Plánujete KET alebo ET v marci 2025?

ria999
3. mar 2025

Ahojte 🙋🏻‍♀️, je tu niekto kto plánuje vklad teraz v marci? Ja som dnes prvý deň MS práve začínam s liekmi 🙂

romcaatkoo
10. mar 2025

@paty82 aj ja som bola 3.3.🍀

paty82
10. mar 2025

@romcaatkoo super...tak držím palce 🍀😇

plavajka88
11. mar 2025

@michaelaj174 ahoj, aj ja idem 13.vo štvrtok na sono a povedia nám kedy mame vklad..možno to budeme mať ešte aj v ten istý deň 🍀

ria999
autor
11. mar 2025

@kiwi3 to si ma veľmi nepotešila 😒 .. veď stojí to nemalé peniaze a keď aj tak nič no ďakujem pekne 🤦🏻‍♀️
@paty82 no čo už si testovala?🙂
@aglaonema aha prepáč zlé som ťa pochopila.. ja už mám strach z ďalšieho IVF kebyže mám podstúpiť tak držím palce nech máš krásne embrya a rovno úspešný ET 🤗

paty82
11. mar 2025

@ria999 Ahoj...ešte nie, ešte odolávam...ale asi čoskoro budem...lebo už je to dlhoooooooo 🫣

klarabohun77
12. mar 2025

Ajojte, mna caka tento tyzden OPU. Mam nizke AMH. Mozem vediet podla coho sa riadit, ci ist na ET alebo KET? My budeme mat malo vajicok ak vobec nejake budu, dr ich videla len 6….dali sme vsetky mozne metody a aj genetiku ale teda tam sa caka dlho. Volili by ste na mojom mieste aspon prvykrat ET alebo pockat so vsetkymi na genetiku a ist do KET..?

abigail45
12. mar 2025

@ria999 držim palce! Ked došla menštruácia ake tabetky ti dali ? Lebo idem aj na KET a začala mi menštruacia (už aj skončila) ale čo viem tak idem iba na kontrolu na cca 10DC. bez tabletiek, ničoho ...dakujem za info

ria999
autor
12. mar 2025

@paty82 čím dlhšie vydrzis o to lepšie lebo potom to čakanie na krv je ešte horšie 😅
@abigail45 ja beriem od prvého dňa MS estrofem a od tretieho estrofem , lenzetto, lucetam , anopyrin , Clexane pár dní pred vkladom potom amelgen.. ja som nikdy nešla v native do KET pretože ja mám anovulacne cykly 😒
@klarabohun77 ahojky, držím palce nech máš pekné embrya 🙏🏼 .. ja na tvojom mieste by som určite počkala a šla na KET 🙂

klarabohun77
12. mar 2025

@ria999 Dakujem krasne, takto to aj citim takze pockam. Drzim aj tebe palce🍀

ria999
autor
13. mar 2025

Ahooojte 🙋🏻‍♀️ , máte niečo nové dievčatá? Ja som dnes mala kontrolu tak 20.3. mám naplánovany KET pokiaľ nebudem krvácať ani špiniť 🙏🏼

aglaonema
13. mar 2025

@ria999 ja zajtra ráno kontrola počas stimulky, uvidime ako reaguju vaječníky 🤞

tinna1308
14. mar 2025

Ahojte, ja idem na vklad 18.3. 🙏 chodím do Brna.
Baby všetkým držím palce.

paty82
14. mar 2025

@ria999 Ahoj, tak super, držím palce 🍀🙏 Ja som dnes bola na krv u svojho dr. a HCG 212,04 ❤️ V pondelok idem ale ešte do CAR oficiálne na 14ty deň tak ako mi kázali. Tak snáď bude pekne stúpať 🙏🙏🙏

michaelaj174
14. mar 2025

Ja som mala vklad dnes 🙂

paty82
14. mar 2025

@michaelaj174 držím palce 🍀

michaelaj174
15. mar 2025

Aj vas pred vkladom upozornoju,ze aj ked vlozia 1 embryo,mozu byt z toho dvojicky?Rozumiem ze mozu,ale prvy krat mi to takto tesne pred vkladom zdoraznili.

