icon

Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!

veronika905
13. feb 2024

Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂

zuzi2009
22. mar 2024

Ahojte babenky idem sa opýtať dneska som 12 deň po vklade test my ukázal dve čiarky v pondelok mám ísť na krv ,chvála bohu nespinim jedine čo má pobolieva pod bruchom dufam že všetko dopadne dobre a po 15 rokoch sa stanem konečne mamou😌chcem sa opýtať kvôli čomu vám po vklade dávajú ovitral….. alebo iné lieky keďže mne nedali nič a to som bola už veľa krát …nepodarilo sa a hlavne nič my nedali ako vám ???

tessa165
22. mar 2024

@zuzi2009 mne dali ovitrelle kvôli podpore uhniezdenia údajne keďže máme testované embryjka a žiaden problém u nás nieje zdravotný len po mmt nemám vajcovod a ostatné lieky lebo idem v riadením cykle podľa výsledkov éra testu ale očividne mi aj tak bolo všetko pre platne 3ivf a bez úspechu toto bolo posledné embryjko a čakám kedy ovitrel vyprchá aby som vysadila lieky

adabise683
22. mar 2024

@zuzi2009 ovitrele je na podporu uhniezdenia kedze obsahuje tehotensky hormon a tym padom uz sa sliznica maternice vie lepsie pripravit na uhnizdenie ...

zuzi2009
23. mar 2024

@tessa165 aj ja mám s tým problém mala som mimomaternicove a zobrali my vajcovody bola som tiež viac krát a toto bolo posledné snažili sme sa 15 rokov a vždy to nevislo a vždy povedali že nevedia prečo keďže som zdrava aj manžel boli sme na rôznych vyšetrenia a nevedeli že prečo len my nejde do hlavy že prečo vám dali ovitral atd keď mne nič nedali .Netreba strácať nádej aj keď viem že je to náročné aj po takej stránke aj po finančnej nevzdávaj sa určite sa na teba usmeje stastie

zuzi2009
23. mar 2024

@adabise683 ale prečo vám ju predpísali a mne nič možno preto sa to nedari

tessa165
23. mar 2024

@zuzi2009 mne po každom neúspechu dačo pomiania a keďže už nemáme ale vyšetrenie podstúpiť skúsila lekárka ešte toto... No len či bude mať úspech ani sponky netušia keďže porad ovitrelle v krvy

adabise683
23. mar 2024

@zuzi2009 podla mna je to len o preferencii lekara..ze s tym ma dobru skusenost tak to odporuci ...

linamihi
24. mar 2024

Baby ahojte , dnes mam 6DPT a od vcera pocitujem citlivejsi nos, take tocky v hlave a citlive prsia. Tak som sa hecla ze i ked skoro no urobim si testik a nadej tam je. Co vy nato? 🤞🍀💪

tessa165
24. mar 2024

@linamihi ak si nemala ovitrelle tak to silno drzim prsty nech tmavne, 🍀, vyzera to velmi nadejne 🍀

sonkam
24. mar 2024

@linamihi vyzerá to fajn, držím veľmi silno palce 😍 nech pekne tmavne

makrelkam
24. mar 2024

@linamihi aj ja som mala take🤞

linamihi
24. mar 2024

Dakujem baby , no s velkym respektom zatim✊

adabise683
25. mar 2024

@linamihi vyzera to dobre 😀 uz len aby silnela. Drzim palce 🍀 Ja idem zajtra alebo v stredu na kontrolnu krv, testy mam pekne pozitivne (ovitrelle by to uz nemalo byt) ale priznaky nemam ziadne ... tiez to beriem zatim tak s rezervou kym to nebude ultrazvukom aj potrvdene ze je vsetko ok

tessa165
25. mar 2024

@adabise683 silno drzim potom na krv prsty :D,... mozes mi prosim napisat ako dlho vie ten ovitrel 6 klikov drzat, neviem dnes som 11dpt aovitrelle bol v den vkladu 3dpt a 6dpt - vzdy 6 klikov, ci by to este mohlo robit ciarky alebo sa mozem pomalicky a opatrne tesit

adabise683
25. mar 2024

@tessa165 v letaku uvadzaju info 10 dni na celu injekciu..docitala som sa ze aj 14...ale uprimne az tak moc odsledovane to nemam...posledny vklad vyzera nadejne takze tam mi je tazko rozlisit kedy mi ukazovalo este ovitrelle a kedy uz tehotenstvo ..pri predchadzajucom vklade ktory nebol uspesny som vsak 10 dpt nemala vobec druhu ciarku a to som si pichla 1/2 v den vkladiu a 1/4 (6 klikov) na 4dpt ... ale skor som netestovala tak neviem kedy vyprchala..teraz som prvy test robila 5dpt kedy tam ovitrelle iste este bol ale ciarka nebol az tak moc silna ...testy ostatne dni silneli po troske..tak ak mas 11 dpt uz nejaku vyraznejsiu ciarku, myslim ze by to mohlo byt uz tehotenstvo 😀 drzim palce 😀 na krv sa kedy chystas?

