Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
Dikes,lyndus,aspon nieco.Kazdy den dobry 🙂 A este mam dalsiu otazku,splasili sa vam po tych injekciach hormony riadne? A bolia? Muzovi som nemala problem pichat po operacii,ale sebe....no som strasne zvedava 😝
Lyndus, Piskotka ma pravdu, patri to k tehu 😵 ...ja som v podstate aj rada, aspon viem, ze sa nieco v brusku deje 😉 ....ale uz ma to drzi dost dlho a cakam, kedy to polavi.
stanka ake mas v tej ziadosti napisane lieky? ja som mala fostimon a pohodicka 😵
mala som spadnutý net 😠 😠 ...dieťatko ešte spinká 😕
kukulik....aj som premýšľala o skoršom termíne, ale len v auguste máme toľko aktivít, že radšej ich absolvovať bez strachu 😉 ....veď september je tu raz-dva 😵 😵
mno sa teda nic nesplasilo nastastie 😝 😀 trosku to stiplo, ale to len ihla, bolel len choragon, 1 injekcia pred odberom, inac nic
no a ci sa splasili? a kto vie mozno aj hej potom ti ich nikto uz nekontroluje 😀 😀 😀
Ja mam napisany puregon 600 a decapeptyl (do je do rituse???A to kazdy den? 😲 ) A jeje.....A ixi,som myslela nalady splasene 😀
decapeptyl ti pichne sestricka 18-22 den cyklu to len 1 krat no ja som bola podrazdena 😀 😀 😀
mno pet sak jasne, nechcem ta strasit, kamoska to mala do zaciatku piateho mesiaca, kazdy vecer blula jak alik, tak sa tesim 😝
ixi nooo ja neviem ale ja som to posielala na inú adresu, priamo do Ba, lebo tam to schvaľujú 😉
cavik 🙂 tie lieky do brucha je fakt pohodka, ani nebudes vediet, ze ich beries...ja som mala len raz modrinu, co mi zle pichla sestricka u obvodacky...manzel mi pichal suprovo 😀
Ano,ale na uvodnej stranke poistovne je,ze sa ma posta posielat do Nitry...Nic,skocim si zajtra osobne do Krajskej pobocky,za to nic nedam.

mno ja mam vseobecnu, dala som to na podatelni v Ke a tiez to bolo v splne do 3 tyzdov 🙂