icon

Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?

megynka
14. mar 2010

Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉

wrtulka
22. mar 2010

v555 no mě se tenhle systém taky mooc líbí..
naopak některý věci na novým koníkovi nestíhám..

wrtulka
22. mar 2010

Holky tak si říkám jeslti se ten svět úplně nezbláznil..
právě koukám na Chůvu k pohledání..a řeší tam umělý oplodnění..dárce a táák 😀
ale sem se tu teď lámala smíchy.. byla hláška " když už umí vědci vypěstovat ucho na zádech myši tak i já můžu mít dítě " 😀 😀

v555
22. mar 2010

aj mne sa pači ale musela som si pri nom trošku posedieť aby som na to prišla ale už je to na dobrej ceste.ked mne to tak všetko trva 😝 😝 😝

megynka
autor
22. mar 2010

wrtulka,no ja pracujem na sociálnej poisťovni a máme taký divný pracovný čas, napríklad zajtra som len do 14:00 a v stredu zasa do18:00, no od 1.4. dúfam , že to zmenia 😉 tak našu labrošku musel dnes vyblázniť drahý, ale máme tu kamaráta, on má o rok staršiu labradorku, tak sa vybehali spolu, sú to hré kámošky 😀 😀 😀

v555, ja som nás tiež dlhšie hľadala, ale dala som si vás už do obľúbených tém a nemusím hľadať 😉 🙂 tak až ti kontrola v piatok dopadne dobre 😉 🙂

v555
22. mar 2010

ďakujem megy 😉 ,snaď ano a budem najšťastnejšia žena pod slnkom 😉 😉 😉

wrtulka
22. mar 2010

jé meganka ty máš podobnou pracovní dobu jak můj chlap..je taky úředník.. v pondělí a ve středu má dlouhou a jinak je třeba ve 2 doma.. 😵
tak to má vaše pesina dobrý já bysem k tý naší chtěla ještě jednoho pejska ale mám doma zatím stop stav.. ale máme ještě číču a ta se nám zrovna začala mrouskat takže asi budeme mít tak za 2 měsíce koťátka 😵 😵

wrtulka
22. mar 2010

Holky jak dokážete věřit že to vyjde? Nebo jinak jak si dokážete udržet tolik optimismu já ců taky..
jen se bojím..
jo buduse koukat na Zázraky života budete se dívat?

megynka
autor
22. mar 2010

wrtulka, tak to budete veľká rodinka 😀 no my máme ešte akvárko, rybičky sa nám množia tak že nevieme kde ich dávať a ešte máme dva škrečky, našťastie sú to samičky, tak tam nám mláďatká nehrozia 😀 😀 😀 sme blázni do zvierat a asi je to aj tým že nemáme, zatiaľ, deti 😉 🙂

v555
22. mar 2010

jééééééééj už by som na to zabudla,ďakujem wrtulka.Ja to tiež budem sledovať.

megynka
autor
22. mar 2010

wrtulka, ja ani neviem, to prišlo samo, že verím že sa to podarí, ja som bola tiež hrozne v depresii z toho že sa nedarilo a tiež som si hovorila, že to už nikdy viac neskúsim ale prešiel rok od posledného IVF a ja som dostala hroznú chuť skúsiť to znovu, asi to chce len čas 😉 🙂

v555
22. mar 2010

presne tak,všetko chce svoj čas.Bohužial niekedy veľa ale niekedy len tak trošku 😉

wrtulka
22. mar 2010

Holky my taky máme rybičky.. ale to už je všechno..
holky proto chci k vám chodit protože jste dál a máte spoustu optimismu a ten je moc důležitý!!
Jo a u toho seriálu budu řvát 😝 😀

megynka
autor
22. mar 2010

tak kočky ja idem kuknúť tv a zasa do postele a ráno zas do práce 😉 týždenný kolotoč 😒 želám vám pekný večer a dobrú noc 🙂

megynka
autor
22. mar 2010

aj Lajke dobrú noc 😉 🙂

wrtulka
22. mar 2010

Vám sem hodím obrázek těch našich prdelek..

v555
22. mar 2010

dobru noc baby,zajtra zas tu 😉 ,tak pa pa

wrtulka
22. mar 2010

megynka tak dobrou tobě i megynce 😉 😵

megynka
autor
23. mar 2010

dobré ránko, pozdravím vás ešte pred odchodom do práce, mám trošku čas a potom už až neskôr, v práci sa musím krotiť, aby ma nevyšupli 😀 to by som sa potom dosmiala 😉 🙂 pekný dník všetkým 😉

megynka
autor
23. mar 2010

wrtulka, krásne sa spolu hrajú, aspoň im nie je smutno keď ste v práci 🙂

wrtulka
23. mar 2010

megynka dobré ráno 😵
dneska mám dobrou náladu 😵 Megynka hrajou si spolu jen občas musíme jednu nebo druhou usměrnit.. to když pesina zlobí - kouše číču nebo číča kouše pesinu 😀
My v práci můžeme netit nás nikdo nehlídá ale musíme mít práci hotovou..

megynka
autor
23. mar 2010

tak wrtulka dúfam ,že dobrá nálada u teba pretrváva aj ďalej, u mňa sa už tiež vylepšuje, blíži sa fajront 😀 mám prestávku tak som si uvarila kafčo a vychutnávam si ho 😉 🙂 u nás je dnes nádherný deň, škoda sedieť v práci 😉 🙂

wrtulka
23. mar 2010

Megynka u nás je taky kráásný počasí.. vidíš kafíčko bych si taky dala ale nemám mlíko 😝 a bez něj no nevim nevim jeslti to přežiju 😀
ale tak dneska máš krátkou ne? Takže si užiješ část odpoledne doma že jo? 😵
Jo holky koukaly jste někdo na ty Zázraky života? Jak v prvním díle dobrý žádný kiksy tak tady už byly že mě to ani nezvládlo dojmout jak jsem věděla že sou to blbosti 😀 😝

megynka
autor
23. mar 2010

wrtulka, ja som nekukala nič, plánovala som ale tá naša megy nás nenechala na pokoji a dnes ráno tiež len kňúrala, ja neviem čo jej bolo asi sa nudila alebo čo 😉 🙂 dúfam že nenájdem dnes doma pohromu 😀 no už za dve hodinky končím a bežím sa s ňou vylietať po lúkach, máme hneď za sídliskom veľké lúky a lesy, tak je to super 😉 🙂

wrtulka
23. mar 2010

megy tak to je super..
no to ta naše má obrovskou zahradu tak se může vylítat do sytosti 😵
ale možná ji taky odpolko vezmu ven.. když dorazím nějak rozumě což nevím jedu na nákup na velkej nákup 🙄

megynka
autor
23. mar 2010

wrtulka, tak ako nakúpené? 😉 och naša keby mala veľkú záhradu, to by bolo, ale raz hádam aj to bude 😉 🙂 ma nejak rozbolela hlava ☹ nebude náhodou zmena počasia? dúfam, že nezačne pršať 😒

v555, kde si? 🙂

silvia545
23. mar 2010

megy 😀 😀 😀

wrtulka ahoooooj ako vidim mas doma zivo so zvieratkami 🙂

megynka
autor
23. mar 2010

ahooooj silvi 😀 dnes mi tá štvornohá opica rozhrýzla linku, ešte že je stará a chystáme sa ju vymeniť 😀 😀 😀

silvia545
23. mar 2010

no vidis ona asi vie preco to robíííí 😀 chcela novu 😉 len aby ti potom nedohryzla manzela,,,lebo potom by si musela aj jeho vymenit 😀 😀 😀

megynka
autor
23. mar 2010

joj jeho meniť ešte nemám v pláne, tak hádam nie 😀

silvia545
23. mar 2010

treba davat pozor 😀