tessa165
25. mar 2024

@adabise683 ďakuje. Na krv som objednaná vo štvrtok, čiarka tam zatiaľ je myslím že celkom pekná, ale tak človek už má čosi za sebou tak sa bojím , no snáď už to ovitrel nebude

adabise683
25. mar 2024

@tessa165 tak to verim ze dobre dopadne . Uplne ti rozumiem. Ja na druhu ciarku uz cakam 7. rok pricom som si najskor riesla svoje zenske problemy, potom byvaleho partnera a nakoniec som ostala sama na to ...tak tiez som taka opatrna ... ale verim ze sa dockam 🥰

tessa165
25. mar 2024

@adabise683 velmi drzim prsty🍀 a teda moj obdiv ze to zvladas sama, mne vela krat treba aspon sa muzovy vyzalovat,...

adabise683
25. mar 2024

@tessa165 dakujem 🥰 tak nic ine mi neostava ... lutovat sa nema vyznam ked sa chcem posunut dalej...som vdacna za to co mam 😀 a verim ze aj tie deti pridu 😍

sonkam
25. mar 2024

Ahojte, ja som bola dnes na krv, tak už len čakať na výsledky. Dúfam že všetko bude ok, lebo ma trošku môj gynekológ vystresoval, robil mi sono a bol už 4mm GS ale že je veľmi na ľavo a hore a že tam je iné prekrvenie a nvm čo. No sňať bude všetko ok

tessa165
25. mar 2024

@sonkam 🍀držím prsty 🍀

sonkam
25. mar 2024

@tessa165 ďakujem 🙏🏼

makrelkam
25. mar 2024

@sonkam super, daj vediet🤞
Mna pre zmenu od vcera nejako prehana, tak sa trochu bojim. A na srdiecko idem az 3.4. takze dovtedy zase budem stresovat🫣

sonkam
25. mar 2024

@makrelkam no to verím ja tiez. Srdiečko až 8.4 aj keď gynekológ kázal aby som šla do centra ešte tento týždeň nech to skontroluju, ale pochybujem že má vybavia takto rýchlo keď oni robia prvé so o až pri srdiečku. A preháňania býva na začiatku tehu, alebo zápcha ☺️ držím palce nech je všetko ok

marika3108
25. mar 2024

@linamihi ahojky🙂tak ja od dnes tiež začínam cítiť prsia, včera ma bolelo podbruško ako na ms, dnes len sem tam ten ľavý vajecnik a mávam často pichanie zospodu, tak hádam to malinké tam je🤷

marika3108
25. mar 2024

@sonkam mňa dnes ráno strašne prehnalo , som 6dpo, a má aj dosť často pichanie zospodu, dakde až pri krčku mávala si to aj ty?

sonkam
25. mar 2024

@marika3108 to som nemala. Mňa jedine bolieva ľavý vajecnik a potom kríze alebo sem-tam taký pocit ako na ms. Držím palce.aj si skúšala test?

marika3108
25. mar 2024

@sonkam ešte nie,myslíš žeby dačo ukázalo na 6 deň? Aj mňa pobolieva ľavý vajecnik embryjko dali na ľavú stranu co som videla na sone pri vklade a prsia dnes začali byť také citlivejšie, teba bolia? Alebo kedy ta začali ak áno?

marika3108
25. mar 2024

@sonkam nálev idem vo štvrtok na 9 dpo mi to prišlo že nejak skoro ma objednali preto neviem ani kedy skúsiť test

sonkam
25. mar 2024

@marika3108 aj ja som mala na ľavo vložené, preto sa trochu ukludnujem aj tým že aj vak je teraz na ľavo že to bude ok. Na 6 by už mohol ukazat. Mne vždy už na 4-5ukazalo keď to vyšlo. Mňa prsia nejak nebolia ale každá to máme inak ☺️ mňa ani v prvom tehu vôbec neboleli. No jedno centrum objednáva na krv na 9den áno, je to dosť skoro ale nevadí . Držím palce