icon

Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!

veronika905
13. feb 2024

Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂

tessa165
7. apr 2024

@babushkaem ja som mala prvé bez príznakov a skončili ako mmt tak sa mi nikto nemôže čudovať že z rovnakevpriehebu sa obávam rovnakého výsledku...

emmitko
7. apr 2024

@tessa165 treba bublinke veriť ❤️ ja mám kamošku čo po ket nemala žiadne príznaky a všetko je v poriadku a má chlapčeka 🍀 skús si deň rozptýliť niečím príjemným ☺️

butterflyeffect
7. apr 2024

@emmitko mne vzdy zacne prvy den tak slabo alebo spinenie a v Centre mi vraveli ze ratat prvy den ten ked uz poriadne krvacam a tak vzdy aj som volala az kvazi ten druhy den sa ratal ako 1 DC, inak ja som bola v piatok na kontrolu a mozme hned dalsi vklad toho mesiaca, u mna pre zmenu minule riadeny teraz len ovitrelle a progesteron

emmitko
7. apr 2024

@butterflyeffect ja som začala už normálne krvácať včera, tak neviem. Ale predsa oni určite vedia čo robia 🙂

naty_haa
7. apr 2024

@tessa165 vela zien nema ziadne priznaky, to je normalne. Pri mmt by bola vacsia pravdepodobnost, ze by si praveze mala bolesti. Ale uplne ti rozumiem. Ja tiez niekde vzadu v hlave pocitam dni a porovnavam kedy sa to posledne tehotenstvo prestal plod vyvijat. Musime dufat 🙂, cakat a verit, ze to dopadne dobre, raz sa to musi podarit.

makrelkam
7. apr 2024

@emmitko aj mne tak hovorili, ak pride jasnocervene krvacanie po 12 hod tak sa pocita 1DC az ten naslwdujuci den. Musi prist rano alebo doobeda aby to bolo 1. DC

emmitko
7. apr 2024

@makrelkam super ďakujem ❤️😊 už od zajtra začínam estrofem 3-0-3 tak snáď to pôjde všetko super ☺️

makrelkam
7. apr 2024

@tessa165 minule tehotenstva som uz vracala a teraz by som mala byt 7+2 a je mi len obcas zle a viem to pomerne rychlo predychat. Som za to vdacna, ale teda mam aj obavy ako ty

babushkaem
7. apr 2024

@tessa165 ale jasne, ja ta chapem, len tym stresom si nerobis dobre :( uvidis, vsetko bude dobre 👍🏼

adabise683
7. apr 2024

@tessa165 mna akurat obcas podbrusko boli ako pri menzese...ale nie casto..inak nic

sonkam
8. apr 2024

@tessa165 rovnaký príbeh nemusí znamenať hneď aj rovnaký výsledok. Vo štvrtok som krvácala a skončila na pohotovosti, v sobotu všetky príznaky prešli takže áno, tiež som rátala s rovnakým príbehom ako pred 2 rokmi, kedy po krvácaní prešli príznaky a skončilo to MA. A dnes na kontrole krásne bilo srdiečko a to som to uz oplakala že asi je koniec. Takže neboj aj keď viem že je to ťažké a ver bábätku v brušku.

tessa165
8. apr 2024

@sonkam teším sa s tebou že kontrola dobre dopadla 🍀🍀🍀

adabise683
8. apr 2024

@sonkam tak to mas riadne stresy teda ale super ze uktrazvuk ukazal ze je to ok 😀...drzim palce nech uz vsetko ide bez problemov 🍀
Ja som sa zase vcera vyvalila na slnko u sestry na dvore bo konecne je pekne a ja byvam na byte takze som menej vonku bezne ... a potom dosla kamoska a vravela ze zase sa nemam moc opekat bo to nie je vhodne ani na zaciatku tehotenstva ...tak snad som nieco nepokaslala 😕

sonkam
8. apr 2024

@tessa165
@adabise683 ďakujem baby, veru stresy riadne. No veru nemalo by sa hlavne ide o to že sa nesmie prehriat organizmus čiže radšej bruško zakryt prípadne. Ja som tiež včera ležala na slniečku ale bruško som mala pod slnečníkom takže len tvár a nohy som opaľovala 😂😂

adabise683
8. apr 2024

@sonkam nebola som v plavkach, ale v satach takze brusko zakryte ... len na tvar dost pieklo ... a na nohy ... po chvilke som sa samozrejme premiestnila

