Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky ๐ ๐ ๐ ๐ a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky ๐ ๐ ๐
stevka, ahoj ๐ ked budes zasa s jankitkou, tak ju pekne pozdrav ๐ต
ja som tak mala radsot, ked som videla taellkine chrustiky.... take malinke, zlatucke.... ๐ต
ahoj Kukulik.ano,aj ja som sa velmi potesila,este som nestretla nikoho z konika.Ako citam,aj vam sa to uz rozbieha.aj ja mam vseobecnu a mala som ziadost schvalenu ani nie do troch tyzdnou.drzim silno palce,Samko sa urcite surodencom potesi ๐ต
stevka, tebe sa to uz poriadne krati ๐ juj, ide to strasne rychlo.... po tebe idem ja ๐
sa tesim, ze zase pribudu dalsi drobcekovia ๐ต
stevka ja dufam, ze to bude raz dva schvalene, i ked ma poistovna problemy...v podstate v dalsom cykle chcem stihnut decapeptyl ๐
ahojte ๐
my sme boli dnes na velkom uzv.... mala je v poriadku, je uz velka, aj sa na chvilku ukazala, ale len do polky tvaricky, lebo sa zakryvala ruckami.... foto nemame โน nebola spravne otocena na fotenie.... ale hlavne, ze je v poriadku.... ๐ต
Dobre ranko ๐
Vsetkym prajem krasny den ๐ต Mame dnes aj tusim niekoho na ET, nie? Myslim mirus ๐ต Ak som sa nezmylila, tak drzim palce ๐ต
Dobre ranko, Mirus, aj ja drzim palce a zdravim ostatne... ๐
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐ ๐
Katy, v ktorom tyzdni si uz zacala pocitovat pohyby? A v ktorom vam urcili pohlavie? Bolo to az na 3D? Ja idem 28.4. ku obvodnemu na UTZ...to by som mala byt nejaky 20. tyzden...a potom na 3D v 22. tyzdni...
ahojte ๐
zuzka, ja som prve pohyby citila presne v 20+0tt vecer pri Panelaku ๐ a pohlavie sme vedeli na 70% uz v 20tt a na 100% na morfologickom uzv u dr. dank. v 21tt...
v tom 20tt by sa uz malinke mohlo ukazat.... ๐ต a tie pohyby su individualne.... drzte sa.... ๐ต
Katy, dakujem... ๐ Aj tebe drzim palceky...uz to mas naozaj len za par ๐ Kociar uz mate?
Ahojte ๐ต
mirus ale to som si hovorila 12 rokov a nic, a teraz mam citak ze to nevyjde, vobec neviem ci mam ist do toho, ked sestricka mi povedala aby som prisla hned ๐
katy ved ja uz idem do 3.IVF, nie druhe ๐ ๐
ahoj zajacikm ako sa mi mas???? ๐
kukulik nebola si vcera sama autom v kauflande okolo 17:15 hod.????videla som taaaaaaaaaaaaa, len sme sa minuli, my sme autom odchadzali a ty si prisla ๐
ahoj ixiiiiiiiiiiiiiii, ty moj optimista, ved aj ja som vecny optimista, ked este si myslim, ze co ak nahodou budem mat po 13 rokoch dietatko ๐ ๐
pozdravujem vsetky stimulantky a trosku vam zavidim, ze ste uz blizsie pri OPU-fuj, som hnusna ale tak to momentalne citim ๐
joooooooooj, mirus , no kym sa ja spamatam, ty uz mas slniecka v brusku, siiiiiiiiiiiilne drzim palceky, je to krasny pocit ๐ต
No, ale uz koncรญm, jednej koฤke som slubila, takze, musi sa mi to podarit, velmi tuลพim po detickam, tesim sa na ne a ฤakam na ne dlhych 13 rokov, tak uz ku mne urcite pridu ๐ต
melisska, ahoj ๐
to je o to lepsie.... 3.IVF - do tretice vsetko najlepsie ๐ต
ahojte dievcata, kupila som si dnes sterilizovane cilli papricky, staci, ked si dam jednu denne?mne nevadi, ze pali, tak skusim takto pojedat kazdy den ๐
kukulik, ahoj ๐
ked ti palive nevadi, mozes si davat aj viac ako jednu..... ๐

Ahojte...no super, stevka, to je mile, ze ste sa takto stretli, aspon budete spolu kocikovat ๐ pozdrav ju, chlapci su milucki, na spapanie.. ๐ต