Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
noooooooooo, dufam, ye uy trafim ku vam 😉 😀 a coskoro 😀
ze uz trafiiiiiiiiiiiiiiim ku vaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀 😀
zase sa mi vytratila 😀
idem trosku von, zatial paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂
Samko uz vstal 😉
🙂 dnes nastastie nieje tak horuco...supeeeeeeeeeeeeeer 🙂
Ahojte, po dlhom čase sa zas ukazujem 🙂 Boli sme s polovičkou pracovne mesiac v Anglicku a dnes sme boli v SPLNe po žiadosť na naše 1.IVF (a verím, že aj posledné). Ak všetko pôjde ako má, cca uprostred septembra pichám dekáč a cca v polke októbra bude odber a transefer. Zrejme budem mať Puregon. Kto sa pridá? Zajačik, Cavik? Nemám veľmi prehľad, čo sa tu dialo, ale pozdravujem vás všetky. Inak, doki má dovolenku posledné dva augustové a prvý septembrový týždeň. A tu je čo nové? 🙂
Lenuliatko, tak som rada, ze sa pustate do dalsieho boja a drzim palceky 😉
Ja som dnes absolvovala poslednu poradnu a bola som prvy krat za porodnikom...urobil UTZ a o tyzden mam ist na monitor...Maly ma uz 2,2 kg...takze sa to kraaaaati 😉
Zuzi, ďakujem, je to ešte dlhá cesta, ale začať niekde musí 😉
Veru, už sa vám to blíži míľovými krokmi 😵 Už máte pre drobca meno? Užívaj si ešte bruško, aj keď v tejto horúčave to asi nie je žiadna sláva, ale menila by som 😉
Dobre popoludnie, splnieckovo. 😵 Lenuliatko, budem ti drzkat palce. Uz ked zacnes pichat vcielky, ubehne to raz dva. Ani sa nenazdas a bambulky budes mat v brusku. 😉
Ja mam teraz problem. Zacala som troska spinit. ☹ Je to taky hnedasty vytok aj s bielym hlienom. ☹ Troska som o tom cosi pohladala na nete... Moze to byt sposobene aj nedostatkom progesteronu... Tak dufam, ze je to len to a nie nieco vaznejsie.
ahoj lenuliiiiiiiiiiiiiik 😵 tak budete spolu aj so zajacikom 😉 😎 budem siiiiiiilne drzat palceky 😎 tak preto si tu mesiac nebola 😉
zuzy naozaaaaaaaaaj zachvilku budes mamicka 😉 🙂
dalidka a preco bz to mal bzt problem? bola si niekde? 😕
Melisska, nie nebola som nikde. Momentalne som 9 DC, zacalo to vcera. Neviem co to je. S tymto skusenosti nemam. Sem tam ma pobolieva aj podbusko. Dufam, ze to coskoro prejde.
ahojte splniecka...hlasim sa vam po tyzdni dovolenky 🙂 🙂
bolo super, teplo, more, oddych 😉
dobré ránko 🙂 🙂 🙂
papáme:
ttttttt 😀 😀 😀 😀 😀 ttttttt 😀 😀 😀 😀 😀 ttttttt 😀 😀 😀 😀 😀 ttttttt 😀 😀 😀 😀 😀 ttttttt
zuzana tebe sa to fakt veľmi kráti, malý má peknú váhu, vyzerá to, že to nebude 5 kilový valibuk. Joj, ja sa už teraz bojíííííííím, aj tešíííííím.
achojte..
deny ty čo nevieš spať? 😉
jeej lunuliatko zavítalo 🙂
a všetko popapať:
tttttttttttttttttttttttttttttttttttt
tttttt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀ttt
ttttttttttttttt 😀 😀 tttttttttttttttt
ttttttttttttttt 😀 😀 ttttttttttttttttttt
ttttttttttttttt 😀 😀 tttttttttttttttt
ttttttttttttttt 😀 😀 ttttttttttt
ttttttttttttttt 😀 😀 tttttttttt
ttttttttttttttt 😀 😀 tttttttttttttt
ttttttttttttttt 😀 😀 tttttttttttttt
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
dalidka neboj to bude dobreeeeeeeee 😉 🙂
denz, mimuska kujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeme 😀 😵
vevericka jaaaaaaaaaaaaj trosku ti aj v dobrom vidiiiiiiiiiiiiiiiim 😀 😀 😀 pridaj niejake foto 😉 a ako babulky???? 🤐 😵
inaaaaaaaaaac dobre ranko 😎
dobre ranko 🙂
melisska...neviem ako je na tom fazulka, ale kazdy den mam pocit na mrchu...netestovala som, lebo nemam testy, takze asi az v pondelok testnem a v utorok idem na krv 🙂 ...teraz nervy chytam, lebo nemame vodu, u niekoho prasklo potrubie a vraj nie su doma.....a ja by som teraz potrebovala vsetko vyprat a aj nieco navarit 😒 hroza, des ☹
vevericka tak pod ku mne poprat a nechytaj nervy 😉
melisska si daleko 🙂
prave som pridala zopar fotiek 🙂
ahojte krasavice 😀
vevericka, vitaj doma, dufam, ze sa drobec raidne zahryzkal, to bude tutovka, ked si tak krasne oddychovala 😉 tie tobogany sa mi pacia najviac...tam by som sa vyblaznila 😀 😀 😀 ja nie som moc typ na chodenie na dovolenke, mne sa staci vyvalit na nafukovacku v mori a len lezat a lezat a lezat a jest a jest a jest a pit a pit a pit 😀 😀 😀 samozrejme nejaky vyletik sa da, ale nenarocny, napr plavba po mori...lebo chodenie v horucave neznasam 😝
ahoj kukuliiiiiiiiiiiiiik 😉 🙂 ja podobneeeeeeeeeeeeee 😀
jeeeeeeeeeej vevericka supeeeeeeeeeeeeer fotooooooooo 😵 😵 😵
kurňa kukulik kde si usla o hodinu ideme na grilovacku 😉
ja som isla so obyvacky, lebo ide Batman a ja zboznujem Georga Clooneyho, tak som sla kus poocumavat sumneho chlapa 😀 😀 😀
a ja sa chystam na zahradku, ale najprv musi mlady pan vstat a napapat sa, MM uz siel rovno z prace..mozno tiez nieco opecieme 😝 🙂
tie tobogany boli perfektne, ale ja som ich neskusala.....ja som skor vylihovala na plazi alebo na matraci vo vode 🙂
teraz som chcela kupit tehotenske testy, ale na okoli su vsetky lekarne zatvorene...tak to asi necham az na pondelok 🙂
tu plavbu na mori som si odpustila,lebo zaludok som si aj bez toho citila tak ako na mori 🙂 stacilo si vecer lahnut na postel a som hned mala pocit ze sa so mnou kolise 🙂
Ahojte,
Vevericka vitaj - ako bolo, oddychla si si? V utorok budem mysliet na teba...
Mne sa akurat vratil manzel po mesiaci - tak sa vytesujem, ale teraz spi..
Prajem vsetkym pekny vikend.
jespera...bolo super, len teraz zas zacinam mysliet na vysledok

ahoooooooooooooooooooj melisska, sa nejako obchadzame, ked som tu ja, nie si tu ty a ked si tu ty, tak zase ja nie 😀
hej to je mapka, na ihrisko, ktore mame za cinziakom...ale uz to vymazem, ale v podstate podla toho trafis v pohode k nam...i ked lepsie by bolo inou cestou...to by som ti inak nakreslila 😀