icon

Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!

veronika905
13. feb 2024

Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂

tessa165
4. apr 2024

Dievčatá zle je, začala som spinit 😭😭😭 tak hrozne sa bojim

emmitko
4. apr 2024

@naty_haa ja dúfam, že mi to prejde dovtedy, vieš čo akože dávam si dorsiflex zatiaľ a v sobotu ku mne príde fyzioterapeut čo je na toto macher. Tak nechám ho, nech mi to dá do poriadku. Aspoň som si kúpila tú vyhrievanú podložku a nahrievam to. Vtedy to bolí menej 🙈 uvidím ako budem dovtedy

sonkam
4. apr 2024

@tessa165 utekaj na pohotovosť nečakaj doma

morciatko23
4. apr 2024

@tessa165 koľko dní si po ket?

sonkam
4. apr 2024

tak ja som skončila tiež na pohotovosti. Išla som si dať večer amelgen a bum po utreti na wc krv. Ale našťastie vyzerá všetko ok, asi len cievka praskla 🙏🏼 ty si ako na tom??
@tessa165

adabise683
5. apr 2024

@sonkam tak nastastie je to ok ... drzim palce nexh sa to uz neopakuje 🍀.ja tiez idem niekedy na wc s malou dusickou ale zatim ok
@tessa165 verim ze aj ty si dobre dopadla a je vsetko v poriadku🍀

makrelkam
5. apr 2024

@sonkam @tessa165
Dufam, ze je vsetko v poriadku.
Aj ja som predtym casto krvacala, mala som hematomy.
Nedavate si preventivne ascorutin?

sonkam
5. apr 2024

@makrelkam ja beriem od vkladu aj ascorutine aj dicynone 3x denne a ajtak som zakrvacala. Mám to tiež ako prevenciu proti hematómom, lebo aj pri malom som mala malý hematóm a pri potrate obrovský. Ale môže byť aj tým že mám aj anopyrin aj fragmin, že je viac nariedena krv.
@adabise683 ďakujem no dúfam že sa veru už nebude opakovať lebo teraz budem do pondelkového sona v strese riadnom

tessa165
5. apr 2024

Dostala som navyše acsorutin a dycione a prolutex pichať aj večer. No neviem sono mi nik nechcel spraviť že je to skoro a akurát by ma vystrašili... Ale hrozne moc sa bojím dáke sa mi zdá byť to hcg nízke. Neviem ako ja toto zvládnem ale už sa ozaj bojím že to opäť nedopadne 😢

sonkam
5. apr 2024

@tessa165 to je zvláštne že ti nikto sono nespravil. Veď mne sono robili už 14dni po vklade a bolo vidno dutinku. A hcg ti brali teraz? Ale si mala? Aspoň ti prešlo to spinenie? Treba veriť do poslednej chvíle. Aj ja sa strašne bojím ale snažím sa veriť v dobrý koniec

tessa165
5. apr 2024

@sonkam no že nebude nič len dutinka tak ma nechcú plasiť. Mám v zdravotnej karte upozornenie od psychológa po mmt... Áno nateraz prestalo ale strašne sa bojím ako dopadne to sono

sonkam
5. apr 2024

@tessa165 kedy máš sono? Budúci štvrtok? Verím že nám to dobre dopadne a mala si aj krv či len hnedé spinenie??

tessa165
5. apr 2024

@sonkam áno vo štvrtok. Hnedé spinenie som mala ale dosť vela, nie krv, ja neviem prečo to nemôže byť aspoň kľudne keď už to bolo také zlozite

sonkam
5. apr 2024

@tessa165 tak stále pokiaľ je to hnedé a nie krv je to lepšie. Ja som mala jasnú krv a vyzerá že všetko ok. Áno bojím sa riadne čo ukáže sono v pondelok, ale musíš veriť že je všetko v poriadku. Máš lieky aby sa zastavilo spinenie tak ver že bude dobre

tessa165
5. apr 2024

@sonkam snažím sa byť v klude...aj som ostala doma ešte zatiaľ do sona a potom sauvidi

makrelkam
5. apr 2024

@sonkam no veru sa riadne riedis 🙂 ja mam len clexane. Nic ine si nedavam okrem kys listovej. Trochu sa bojim “hltat” tabletky lebo mam aj gastro diagnozu. A nevolnosti pomalicky zacinaju, co som prekvapena hlavne poobede, a ak dlhsie nejem.

