Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
ražničí s opekanými zemiačkami, mňam mňam
aho mimisa, aj tebe nádherne rastú tt 🙂 🙂
inak mimusa, máš krásny termín - októbrovčatka mám rada, bude to váha, aj ja som 😵 😵 😵
jesperka to si bola ty dlhe cierne vlasy, tricko biele dlhsie a rifle??? 😅 blahozelam 😉
dobry den,
Ja idem na OPU v stredu o 8:30hod. drzkajte mi palceky, vzdy sa bojkam:o) vajicka su asi okolo 10, presne som ich neratala, lebo prve povedal 25mmm a mala som dost 😅, ostatne, 19, 17,18, 16, dnes o 21:00 hod. picham choragon, modlim sa aby boli silne vajicka aj spermijky:O) a aby som mala po odbere, ja sa stale trosku bojim 🤐
zdravim vsetky splniecka 😵
piskotka naozaj to vyzeraaaaaaaaaa 🤐 🤐 🤐 🤐
zajcik, mas pravdu to vacsinou pride vtedy ked to necakame, len pri umelom je to inac 😝
katy hanke pusinkuuuuuuuuuuu 😵
lyndus, ty ides kedy na UTZ? ahaaaaaaaa asi vo strvtok 😵
rano tam bola jedna kocka na krv bola to dalidka???????????????? juuuuuj som zvedavaaaaaaaaaaaaaa 😵
kukulik ty si volala , ked som tam bola raaaaaano 😀
neskor vam prihodim jednu fotku mojej meninovej torty, ci si nieco vsimnete 😉 😀 😎
melisska veru veru, tarz radsej neopalovat a ako tehu uz vobec nie....zas budem cele leto biela jak predseda vapenky hehehe
piskotka, rastú rastú, som rada, ja stále chcem dobehnúť zuzanu.dry 😅 a ona je furt v predstihu 😀
lyndus rastie vraj, len ja to akosi nevidím, asi preto lebo ho mám sústavne pod nosom, neviem či by nemalo byť aj väčšie, ale tak hlavne že malé je ok 😵
ahoj melisska, držím silno palce na stredu - pfuf , pfuj, transfér budeš mať potom v pondelok? nehovoril Ti?
a opaľovať ti neodporúčam. Ja mám neskutočnú chuť na kávu, no nerada by som niečo pokazila.
a ako myslíš že to vyzerá? Myslíš, že by to mohlo byť - to bolenie krížov 🤐 🤐 🤐 😉
presne tak piskotka , nechcem to zakriknut, ved vieme 🤐 a dakujem 😵
dobre nebudem sa palit na slniecku, ved v juli to v chorvatsku dobehnem 😀
tak to nám ani nehovor, keď budeš tehu, čo určite budeš, tak žiadne slniečko, len chládok a užívať si more.
tak dobre melisska 🤐 🤐 🤐 😵 😵 😵
ja aj hneď teraz 😀 😀 😀 sedím doma, bojím sa pohnúť. Ale budem musieť ísť do práce pre "učivo" - vo štvrtok mám precertifikáciu - test. Sa na to tak teším 😠 😠 😠
melisska moja, nechcem ti brat radost, ale ako tehulka ziadne opalovanie v Chorvatsku 🙂 maximalne tak pekne sa cvachtat v mori a leskat v tieniku 🙂 fazulke nerobi moc dobre to teplo, ked sa zohrievas na slnku 😉 a na stredu moooooooooooooooooooooooooocno drzkam palceky, transfer potom asi v piatok, ze?
piskotka, tak ako som pisala dalidke, krize su super tehu priznak 🙂
Dobry den, kocendy. 🙂 Melisska, super, krasne cisielka vajok. Budem drzkat palce. 😉
Ja idem na krvicku, zajtra. Bojkam, lebo ma ten test veelmi zneistil, ale ved uvidime... 🙂 Dnes nemozem sediet... Citim vajecniky, mam neustale nutkanie na mocenie... 😕 Bud je to priznak tehu, alebo prichadzajucej mrchy, ktoru drzia na uzde len hormony...
melisska, fakt? ja som volala dost skoro tesne pred siedmou, aby mala este sestricka cas na dvihnutie telefonu, lebo potom uz velmi nestihaju 😀 😀 😀
melisska, to je ale kraaaaaaaaaaaasna uroda vajok 😵 😵 😵 super, takze zajtra na teba silno myslim 🙂
piskotka, ved si daj kav, kavu s normalnom mnozstve mozes, samozrejme nie 4-5 krat denne a smrtaka, ale 2 kavy denne nesky s mliekom v pohode 😉 🙂
dalidka uz dnes mala krvicku? 😀
piskotka urciteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, jak hovori Ivana v Panelaku, mam taje svrbenie medzi kozami 😀 😀 😀
dalidkaaaaaaaaaaaaaaaaaa super priznak, aj ja furt chodim cikat, hlavne poobede 😀
teda som sa sekla, v stredu silno drzkam palce melisska 😀 nejako sa mi pletu dni v tyzdni 😀
hej iskotka, ja napr. pijem tu taliansku ladovu, co maju v skatulkach v obchode...niezeby mi nejako zaberala na unau, lem mi teraz mimoriadne chuti 😀
len som čítala, že káva nerobí dobre a podporuje potraty, tak preto ju už radšej ani neraz nepijem...
dalida, učite si tehu, aj ja to cítim medzi kazami 😀 😀 😀 😀 lyndus, to je super, u nás to doma začal používať manžel, keď to prvý krát povedal, som myslela že sa zbláznim od smiechu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😵 kukulik ano ja som tam uz 6:45 😀 prichadzam so sestrickami 😵 kukulik a co s tym mojim 25mm, dufam ze mi ho vyberie 😒
dalidka aj ja som ako tehu vela cikala a urcite to nieje z mrchx, ja pred mrchou casto necikam, aj v noci?cikas? 🙂
ta jespera sa neozvala? iste som ju odhalila ja spion a bola to ona 🙂
ja som chcela aby sa Dr,trochu usmial, a ked povedal, aby bol manzel k dispozicii v stredu, spytala som sa ho ci nemoze byt priatel 😀 ale on odpovedal vazne, ze ak nie je manzel moze byt aj priatel 😝 nepochopil moj pokus o zart 😅 a sestricka ze moze byt aj priatel, a ja jej na to, ale vy mojho manzela poznate a ona veru, ja by som to bonzla 😀 aspon ona to pochopila.
ale je kava a kava....ja pijem taku kavu, co ani neviem ci sa da nazvat kavou, polovica hrnceka vody a zvysok mlieka, tato kava nemoze ublizit, pila som cez tehu jednu rano, kedze mam nizky tlak a pohodka...zase netreba to prehanat 😉 ale ak nie tak nie, nutit ta nechcem v ziadnom pripade 🙂

ahojte...
čítam vás čítam 😉 a držím každej palce 😵