Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?
Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉
joj baby, čo tie ľavé vaječníky štrajkujú 😒 ja ho mám tiež lenivý, nie a nie produkovať vajíčka 😒
silvi tak si potom porovnáme dojmy toho 26.3. večer 😀 drahý bude musieť aj na spermiogram, tak sa určite teší 😀 no čo veď nás čakajú horšie veci 😉 🙂
baby mne sa zdá že ho chudáka akosi do toho tlačím, on chce ale ja už o tom každý večer hovorím a keď tu nie som s vami tak kukám kočíky a detské vecičky a on si myslí že mi už hormóny totálne udierajú na mozog 😀 😀 asi aj áno, veď je jar 😀
marrad to som teraz zvedava ako budem reagovat na stimulku...dufam ze to bude lepsie 😉 a bude toho viac 😉 mne dal zase lavy...na tom mi zobrali cystu,,,a na pravom som cystu nemala..tak som sa cudovala,,,ved aj ked som mala ovulaciu..tak vzdy sa mi na pravom tvorilo viac ako na lavom...tak som bola prekvapena,ze tam nic nebolo 😅 asi sa uz minuli 😀
ale baby cely cas pocas stimulacie 01/2010 a este aj teraz vkuse citim tento lavy vajecnik , no lekari opakovane tvrdia, ze tam nie je nic nezvycajne..... tak neviem
megy a co bude potom ked bude april 😀 ako sa hovori blaznivy 😀 aj ja som taka ako ty pozeram vecicky kociky...pred tyzdnom sme postielku porovnavali v tescu,,ktora je lepsia a vacsia 😀 a to sme este neni tehulky...potom ked budeme tak obchody budu mat pochlebe 😀
no to si píš 😀 budú mať po chlebe aj obchody aj peňaženky 😀 alebo nám bude tak zle ani z postele nevstaneme 😀 😀 😀
marrad vies co ja to mam zas naopak 😀 lavy vobec necitim ani pocas ovulky,,,ale zato pravy ten vzdy aj ma pobolieva a ked idem k dr tak nic tam nevidi...tak ako ty aj ja som citila pravy pocas stimulky 😉
len aby neboli na tom horsie nasi muzickovia...nebudu stihat zarabat 😀 😀 😀
no tak budeme zarabat my 🙂
Baby, viete mi povedať koľko peňazí ste už nechali v centrách po 3IVF? Mňa to asi tiež čakám, rada by som sa na to pripravila...
marrad ze by sa na nas niekto ulakomil...ked budeme mat bruska 😀
no ja mozem aj s bruskom sediet pri PC a pracovat, aj doma a asi aj budem ved sa nezblaznim z nudy , iba ak by boli nejake komplikacie....
ahoj deb...ja mam zatial len jedno za sebou...2 ma caka 😉 ale 1 ma stalo 1300eur 😒
preco tak vela?
mna stalo cca 200 eur
to je jasne marrad,,ked nebudu komplikacie tak preco nie 😉 ved kazda korunka je dobra 😉
marrad co som bola v tom 1 centre tak to je dost drahe...za chvilu sa tam bude platit aj za vzduch co tam dychas 😠 tak preto sme sa rozhodli prestupit do ineho 😉
a v ktorom ste boli?
napsi mi do IP ak to nechcšs uviest tuna... dik
bola som v GF v ba,,,len za injekcie som dala na nase peniaze 15000 a to som bola rada ze moj nemusel brat ziadne tabletky...tie baby co boli so mnou na odbere tak tych to vyslo este viac..lebo brali tabletky aj ich manzelia a ceny sa pohybovali okolo 10 000,,,tak niektore dali za to este viac ako ja 😉
fuha
my sme vo FC doplacali okolo 200 eur, tak ked z toho nic nebolo tak aspon mozem byt rada ze to bola dobra cena ze? 😉
aj preto sme sa rozhodli ist do fc...to mozes byt rada...len nechapem preco vo fc poistovna preplaca niektore vykony a v gf nie,,,tomu fakt nechapem 😉
podla mna to neie je tym ze niektore preplaca a niektore nie
FC ma vyssiu cenu za IVF ale v cene je ICSI napriklad a podobne
GF ma zakladnu cenu nizsiu a tieto veci sa priplacaju
Inak mna Pinter poslal do kelu, tak rychlo, ze mi zabudol dat fakturu za plazmu, ktoru mi ze vraj pri OPU podal..
Ja cas straveny vo FC povazujem za strateny.... 😉
tak si teda nebola spokojna,,,no ja uvidim ja idem na vstupny pohovor do fc na buduci piatok 😉 marrad ty si platila 200 za cele ivf alebo len za injekcie 😉 lebo ozaj to je mala suma oproti gf 😉
za injekcie
a nic som nepriplacala, lenze ja som to absolvovoal len po OPU nemali sme co vkladat...
nechcem uz o tom pisat rozpisavala som o tom v teme FC II ked ma pinter poslal do kelu... od zaciatku sa ku mne spraval /sice navonok slusne/ ale tak ako keby sa ma chcel zbavit.....
robi to ako na pase ziaden indi vindi pristup...
tak som teda zvedava aky dojem urobi na mna...vies my si uz gf nemozme znovu dovolit po financnej stranke... a zas vela bab preslo do fc co neboli spokojne v gf...tak uvidim po pohovore ako bude dalej 😉
silvia: ak sa môžem zamiešať do rozhovoru, nemyslím si, že fc je lacnejšie. Ja chodím do GF, platila som za lieky 290 eur, čo moja kamarátka podstatne viac. Vieš, to záleží od diagnozy, podla toho ti lekár dá množstvo krabičiek injekcii.
nechcem byť múdra, ja len píšem, čo mi povedal doktor v GF. Ževraj veľmi vela záleží na poisťovni, kolko prepláca....tak neviem, asi má pravdu
tak baby asi záleží na poisťovni a aj na liekoch, niektoré injekcie sú drahšie,ako rýchlo telo reaguje a koľko potrebuje pichať, ja som si vždy musela ešte dokupovať dávky lebo proste vajká rástli veľmi pomala a potrebovala som toho viac a potom aj na tom či bol transfer a či sa mrazí a koľko a či robia ICSI, je toho viac od čoho sa odvíja cena 😉 🙂
hmm, veru veru....ale koniec koncov, ked to tak zoberiete, tak poisťovne by môhli aj viac preplatiť. Ak niektorý pár na to nemá financie, tak bohužiaľ...to je dosť smutné ☹ ☹ ☹ ☹
tuzimpobabatku to je jasne ze kazda ma ine lieky a plati inak...ale ja som mala aj namysle napriklad ze v gf sa plati za PK a ICSI a vo fc sa neplati...tak tym padom ta to vyjde o cosi lacnejsie...teda o dost a tak usetris na mrazenie ak je co mrazit 😉
Ja som počula, že jedna kočka nechala v jednom centre 200 tis. kým sa dopracovala k vytúženému mimi. Hlavne, že všade hovoria, že prvé tri oplodnenia žena neplatí... to je dobrá volovina. Ja sa tam ani nedostanem, keďže si také sumy nemôžem dovoliť vyhodiť (aj ked možno by to neboli vyhodené peniaze), ale najviac ma sere to, že niektoré fakt ani nechcú deti a majú aj 4 a ja ani 1. 😠

no aj mne nedal nic lavy
ale su tu na konikovi kocky, ktore mali dalsie razy celkom slusne pocty.....