linamihi
10. apr 2024

Baby ahojte,myslim na vas tie ktore ste s pozitivnym hcg nech vsetko ide dobre aj tym z vas drzim palce ktore este cakate na vklad.✊✊✊✊
Chcem sa opytat, kedy mate naplanovane prve USG / Sono? Ja som aktualne 6+1 a vcera som zacala spinit tak ma zobrala rano moje gyndoska a videla ram zatial len vak 2,5 x 1,5 cm bez plodu. Buduci tyzden mam kontrolu v centre presne v stredu. Okrem ineho mi nasla i vacsiu cystu... Myslite ze ten plodik zacne byt vidno v tieto dni? Uz by mala byt do konca 7tyzdna i aktivita srdiecka nie?
Tiez som ako naklincoch 😵‍💫

sonkam
10. apr 2024

@linamihi ahoj, to ma mrzí. Väčšinou centra robia sono 2 týždne po potvrdení hcg na to že už vtedy 6+5 sa potvrdí akcia srdiečka. Žiaľ ten gestacny bol na 6+1 dosť malý ale držím silno palce nech to dopadne ešte dobre. Koľko si mala hcg na 14den po vklade? Ja som tiež skončila 6+1 na urgente a bolo už srdiečko. Nevidela u teba aspoň zltkovy vak v tom gestacnom?

linamihi
10. apr 2024

@sonkam je mozne ze tam nemaju tak dobre sono ako na klinike, ved uvidime. Na 9dpt bolo 154 HCG a na 15dpt 2016 hodnota tak to su dobre hodnoty nie?
No musim verit a dufat 😔😑

linamihi
10. apr 2024

@sonkam je nejaka tabulka aky velky ma byt gastacny vak v ktorom tyzdni,?

sonkam
10. apr 2024

@linamihi hodnoty sú fajn, aj gestacny, prepáč zle som si pozrela že je to v cm ja som myslela že píšeš v mm...len teda malo by v ňom niečo už byť. Minimálne ozaj ten zltkovy vak , lebo väčšinou už v tomto čase sa aj plodik so srdiečkom ukáže. .ale možno si len drobec dáva na čas. Držím palce nech sa objaví a nie je z toho anembryomola.

tessa165
10. apr 2024

@linamihi mne nechceli min týždeň spraviť sono keď som spinila aby ma nevyplasilo že ešte tam nič okrem vačku nemusí byť vidieť. Držím palce aby tam na kontrole budúci týždeň bolo všetko 🍀🍀🍀

sonkam
10. apr 2024

@tessa165 aj tebe zajtra držíme palce daj vedieť ako si dopadla

linamihi
10. apr 2024

@sonkam @tessa165 dakujem baby tak ste ma kusok upokojili, musim byt v klude, aj tak je vsetko uz dane a nejak bude. Nadej tu stale je ✊❤️ drzim palce aj vam, vy kedy mate najblizsie kontroly?

naty_haa
11. apr 2024

@linamihi ja ked som mala plod vo velkosti prisluchajucemu tt 5+6, tak ho moj gynekolog najskor nenasiel, povedal, ze zatial tam nic nevidi. A potom zase hladal a nasiel ho. Moze byt, ze v 6+1 ho gynekolog nevidel ak bol nejak schovany aj ked vo velkej vacsine pripadov ho je vidiet. Drzim palce aby bolo na kontrole vsetko v poriadku.

@sonkam skvele spravy, ze srdiecko bije 🙂 . Dalsi krok k uspesnemu tehotenstvu. Prosim ta ako je to po tej kontrole? V CAR ti uz povedia, ze dovidenia a mas ist ku svojmu gynekologovi? Po akom case mas ist na dalsiu kontrolu?

sonkam
11. apr 2024

@naty_haa pri srdiečku ti v centre už výpisu papier pre gynekológa a zavoláš mu a je na ňom kedy ťa objedna. Ja som bola v pondelok v centre na srdiečku a dnes u svojho už.

tessa165
11. apr 2024

Tak ja mám po kontrole, ešte má neposlali o mojej, mám prísť o týždeň ešte raz na kontrolu, ale mali sme akciu srdiečka no vyzerá že boli tie akcie dve 🥰🥰🥰

adabise683
11. apr 2024

@tessa165 ooooo ..dvojicky 😍 gratulujem !!!

tessa165
11. apr 2024

@adabise683 budem sa 2x tolko báť teraz 😊🥰

adabise683
11. apr 2024

@tessa165 to ti verim ... drzim moc palce aby vsetko dobre dopadlo 🍀🥰🍀

sonkam
11. apr 2024

@tessa165 oooo to sú skvelé správy tak len nech je všetko v poriadku 😍🥰 ja som dnes zažila tiež šok na sone, bábätko krásne rastie ako má, aj srdiečko bilo a všetko v poriadku, objavil sa aj malý hematóm po tom krvácaní, ale objavil sa aj ďalší gestacny vak so zltkovym vakom, len je teda menší čomu nechápeme s gynekológom ako je toto možné 🙈😂