icon

Plnenie snov v splne 3

ixi
2. apr 2009

Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀

deny3
1. jún 2009

ale čo si mimus, môžeš im niečo také povedať? oni sú dokonalý, aspoň ten môj to o sebe prehlasuje, ale je to moja vina, keď som ho balila, tak som mu toho veľa nakecala, až tomu uveril 😀

lyndus
1. jún 2009

deny mimusa, ved prave 🙂 ja viem ze to nemyslel zle, ako zart, ale aj tak... normalne som bola taka nastvana, ze ked mi povedal ze prepac tak zo mna vyletelo ze neprepacim 😅 mno teda, tie tehu hormoni su fakt sila 🙂

lyndus
1. jún 2009

deny 😀

mimusa4
1. jún 2009

tak si ho riadne musela presvedčiť 😀 ja môjmu furt poviem, bombaľ uhni..zaberáš miesto..a on mne teraz sloník odúľaj sa 😀

inak dnes som sa zobudila na to že mi niečo chce odtlačiť rebrá, tak neviem či to žalúdok abo malé, ale keď ono no nie je prítulné? 😅 😀 🤐

deny3
1. jún 2009

hej k rebru mimus 😀
ty a sloník? veď si útlučká, čo má potom hovoriť ten môj o mne? ale nehovorí o váhe nič, len to, aby som už na ňu radšej nechodila.

mimusa4
1. jún 2009

😀 😀 sa nám smeje 😀 ..a vidíš aký bandeľ už mám, tak čo bude potom? 😅

mimusa4
1. jún 2009

a kde ste ostatné? 😕

lyndus
1. jún 2009

tu sme tuuuuuuuuuuuuuu 🙂

deny3
1. jún 2009

nemáš veľké bruško, len to na tebe viacej vidno, keby si bola obalená sadlom ako ja, tak by tak nevyniklo.

melisska
1. jún 2009

mimuska-dalidka 😀 😀 😀
deny mala som v auguste po ET 🙂

mimusa4
1. jún 2009

však hej jak spuchnutá cverna 😅
joj vonku taká tma, že ma ťahá spať a to som len pred 2h vstala 😝

melisska
1. jún 2009

mimuska mne sa paci tvoje brusko 😵 cmuk
deny ty tam nemas brusko, skus sfotit mobilom 😉

lyndus
1. jún 2009

hej hej, hnusne pocasie je dnes... som davala do albumu obrazteky, co som vysila pre nasu fazulku 🙂

mimusa4
1. jún 2009

dík melisska aj mne sa páči, ešte som také nemala..
deny vidíš, že ma nenapadlo 😅 však mobilom sa dá..melisska díky za nápad 🙂

melisska
1. jún 2009

lynduska krasne obrazky, sameeeeeee maciky 😀 😵 😵 😵

mimusa4
1. jún 2009

lyndus to je peknučkééé 😵 a ten macko štipec je super, to kde takého majúúú 😵

melisska
1. jún 2009

mimus ja mam aj fotak, ale fotim sa mobilo, je to rychlejsie 😀

mimusa4
1. jún 2009

tak mne je jedno, aj tak mám po ruke jedno aj druhé

deny3
1. jún 2009

nádherné obrázky, to máš nejakú predlohu?
nemám ako preniesť z mobilu do PC, teraz aj tak veľa nevidieť, mám dve hurky, tak dúfam, že každú chvíľu bude z nich iba jedna.
to som ešte nepočula, spuchnutá cverna 😀

melisska
1. jún 2009

dany ze hurky 😀

mimusa4
1. jún 2009

ale deny neverím ti tie hurky, už máš určite bublinu na bruchu 😉 forma tam je 100-pro

melisska
1. jún 2009

Mate niektora DPN??? mne sa zda ze aj tam mam odniest ukoncenie mesiaca, iste 😝

mimusa4
1. jún 2009

melisska na peňažné dávky? áno, má ti dať dr. dve papere

deny3
1. jún 2009

hej, lebo pod pupkom jedna, potom predel a nad pupkom druhá, vyzerá to hrozne, nie ako tehotenské brucho.
a v auguste to vyšlo?

lyndus
1. jún 2009

melisska hej hej, macikov mame radi 🙂 este chcem takeho somarika vysit 🙂 mimusa dakujem 🙂 sesterka ho kupila v Optime, ale viem ze ho mali aj v babetkove... skus pozriet na nete, je to firma Nattou, inac tu kolekciu uz prestali vyrabat, aj ked tomu vazne nerosumiem, lebo ludia to kupovali, su to krasne hracky 🙂 ale maju aj rozne ine kolekcie, snad sa ti nieco zapaci 🙂

melisska
1. jún 2009

ano, no mala som MA v 9tt ☹

mimusa4
1. jún 2009

lyndus jo kuknem, či sa nestiahlo, teraz v poslednej dobe, je stále niečo čo je zdraviu škodlivé 😒

lyndus
1. jún 2009

hej deny, mam predlohy, rozne, tak si mozem vybrat...zatial take univerzalne obrazky a ked si bude vediet vybrat, tak vysijem podla vyberu 🙂

deny3
1. jún 2009

mne dáva sestrička len jeden papier ku koncu mesiaca, ten doručím mzdárke a dávky mi chodia na účet. Inak tie dávky 😢 a taká bude aj materská, hrôza, aspoň materská by mohla byť v plnej výške platu, o rodičovskom nehovorím, to je trápne.

deny3
1. jún 2009

tak je to potom dobré znamenie s tým bruškom 🤐 netestneš?