Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!
Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂
@babushkaem tak pepino teda ukázať na 6dpt nemusí nic. Ja som testovala mamatestom a drmax tie ukazujú pekne
Dobre baby, trochu ste ma ukludnili, ale zbehnem po testy a dám info, že čo, že či budem na sviatky v liehu alebo nie :D :D :D
@babushkaem daj vedieť ☺️😍 ale správ až zajtra lebo cez deň ešte nemusí ukázať, prípadne ak nebudeš dlhšie piť.
@tessa165 tak HB áno. Ja som mala XB ale dali sme AH spraviť takže už bola HB keď ju vkladali a podľa mňa sa uhniezdia v deň vkladu ja som cítila také pichanie vo vaječníku intenzívne v ten večer a ak zimnicu som mala vtedy. Skús pridať testu ako teda vyzerajú.
Baby som 7 dpt robila som.rano test a snehobiely....ešte aj sa mi snívalo že nič z toho ta taká som teraz znechutená a sklamana,nemám na nič náladu , len to potahovanie ľavého vaječníka má upokojuje a aj ma bolelo dnes podbruško ako na ms, prsia nič necítim, začína má premáhať pocit že to nevyšlo 😐
@marika3108 ešte tomu deň daj, a určite sa tam nič nečrtá?
@tessa165 nevidím nič , krútim s tým testom na všetky svetové strany a nič zo včerajšieho čo na obed som robila sa mi zdá že tam je dačo slabé ale to fakt treba ho hľadať...a dnešný biely , videla som ako vkladali na ľavý stranu embryjko od druhého dňa má bolí ten vajecnik každý deň také potahovanie akoby tak len to má upokojuje , ešte aj som mala citlivý nos jeden deň som všade cítila elektriku tak som chodila od zástrčky k zástrčke a voňala ich 😃v ten deň aj prádlo čo som vesala vyprate mi smrdelo...fakt neviem
@marika3108 na príznaky nepozeraj všetky môžu byť s progesteronu... A značka testu?
@tessa165 woman Secret tycinkovy...trošku ma upokojuje som našla jednu foto babu čo si robila testy od 6 dňa a až na 10 mala slabého ducha tak možno aj mne až tak ukáže ale nejak tomu neverím uz
@marika3108 tie nepoznám, skús ešte zajtra neskôr už by som tomu šancu nedavala
Ahojte, pridavam sa ku vam aj ja.. mam za sebou dve stimulacie, dva neuspesne ET, odlozenie vkladu pre nedostatocnu sliznicu a toto je moj druhy KET..s priatelom sme sa rozhodli ze to bude zaroven aj posledny lebo po roku nas to velmi vycerpalo aj ked este jedno 5dnove zmrazene nam zostane... vklad som mala 20.3 ovitrelle injekciu som si pichala 14.2 pred vkladom .. v den vkladu mi pichli 8 klikov z ovitrelle pera, 23.3 tiez 8klikov a aj dneska 8klikov... vcera vecer som si zo zvedavosti urobila test a bola tam slaba ciarka co myslim ze bolo z ovitrelle .. 2.4 som objednana na krv .. to cakanie je nekonecne a neviem ci mam vobec testovat kym nepojdem na krv aby to nebolo skreslene
@babushkaem akože pootacaj a počkaj kým sa celý vypije mne sa tam cosik Mika, nechcem dávať nádeje ale bolo by to adekvátne 6dpt
@tessa165 od aprila minuleho roka som nepretrzite na hormonoch ani mesiac som nemala cisty, presla som si dualnou stimulaciou , teraz antikoncepcia na dva mesiace pred vkladom aby sa mi zdvihla sliznica za ten rok vo to riesime mam +16kg na vahe ale chcem verit ze vsetko usilie stalo za to.. ovitrelle som mala vzdy pred vkladom teraz prvy krat pero po vklade
Baby , predsa nádej umiera posledná....rozmyslam teraz že sestrička povedala keď na 9 deň prídem na krv a bude 50 alebo aspoň 40 tak to bude dobré a to sa bavíme o krvi...čiže v moči je toho ešte menej? Či ako to mám chápať? Kebyže budem mať ten deň 40 alebo 50 na teste by mal byť aspoň duch? Nevyznate sa v tom?
@marika3108 hcg okolo 50 uz bude celkom pekna ciarocka to uz nebude ziaden duch, pozri si seria testy, hned na prvej strane najdes testy od babeny co mala biochemicke a hpodota hcg 26 budes vidiet aky ma test
@tessa165 nejak som to nenašla prešla som každú stranu ale neva no, hádam ešte nie je nič stratené, mňa len ta bolesť na ľavej strane ukľudnuje lebo viem že tam ho vložili a večer mi je stále zima
baby, samym zufalstvom som si zasla na krv ako samolatca, vyslo 390.0 IU/l, povedzte mi prosim ze to netreba delit 10 timi???????? prosim rychlu odpoved nech viem na com som kym ma klepne
@tessa165 v akom labaku si bola, podla unilabs je to 2-3 tyzden
@tessa165 podla medirex Gravidita: IU/l 4.t. 9.5 - 750 5.t. 217 - 7138
@babushkaem mna len tie jednotkz zaujimaju nie tyzdne

@tessa165 záleží od embryjka aké vkladali. Jasné že FHB sa uhniezdi takmer okamžite, ale ak sa vkladala B , prípadne niektoré centra vkladajú aj EB tak tej to trvá oveľa dlhšie. Štatisticky sa blastocysta uhniezdi do 48 hodín ale kľudne sa môže aj neskôr ak je to EB preto píšem že záleží od embryjka. A hlavne každej sa nám vyplavuje inak hcg. Preto máme aj každá iné hodnoty na 14dpt z krvi 😍