aglaonema
15. mar 2025

@michaelaj174 nie... To ma upozornila len pred iui, ale tak tam preto,že som mala liek nato, aby dozreli dve vajka a bola vyššia šanca úspechu. Čiže tam to akoby musela zdôrazniť, lebo to predpisovala. Ale pred vklad jedného embryjka nie ..

klarabohun77
15. mar 2025

Velmi Vam vsetkym drzim palce🫠🍀ja som akurat 15.den stimulácie kratky protokol. Nechce sa im ale verim ze to zvladnu bojovníci

monita25
15. mar 2025

Ahojte baby držím všetkým palce ktorý sa chystajú na vklad ale bo uš boly🍀🍀 jasom us 15ti deň od vkladu us ma aj objednali na ultrazvuk.tak snáď bude všetko ôk.

michaelaj174
15. mar 2025

@monita25 to je krasne 😍😍😍 aj si testovala skor alebo si cakala na krv?

michaelaj174
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monita25
16. mar 2025

@michaelaj174 od 4 dňa som uš testovala 😀 do krvi by som neprežila 😃😉

ria999
autor
16. mar 2025

@paty82 gratulujem nech HCG pekne rastie 🥰 daj nám určite vedieť 🙏🏼
@michaelaj174 ako sa cítiš po vklade? 🙂 Mne tiež nespomínali že z jedného embrya môžu byť dve.. akože super.. ja teraz idem vkladať 2 naraz tak ďakujem pekne 😀
@monita25 gratulujem 🥰 ..a ukázalo ti už aj na 4 deň niečo? 🙂

michaelaj174
16. mar 2025

@ria999 hm,to je zvlastne,ze mi to zdoraznili. Nevadi,aj dve by boli super 🙂. Vklad bol v pohode,ale mna trapia mocove cesty :/
A ty mas kedy vklad? Drzim palce 🤞🏻

klarabohun77
16. mar 2025

Baby ahojte, caka ma o dva dni OPU. Ale mala som rozne velkosti folikov 25,20,20,16,16,8,9..myslite ze je sanca ze sa podari najst dobre vajicko🥹najskor rástli rovnomerne a od 10.dna hrozne..

wewa222
17. mar 2025

Ahojte
Ja som bola na vklad 10.03.
Od druheho dna mam taky pocit ako ked mam pred menstruaciou sem tam ma pichne vi vajecniku
A niekedy som uplne v pohode a nic mi nieje
Testovala som sa na 5 den od vkladu a nemala som nic ale myslim ,ze to je skoro tak som si povedala ze vydrzim do odberu krvi
Na odber idem 19.3. Mne kazali prist po 9 dnoch

evinku
17. mar 2025

@wewa222 ahoj.. Tiez som bola na vklade 10.3..ale od včerajšieho dňa mam po utretí ciru krv a stále to pretrváva.. Kŕče v bruchu...testovla som sa včera a test negatívny... Cize u mňa to asi už nebude mať dobrý koniec.. Ale tebe držím palce 🤞 kde chodíš do. Centra, keď ti kazali prísť na 9.den na krv..

ria999
autor
17. mar 2025

@michaelaj174 a volala si dr? Čo ti nato povedali? 🤔
Ja mám teraz 20.3. vklad už sa neviem popravde dočkať je to aj môj posledný
@wewa222 ahoj, ja som tiež mala od 2 dňa také pocity občasné také pichnutie vo vajecnikoch že som musela zastať a prvá slabá čiarka bola na 6den .. ja chodím do Gyncare tiež na 9den som bola na krv ale popravde nevydržala by som po vklade ani tých 9dni 😅

veonita
17. mar 2025

@monita25 ja by som to tiež nedala do krvi a tiež som začala štvrtý deň testovať 🙂

wewa222
17. mar 2025

@evinku chodim do gyncare do Nitry

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre