Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!
Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂
@butterflyeffect och mne este nie je zle. 2 tehotenstva som si odvracala od 7tt do 16-17tt cele dni hlava vo wc. Aj sa na to tesim aj netesim😝
Ahojte baby , pozdravujem vas🍀. Dnes som si uvedomila ake je to fajn ze sa tu vsetky mame a sme si vytvorili tuto grupu a mozme sa povzbudzovat. Ja som bola vcera navklade,dala som som si aj embryoglue a idem tieto prve dva dni oddychovat, potom si damtaky light rezim,.. papam bromelain v tbl okrem inych vitaminov a som zvedavaaa..💪 v stredu 27.meho na krv
@linamihi drzim palce 🍀 ja som si tiez davala bromelain tento vklad ...zajtra idem na krv tak uz som nedlckava 😆 len pekne oddychuj 😀
@marika3108 @linamihi držím moc palce ☺️ ja som dnes bola na prvej kontrole pri stimulácii. Niečo cez 20 folikulov mám 🙈 tak som zvedavá ako to celé dopadne 🙏🏻
Už mám KET za sebou🙂len som trochu nervózna...rozbolela má diera po vytrhnutom zube , 2 dní dozadu išiel von musela som ho dať von hrozne bolel...a dnes cestou domov ma to dosť rozbolelo tak som volala svojej dr povedala že môžem Paralen každých 6 hodín, a jak naschvál ešte aj nos sa mi upchava a sem tam zakaslem, akurát teraz nachladenie na mňa musí ísť plus ta bolesť po vytrhnutom zube🫤🫤🫤hádam všetko bude dobré...a inak viete poradiť nejaký fajný čaj s medom ktorý sa môže?
@linamihi ahojky aj my sme si dali embyoglue, a mám pokračovať v liečbe čo doteraz prolutex ráno picham plus lenzetto sprej, na obed anopyrin a večer tiež lenzetto a amelgen čipky ,vložili 5 dňovu blastocystu a čo znamená kvalita 5AA?
@marika3108 drzim prsty ✊. Ja mam trosku ine lieky a to Amelgen rano naobed vecer, lenzetto rano a vecer, clexane 0,4 1x a anopyrin 1x. Zatial nic extra nepocitujem len som dost unavena z toho ze vacsinu casu z dna lezim dnes. Kvalita 5AA je ze embryo je hatchujuca blastocysta najvyssej kvality. Ale stretla som sa z for u inych reprocentier s inym oznacenim 🙂
Ahojte. Z dovolením sa pridám k vám popri čakacke ☺️. Dnes je 5dpt ale nemôžem testovať. Dostala som po ket ovitrelle, plus ešte 3dpt a 6dpt. Joj už by som chcela vedieť na čom som, je to náš posledný pokus tak sa veľmi bojim
@linamihi som si všimla že ides na krv 27.3 ja idem 28.3🙂hádam bude všetko ok, uz mi stúpla aj teplota mám zvýšenú 37.5 asi z toho ťahaného zuba že? Či môže to byť reakcia na vklad? Asi nie že skôr z toho vytrhnutého zuba...nos už načisto upchatý, už len teraz mi chýbalo to nachladenie...boli ste niektorá chorá po KET?
@marika3108 je to individuálne niekomu skôr, niekomu neskôr. Ten 10den je už istota . Mne vždy ukázal už na 4-5dpt
@tessa165 drzim palce teda 🍀..ja tiez musim brat testy z mocu s rezervou bo som si tiez po KET ovitrelle pichla, ale zajtra uz konecne idem na krv tak uvidim ci je druha ciarka z ovitrelle alebo z tehotenstva
@adabise683 ďakujem. Zajtra teda držím prsty. Ja pôjdem na krv až 28 tak testovať budem ale je to také neiste
@tessa165 dakujem 😍 no treba brat s rezervou ten test z mocu, ale tak aspon mam nadej stale ... ked som minule na 12-14 den mala test biely, uz som vedela ze to je stratene ... takze u mna aspon maly krocik dopredu konecne
@adabise683 aha už máš za sebou cyklus s ovitrellom po vklade? Ja som nemala ešte tak ani neviem ako rýchlo má vyprchat. Inak mám riadený cyklus takže toho ovitrelu nieje veľa, 6 klikov
@tessa165 ano, mam taky cyklus za sebou ale netestovala som vtedy, ze kedy presne vyprchala...pichla som si celu injekciu 7 dni pred vkladom, 1/2 v den vkladu (12 klikov) a 1/4 na 4.den po vklade (6klikov)... pri neuspesnom vklade som ale 12 den mala test biely uplne tak uz tam ani ovitrelle nebolo ... aktualny cyklus som si pichala rovnako a 5 dpt bola druha ciarka no tam este velku ulohu asi aj ovitrelle zohravalo..dnes som 11 dpt a dufam ze teda druha ciarka je uz z tehotenstva..zajtra idem na tu krv
@sonkam ahoj, dobre dopadlo, este cakam na vysledky krvi. Ale doktor mi gratuloval, ze to vyzera super🤞🙂 a zmenil mi na clexane. Povedal, ze to svrbenie je celkom bezne.
Aj ja mam listok na hematologiu, musim sa objednat. Chodievala som na infuzie zeleza minule tehotenstvo. Tak som zvedava, ako dopadne kontrola tam
@makrelkam jej tak super verím že odber dopadne super 😉 mne tiež zmenila ale na fragmin lebo že pri mojej váhe mi nemôže dať clexan 0.4 že je to silné. Mne sa spravili riadne fľaky a hrozne to uz svrbí už nvm čo so sebou 😂 och tak držím palce nech nemusíš na infuzky opäť. Ja tiež bude. Mať nasadené železo, mám ho málo len čakám na výsledky poobede aby mi nastavila dávkovanie.
@makrelkam jeeej a malý vie že si tehotná? My máme 4 rocneho drobca a zatiaľ mi to nechcem hovoriť lebo po poslednom potrate bol dosť sklamaný a smutný, tak zatiaľ aspoň do srdiečka mu nepoviem. Aj keď vie že musí dávať pozor a nesmie sa hádzať na mna a sa ma pýta či mám bábätko v brušku 😍 tak zatiaľ len odpovedám že neviem ale že aby som mala tak musí dávať pozor na mňa 😂😍

@makrelkam mne dnes od rano je nejako blbo a picha ma v bruchu tak snad sa uhniezduje ze to nie je len z liekov…