Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!
Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂
@naty_haa ja dúfam, že mi to prejde dovtedy, vieš čo akože dávam si dorsiflex zatiaľ a v sobotu ku mne príde fyzioterapeut čo je na toto macher. Tak nechám ho, nech mi to dá do poriadku. Aspoň som si kúpila tú vyhrievanú podložku a nahrievam to. Vtedy to bolí menej 🙈 uvidím ako budem dovtedy
@tessa165 koľko dní si po ket?
@makrelkam ja beriem od vkladu aj ascorutine aj dicynone 3x denne a ajtak som zakrvacala. Mám to tiež ako prevenciu proti hematómom, lebo aj pri malom som mala malý hematóm a pri potrate obrovský. Ale môže byť aj tým že mám aj anopyrin aj fragmin, že je viac nariedena krv.
@adabise683 ďakujem no dúfam že sa veru už nebude opakovať lebo teraz budem do pondelkového sona v strese riadnom
Dostala som navyše acsorutin a dycione a prolutex pichať aj večer. No neviem sono mi nik nechcel spraviť že je to skoro a akurát by ma vystrašili... Ale hrozne moc sa bojím dáke sa mi zdá byť to hcg nízke. Neviem ako ja toto zvládnem ale už sa ozaj bojím že to opäť nedopadne 😢
@tessa165 to je dobre len oddychuj.
@makrelkam no ja mám anopyrin kôli syndróm lepivych doštičiek a fragmin kôli tomu že mám medrol. Ale tak teraz ich mám vysadené na riedenie lieky. Ostali mi len dicynone a ascorutine, medrol, amelgen rano-vecer, agolutin každé 3 dní a od dnes mi pribudol euthyrox 25ka . Mám aj Omegaven infuzky každé 2 týždne takze mám toho celkom požehnane ale ak to má pomôcť tak to zvládnem. A ja si k tomu dával ešte tehotenské vitamíny. Inak tie nevoľnosti sa aj u mňa objavili tak pred 2 dňami
@adabise683 ahoj. Prosím ťa o tvoju radu 😔 asi mám podobný problém ako ty. Bola som na krv hCG a vyšla mi hodnota iba 1,62. Ale vôbec neviem v akých jednotkach. Len viem že sestrička hovorila keď zadavala do počítača odber že beta-hCG. Je v tom prosím ťa rozdiel? Myslíš si že táto hodnota hCG je jasný signál že nie som tebou? Tehotenské testy mi vychádzajú už od 8dna od KET pozitívne a stále silnejú. Kamoška mi tvrdí že ide o biochemické tehotenstvo. Veľmi sa bojím 😢 ide o nás tretí vklad (dva neúspešne, nedošlo ani k uhniezdeniu). Ďakujem.
@miskarybanova ano, je to rozdiel..hcg sa sklada z alfa a beta zlozky ... je to dobry vysledok ak je to v ng/ml ... ja som mala 1.67 na 12 den po vklade ak sa nemyslim ... potom som si davala uz normalne celkove hCG merat ...ktory si den po vklade ? Ked ti aj testy silneju tak je to dobre ... nemas nahodou ten papier s vysledkom? Ja som tam okrem tej hodnoty mala aj plusko co teda aj znamenalo ze pozitivne ..drzim palce 🍀🍀🍀
@miskarybanova inak moj to je teraz tiez treti vklad a dva nevysli ...nestresuj sa ... mas to pozitivne, takze tehotna si... ale samozrejme este to chce cas ...neviem podla coho usudila kamoska ze je to biochemicke ..drz sa 😍
@adabise683 Vôbec nemám ten výsledok v rukách.. iba telefonicky mi sestrička povedala takúto hodnotu. Príde mi to veľmi veľmi málo na to že testy sú naozaj silné (dokonca aj clearblue mi deň pred odberom krvi ukazal 2-3+). Tak musím len čakať do utorka, idem na kontrolny odber ale tentokrát už do centra do Brna. Toto je masaker na psychiku extrémny 😔 kamoška si prešla viackrát biochemickymi tak asi podľa toho mi to povedala.. ďakujem za odpoveď a trochu upokojenia. Držte sa a prajem všetko dobre ❤️
@miskarybanova podla mna to tiez bude len v tom ze to nemas v tych medzinarodnych jednotkach ... testy ked mas stale pozitivne , je to dobre ... drzim palce samozrejme ... nasla som na fore starsiu diskusiu a baba mala len 0.9 to beta hCG a vyslo jej to ... drz sa !!!🍀
@adabise683 ďakujem moc za upokojenie ❤️
Baby prosím vás o radu keďže ste už väčšina asi po vkladoch a tehu 😄😍 včera mi prišla MS okolo obeda (+- od 12 do 13h) a tento mesiac chceme ísť na KET. Volala som koordinátorke, že už MS prišla a pýtala sa kedy. Tak som jej povedala čas a ona, že ok takže ako prvý deň MS počítame až zajtra, čiže od dnes. Ja už ale reálne tú MS mám od včera. Viete mi poradiť, že prečo sa to takto počíta, že ten 1dc posunula?
@emmitko ono asi záleží od centra, mi keď sme začínali tak to mali tak že ak do 12-tej tak rátať ten deň ako prvý ak neskôr tak až nasledujúci , pri poslednom prptpke sme už mali do 18-tej rátať prvý deň ale vždy som sa radcej pýtala že ktorý deň vlastne som. Inak oni je to v zásade jedno ak ideš v riadením tak sa riadia výškou sliznice a ak v prirodzenom tak veľkosťou folikul ten jeden deň už veľa nezmení. Držím palce aby to dobre dopadlo
Dievčatá už máte všetky nejaké príznaky? Lebo ja porád nič a už sa ozaj bojím ako zle to opäť dopadne...
@tessa165 aj keby mali, ja som po vklade prelistrovala cely MK a veru naozaj bab bolo, co az do porodu nemali nic. Kazde tehotenstvo je insie, ja viem, ze sa to neda, ale nestresuj sa.

Dievčatá zle je, začala som spinit 😭😭😭 tak hrozne sa bojim