icon

Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!

veronika905
13. feb 2024

Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂

adabise683
11. mar 2024

@veronika905 ako male si ich mala ak sa mozem spytat? Bo mne tiez tento cyklus nejakpomaly rastol ten dominantny a pockali sme par dni a dorastol... tak sa vklad len posunul..tiez som cakala uz ze ten vklad bude az dalsi cyklus ale dali sme to nakoniec na 23. DC ..snad to nebolo uz neskoro

ashleyka
11. mar 2024

@veronika905 oh to ma mrzi,hlavne ked si nato bola nastavená😔 ,brala si aj estrofem alebo niečo?

sonkam
11. mar 2024

@adabise683 aj ja nám vklad na 23dc akurát dnes. Tiež verím že to nevadí že je trochu neskôr

adabise683
11. mar 2024

@sonkam drzim palce teda 😀 ja som bola v piatok uz ... tak "uz" len cakat

sonkam
11. mar 2024

@adabise683 ďakujem aj ja tebe 😍

makrelkam
Autor odpoveď zmazal
makrelkam
11. mar 2024

Ahojte, ja som bola minulu stredu. A uz som samozrejme nevydrzala a test vcera 4dpt naobed uplne mikroskopicky duch. A dnes 5dpt je silnejsi o dost😌 je to moj treti pokus od zaciatku roka🫠🫠tak sa modlim

sonkam
11. mar 2024

@makrelkam jej super držím palce

adabise683
11. mar 2024

@makrelkam super teda..drzim palce nech len silnie ... ja musim pockat az na krv kedze aj v den vkladu a aj zajtra si este pichnem trocha Ovitrelle takze test z mocu nema zatim vypovedaciu hodnotu

makrelkam
11. mar 2024

@adabise683 podobne drzim palce. Zaujimave je niekedy citat tie postupy, co na nas “skusaju”😀ja som mala prvy vklad uplne bez nicoho,na druhy vklad skusili ovitrelle v den ovulacie a tento treti som dostala fraxiparin🤷‍♀️

adabise683
11. mar 2024

@makrelkam dakujem. Ja som mala Ovitrelle aj prvy KET (neuspesny). Tak uvidime ci sa teraz zadari

morciatko23
13. mar 2024

@makrelkam veríme silno 🙂♥️

makrelkam
13. mar 2024

@morciatko23 dakujem pekne
Ako sa mate dievcata po vkladoch?
Ja som pisala ze na 5. den bola celkom pekna ciarka, tak vcera na 6. den uplne slabunke(horne dva pruzkove testy). Tak som bola sklamana neskutocne, ze to nesilnie. Aby som si vyvwtrala hlavu, prezliekla som 4 postele, povytriasala periny, riadne som sa s nimi natahovala cez 2 poschodia domu,😂vsak uz aj tak je to stratene…
No a dnes rano uz mi doma zostal len clerablue digitalny, tak reku si ho spravim. A tam prekvapko… uz neviem co si mam mysliet. Strasna emocionalna hojdacka… Ale netestovat u mna neplati.
Bojim sa biochem, mala som minuly mesiac chvilu pozit testy a potom na krvi hcg 3,5😒

sonkam
13. mar 2024

@makrelkam ahoj, jej tak super prekvapko...len nech pekne rastie hcg ✊🏼🙏🏻 ja som dnes len 2dpt ale ešte stále sa mi drží gonasi v tele tak som zvedavá kedy sa vyplaví už úplne

adabise683
13. mar 2024

@sonkam ty si to sledujes ako ako vyplavuje? Bo ja som si vcera pichla este trocha Ovitelle a tiez ma napadlo ze by som to mohla odsledovat ... musi ist test do biela a potom az ciarka z tehotenstva alebo ten "prechod"nemusi byt vidiet na teste..

adabise683
13. mar 2024

@makrelkam drzim palce aby to nakoniec vsetko dobre dopadlo ..kedy ides na krv?

sonkam
13. mar 2024

@adabise683 no ja som si ale gonasi pichla pred 9dnami a furt ho mám takže teraz čakám kým už nebude na testoch 😂 ono ak si už viac dní po vklade, a si tehotná, tak nemusí byť len jedna čiarka ale rovno ostanú dve a budes už len sledovať či tmavnu 😉 mne tak isto nemusí gonasi úplne sa vyplaviť lebo som 2dpt a je ešte dosť ju vidno tak ak sa vklad podaril, tiež už len začne tmavnut prípadne 🙏🏻✊🏼

makrelkam
13. mar 2024

@adabise683 dakujem. 20teho o tyzden

morciatko23
13. mar 2024

@makrelkam jooj, no velmi ti tiez drzim palce necj to nie je sklamanie. ✊ Ja sa citim fajn, ja uz mam 11 dni po vklade a z krvi potvrdene tehotenstvo. Tak pevne verim ze vsetko dobre dopadne ♥️

adabise683
13. mar 2024

@makrelkam to idem presne aj ja 😍 tak snad to budu dobre vysledky 🍀

adabise683
13. mar 2024

@morciatko23 gratulujem 🍀

morciatko23
13. mar 2024

@adabise683 ďakujem, snáď sa tu každej splní sen 😘

adabise683
13. mar 2024

@sonkam tak drzim palce 🍀ja som "uz" 5 den po vklade ... ale este par dni vydrzim a potom mozno skusim ci ztmavne test

makrelkam
13. mar 2024

@adabise683 a kam chodis?

makrelkam
13. mar 2024

@morciatko23 gratulujem 😍

morciatko23
13. mar 2024

@makrelkam ďakujem ♥️

adabise683
13. mar 2024

@makrelkam ja chodim do Budapesti bo to riesim sama bez partnera a u nas na Slovensku sa to tak neda

makrelkam
14. mar 2024

Tak ja ozaj uz neviem, co si mysliet. Na kazetovych ziaden progres(7 vs 8 den) a na prizkovych mierne stmavnutie (7 hore a 8 dole). Paradoxne rovnaka znacka oboch baby top test.
Zda sa mi to aj tak moc slabe na 8. den. Co poviete?

lejduska
14. mar 2024

@makrelkam ten obyč test mi príde ok, tiez som mala tak podobne na 8 deň myslim

linamihi
Autor odpoveď zmazal