tak na to se těším 😵
Megy a kam se jezdí do lázní na slovensku?
No s Lájou je to teď sranda.. vezmeš pamlsek ..tak jak je zrychlená tak si sedne dává pac a při tom už lehá 😀 jak ho moc chce 😀
u nás sa chodí do Kováčovej, na Liptov, Sliač, Brusno....je to rôzne nemám v tom až tak úplný prehľad, presne to by bol aj môj najväčší problém že by som bola tak dlho bez manžela a bez megyny 😔 mne je smutno keď ju nevidím pol dňa, no naša je presne taká istá, keď mám jej obľubenú hračku - loptičku na aport, tak urobí za sebou všetky cviky ktoré sa naučila rýchlo aj bez povelu len aby už mala loptičku v papuľke, neskutočne rada aportuje 🙂
ahoj holky, tak jsem se konečně doslata s postele - včera jsme měli ET a mám u sebe dvě příšerky 😀
wrtulka: dlouho jsi tady nebyla gratuluju k lázním bude to super odpočiněš si vyrelaxuješ se a pak se vrhnete na IVF abude vše ok uvidíš držím pěstičky 😉
megynka: dávej na sebe pozor!!! a určitě jdi na PN ten nával hormonů při stimulaci je fakt dost velký takže to chce odpočívat a hlavně nebýt ve stresu drž se myslím na Tebe 🙂
tulik1: jak se cítíš těhulko jak se Ti daří? Co bříško? 😉
Ahoj holky, zdravím vás. Nic lepšího mě nenapadá, od včerejška mám v hlavě chaos a nějak se nemůžu soustředit.
Nemáte některá zkušenosti s nativním cyklem? Jsou tam výhody i nevýhody, tak nevím. Chtěla bych to prodiskutovat s nějakým nezaujatým doktorem, ale to bude asi trvat, protože ta klinika, na kterou dojíždíme není moc komunikativní. Navíc se často ročílej, když se hodně ptám, někdy prostě neodpoví. Už mám v merku pár jiných, ale špatně se to porovnává, hlavně přez internet, protože hezké stránky ještě nic neznamenají.
Ďakujem megynka 🙂
ylka tak s týmto ti ja neporadím, s nativom nemám vôbec žiadne skúsenosti ani nikoho sobne nepoznám kto by skúšal
alex: ahojky, no tak to je super, tak at se tem tvym broucankum u tebe libi a pekne odpocivej 🙂 ja se citim tak nejak normalne, ale jsem strasne rozjedena a to mam vzdy pred ms,tak nevim nevim ....
holky děkuju 😀
tulik1: jak se Ti daří už máš nějaké příznaky neboí něco a kdy budeš testovat? Moc na Tebe myslím a moc vám přeju aby to vyšlo 🙂
ahojky
alex: testovat budu pokud nedostanu MS tak asi v pondeli, ale uvidim, cim vic se to blizi, tim vetsi mam strach z neuspechu, tak trea i to testovani posunu. dnes jsem 7 den po ET ... co se tyka priznaku, tak ty jsou podobne jako pred blizi se ms, boli me podbrisek, mam nafoukle bricho, chce se mi spat a porad bych neco jedla ..., takze z toho tezko soudit, no uvidime ...
a co ty? lezis nebo jenom polehavas a jinak fungujes? ja celou dobu lezim, jenom si dojdu na zachod, na zahradku na kavicku tedy na caro a jinak nic nedelam, ale od pondeli uz budu fungovat temer normalne ...
tulik1: já jsem ležela po ET a další den včera jsem už byla nakupovat a dneska taky takže občas poležím, něco udělám atd. jinak mě hrozně bolí bradavky mám je šíleně citlivéa trochu mi tmavnou, bříško občas pobolíva a taky vaječníky no uvidíme jak se to bude vyvíjet
na pondělí budu držet palečky a těším se na // 😀
jinak už budu chodit na procházky at se děloha pěkně prokrvuje 🙂
ahojky holky, tak jak je alex? ja jsem celkem ok, dneska je to devaty den od ET, tak uvidime, jinak jsem se rozhodla testovat nejdrive asi az ve stredu, prestoze jsem puvodne myslela ze testnu hned zitra, ale cim vic se to blizi, tak tim vic se bojim.
ahojte 😉 tuliku, tak to ťa úplne chápem, ja som sa tiež vždy bála testovať a ani som nikdy netestovala ale aj tak som vždy po týždni od transferu tak nejak tušila že to nevyšlo, tak som hrozne zvedavá ako dopadneme teraz, mám za sebou dve injekcie dipherelinu a zajtra idem k lekárke nech ma vypíše na pn, už chcem byť doma, finančne budem na tom cez pn aj tak lepšie ako keby som chodila do práce lebo si platím ešte dobrovoľne nemocenské poistenie a tak budem mať vyplácanú nemocenskú vyššiu ako mám plat 🙂
držím vám palce kočky, až sú na testíkoch // 😵
ahoj holky, tak ani ja jsem tu smulu neprotrhla, dnes rano dosla ms, test negativni, takze je jasno. Jsem z toho strasne zklamana, bez energie a nadeje dal, proto se tu s vami loucim, nejakou dobu nechci o umelem oplodneni nic slyset, mozna se casem vratim, ale ted na to fakt nemam.
preju vam vsem vice stesti, nez jsem mela ja a at vam to vyjde co nejdrive a nezazivate znovu ty pocity, co mam ja ted.
tak se drzte, opatrujte se a doufam, az sem nekdy znovu nakouknu, tak ze uz u vas vsech budou bud tydny tehotenstvi, nebo uz deticky.
papa
tulik1: to není možné!!! je mi to líto ☹ tak jsem tomu věřila a myslela na Tebe aby to vyšlo.....drž se moc Ti přeju další pokus byl poslední s krásnýma //

ahoj megynka co nieco nove? ako to s tebou pokracuje? Dnes som si pozerala papiere od dokyho z centra v zavere mam napisane IVF-dlhy protokol, Puregon plus Dipherelin, úv. davka 75-100 IU. a ziadost bola vypisana a myslim ze aj poslana 22.4. takze onedlho to budu 2 mesiace to znamena ze uz by to mohli schvalit nie? A asi zacne ta stimulacia. a ty ides na kolke IVF? ako to s tebou bolo?