sonkam
5. apr 2024

@tessa165 to je dobre len oddychuj.
@makrelkam no ja mám anopyrin kôli syndróm lepivych doštičiek a fragmin kôli tomu že mám medrol. Ale tak teraz ich mám vysadené na riedenie lieky. Ostali mi len dicynone a ascorutine, medrol, amelgen rano-vecer, agolutin každé 3 dní a od dnes mi pribudol euthyrox 25ka . Mám aj Omegaven infuzky každé 2 týždne takze mám toho celkom požehnane ale ak to má pomôcť tak to zvládnem. A ja si k tomu dával ešte tehotenské vitamíny. Inak tie nevoľnosti sa aj u mňa objavili tak pred 2 dňami

tessa165
5. apr 2024

@makrelkam
@sonkam ja vám tie nevolnosti aj trošku závidím by som aspoň vedela že sa tam niečo deje. No dúfam že nie sú nejaké neznesiteľné len toľko aby boli

miskarybanova
6. apr 2024

@adabise683 ahoj. Prosím ťa o tvoju radu 😔 asi mám podobný problém ako ty. Bola som na krv hCG a vyšla mi hodnota iba 1,62. Ale vôbec neviem v akých jednotkach. Len viem že sestrička hovorila keď zadavala do počítača odber že beta-hCG. Je v tom prosím ťa rozdiel? Myslíš si že táto hodnota hCG je jasný signál že nie som tebou? Tehotenské testy mi vychádzajú už od 8dna od KET pozitívne a stále silnejú. Kamoška mi tvrdí že ide o biochemické tehotenstvo. Veľmi sa bojím 😢 ide o nás tretí vklad (dva neúspešne, nedošlo ani k uhniezdeniu). Ďakujem.

adabise683
6. apr 2024

@miskarybanova ano, je to rozdiel..hcg sa sklada z alfa a beta zlozky ... je to dobry vysledok ak je to v ng/ml ... ja som mala 1.67 na 12 den po vklade ak sa nemyslim ... potom som si davala uz normalne celkove hCG merat ...ktory si den po vklade ? Ked ti aj testy silneju tak je to dobre ... nemas nahodou ten papier s vysledkom? Ja som tam okrem tej hodnoty mala aj plusko co teda aj znamenalo ze pozitivne ..drzim palce 🍀🍀🍀

adabise683
6. apr 2024

@miskarybanova inak moj to je teraz tiez treti vklad a dva nevysli ...nestresuj sa ... mas to pozitivne, takze tehotna si... ale samozrejme este to chce cas ...neviem podla coho usudila kamoska ze je to biochemicke ..drz sa 😍

miskarybanova
6. apr 2024

@adabise683 Vôbec nemám ten výsledok v rukách.. iba telefonicky mi sestrička povedala takúto hodnotu. Príde mi to veľmi veľmi málo na to že testy sú naozaj silné (dokonca aj clearblue mi deň pred odberom krvi ukazal 2-3+). Tak musím len čakať do utorka, idem na kontrolny odber ale tentokrát už do centra do Brna. Toto je masaker na psychiku extrémny 😔 kamoška si prešla viackrát biochemickymi tak asi podľa toho mi to povedala.. ďakujem za odpoveď a trochu upokojenia. Držte sa a prajem všetko dobre ❤️

adabise683
6. apr 2024

@miskarybanova podla mna to tiez bude len v tom ze to nemas v tych medzinarodnych jednotkach ... testy ked mas stale pozitivne , je to dobre ... drzim palce samozrejme ... nasla som na fore starsiu diskusiu a baba mala len 0.9 to beta hCG a vyslo jej to ... drz sa !!!🍀

miskarybanova
6. apr 2024

@adabise683 ďakujem moc za upokojenie ❤️

emmitko
7. apr 2024

Baby prosím vás o radu keďže ste už väčšina asi po vkladoch a tehu 😄😍 včera mi prišla MS okolo obeda (+- od 12 do 13h) a tento mesiac chceme ísť na KET. Volala som koordinátorke, že už MS prišla a pýtala sa kedy. Tak som jej povedala čas a ona, že ok takže ako prvý deň MS počítame až zajtra, čiže od dnes. Ja už ale reálne tú MS mám od včera. Viete mi poradiť, že prečo sa to takto počíta, že ten 1dc posunula?

tessa165
7. apr 2024

@emmitko ono asi záleží od centra, mi keď sme začínali tak to mali tak že ak do 12-tej tak rátať ten deň ako prvý ak neskôr tak až nasledujúci , pri poslednom prptpke sme už mali do 18-tej rátať prvý deň ale vždy som sa radcej pýtala že ktorý deň vlastne som. Inak oni je to v zásade jedno ak ideš v riadením tak sa riadia výškou sliznice a ak v prirodzenom tak veľkosťou folikul ten jeden deň už veľa nezmení. Držím palce aby to dobre dopadlo

emmitko
7. apr 2024

@tessa165 super ďakujem ❤️ idem v riadenom, od pondelka idem estrofem 3-0-3 a 19.4. mám kontrolu a ak bude všetko ok tak aj pohovor s embryologyčkou ku vkladu.

tessa165
7. apr 2024

@emmitko silno držím prsty🍀 potom daj určite vediet

tessa165
7. apr 2024

Dievčatá už máte všetky nejaké príznaky? Lebo ja porád nič a už sa ozaj bojím ako zle to opäť dopadne...

babushkaem
7. apr 2024

@tessa165 aj keby mali, ja som po vklade prelistrovala cely MK a veru naozaj bab bolo, co az do porodu nemali nic. Kazde tehotenstvo je insie, ja viem, ze sa to neda, ale nestresuj sa.