Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!
Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂
@veronika905 oh to ma mrzi,hlavne ked si nato bola nastavená😔 ,brala si aj estrofem alebo niečo?
@adabise683 aj ja nám vklad na 23dc akurát dnes. Tiež verím že to nevadí že je trochu neskôr
@sonkam drzim palce teda 😀 ja som bola v piatok uz ... tak "uz" len cakat
@adabise683 ďakujem aj ja tebe 😍
Ahojte, ja som bola minulu stredu. A uz som samozrejme nevydrzala a test vcera 4dpt naobed uplne mikroskopicky duch. A dnes 5dpt je silnejsi o dost😌 je to moj treti pokus od zaciatku roka🫠🫠tak sa modlim
@makrelkam super teda..drzim palce nech len silnie ... ja musim pockat az na krv kedze aj v den vkladu a aj zajtra si este pichnem trocha Ovitrelle takze test z mocu nema zatim vypovedaciu hodnotu
@adabise683 podobne drzim palce. Zaujimave je niekedy citat tie postupy, co na nas “skusaju”😀ja som mala prvy vklad uplne bez nicoho,na druhy vklad skusili ovitrelle v den ovulacie a tento treti som dostala fraxiparin🤷♀️
@makrelkam dakujem. Ja som mala Ovitrelle aj prvy KET (neuspesny). Tak uvidime ci sa teraz zadari
@makrelkam veríme silno 🙂♥️
@morciatko23 dakujem pekne
Ako sa mate dievcata po vkladoch?
Ja som pisala ze na 5. den bola celkom pekna ciarka, tak vcera na 6. den uplne slabunke(horne dva pruzkove testy). Tak som bola sklamana neskutocne, ze to nesilnie. Aby som si vyvwtrala hlavu, prezliekla som 4 postele, povytriasala periny, riadne som sa s nimi natahovala cez 2 poschodia domu,😂vsak uz aj tak je to stratene…
No a dnes rano uz mi doma zostal len clerablue digitalny, tak reku si ho spravim. A tam prekvapko… uz neviem co si mam mysliet. Strasna emocionalna hojdacka… Ale netestovat u mna neplati.
Bojim sa biochem, mala som minuly mesiac chvilu pozit testy a potom na krvi hcg 3,5😒
@sonkam ty si to sledujes ako ako vyplavuje? Bo ja som si vcera pichla este trocha Ovitelle a tiez ma napadlo ze by som to mohla odsledovat ... musi ist test do biela a potom az ciarka z tehotenstva alebo ten "prechod"nemusi byt vidiet na teste..
@makrelkam drzim palce aby to nakoniec vsetko dobre dopadlo ..kedy ides na krv?
@adabise683 no ja som si ale gonasi pichla pred 9dnami a furt ho mám takže teraz čakám kým už nebude na testoch 😂 ono ak si už viac dní po vklade, a si tehotná, tak nemusí byť len jedna čiarka ale rovno ostanú dve a budes už len sledovať či tmavnu 😉 mne tak isto nemusí gonasi úplne sa vyplaviť lebo som 2dpt a je ešte dosť ju vidno tak ak sa vklad podaril, tiež už len začne tmavnut prípadne 🙏🏻✊🏼
@adabise683 dakujem. 20teho o tyzden
@makrelkam jooj, no velmi ti tiez drzim palce necj to nie je sklamanie. ✊ Ja sa citim fajn, ja uz mam 11 dni po vklade a z krvi potvrdene tehotenstvo. Tak pevne verim ze vsetko dobre dopadne ♥️
@makrelkam to idem presne aj ja 😍 tak snad to budu dobre vysledky 🍀
@morciatko23 gratulujem 🍀
@adabise683 ďakujem, snáď sa tu každej splní sen 😘
@sonkam tak drzim palce 🍀ja som "uz" 5 den po vklade ... ale este par dni vydrzim a potom mozno skusim ci ztmavne test
@adabise683 a kam chodis?
@morciatko23 gratulujem 😍
@makrelkam ďakujem ♥️
@makrelkam ja chodim do Budapesti bo to riesim sama bez partnera a u nas na Slovensku sa to tak neda

@veronika905 ako male si ich mala ak sa mozem spytat? Bo mne tiez tento cyklus nejakpomaly rastol ten dominantny a pockali sme par dni a dorastol... tak sa vklad len posunul..tiez som cakala uz ze ten vklad bude az dalsi cyklus ale dali sme to nakoniec na 23. DC ..snad to nebolo uz neskoro