Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😃 😃 😃 😃 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😃 😃 😃

•
15. apr 2009ahojte kocky tak som konecne doma 😃 😃 😃
0
prepáčte nejak mi blbol počítač.
Cítim sa obyčajne. 😞 Som 7 deň po transfere. Beriem poslušne lieky, som obsypaná vyrážkami ako pubertiačka. 😞 Cicky mám napuchnuté, bradavky citlivé a červené. Brucho ešte stále nafuknuté. vaječníky ma už nebolia. Furt čakám že príde niečo "nenormálne" že pocítim že som v tom. Ale nejak nič. 😞
Cítim sa obyčajne. 😞 Som 7 deň po transfere. Beriem poslušne lieky, som obsypaná vyrážkami ako pubertiačka. 😞 Cicky mám napuchnuté, bradavky citlivé a červené. Brucho ešte stále nafuknuté. vaječníky ma už nebolia. Furt čakám že príde niečo "nenormálne" že pocítim že som v tom. Ale nejak nič. 😞
ahoooooooooj az teraz som prisla domov :-p
katy ved zachvilocku budes mat Hanku v naruci x-) uz trosku spolu vydrzite 😉
kukulik neprislo mi domov, ale som volala do Splnu 😃 povedala mi to sestricka 😉 a okolo 9.5. by som mala mat po mrche, takze stretko v splne budeeeeeeeeeeee x-)
ixi jeeeeeeej zajtra, a neboj ani ja sa velmi necitim 😉 😎
mirus no ty si tehu 😉
dafy drzim tiez palceky na KET a mam ich hodne az 2O 😃 😃 😃
papapa moje splniecka, zajacik moj kde si???? =-) idem buvat som unavena |-|
katy ved zachvilocku budes mat Hanku v naruci x-) uz trosku spolu vydrzite 😉
kukulik neprislo mi domov, ale som volala do Splnu 😃 povedala mi to sestricka 😉 a okolo 9.5. by som mala mat po mrche, takze stretko v splne budeeeeeeeeeeee x-)
ixi jeeeeeeej zajtra, a neboj ani ja sa velmi necitim 😉 😎
mirus no ty si tehu 😉
dafy drzim tiez palceky na KET a mam ich hodne az 2O 😃 😃 😃
papapa moje splniecka, zajacik moj kde si???? =-) idem buvat som unavena |-|
Začni písať odpoveď...

Odošli