Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😃 😃 😃 😃 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😃 😃 😃
IXI - Ja mam take brutalne navaly. Je to normálne? Asi ano ked sa dopujem hormonmy co?
Baby, kuk na tuto stranku: www.bess.sk Je tam uzasne krasne oblecenie pre tehulky, deticky... Takeeeeee by som chcela 😃 😃 😃 Uz aby som bola tehu 😃 😃 😃
Ahojte babule 🙂 🙂 🙂
Jankita máš krásnych synčekov...určite,keď si sa dozvedela,že čakáš dvojčiatka,tak to bola veľká radosť,no teraz,keď sú na svete,tak to je určite riadna fuška 😉času nazvyš určite nie je 🙂 Ja mám sestry- dvojčatá,ja som od nich staršia iba o 1 rok aj tri mesiace,takže mamka nás mala skoro ako trojčatá 😉 😃
Jankita máš krásnych synčekov...určite,keď si sa dozvedela,že čakáš dvojčiatka,tak to bola veľká radosť,no teraz,keď sú na svete,tak to je určite riadna fuška 😉času nazvyš určite nie je 🙂 Ja mám sestry- dvojčatá,ja som od nich staršia iba o 1 rok aj tri mesiace,takže mamka nás mala skoro ako trojčatá 😉 😃
Jaspera, blahozelam k urodicke 😃 Oddychuj, aby si bola pripravena na transfer 😃 Jankita, potvrdzujem, ze Hredzak ma syna Danielka. Rozoberali sme to tu pred par mesiacmi... 😃 To, kde byva neviem... Nie som z KE.
Ixinka, ja idem na uzv v o tyzden v piatok. 😃 Dnes som v Splne bola prva... Este ani sestricka nefigurovala na prijme (ale v praci uz bola) :-N Dorazila som tam presne o 7. 00
Ixinka, ja idem na uzv v o tyzden v piatok. 😃 Dnes som v Splne bola prva... Este ani sestricka nefigurovala na prijme (ale v praci uz bola) :-N Dorazila som tam presne o 7. 00
Začni písať odpoveď...

Odošli
ixi ty to mas za paaaaaaaaaaaar 😉