Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky π π π π a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky π π π
zajacik dakujem π΅
jani normalne si das rano 2 a vecer 2 π drzim palceky, niekto tu smolu musi prelomit π
ixiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii π ajoooooooooooooj π
lenka, pekne ti to napisala lenuliatko..uplne s nou suhlasim, netreba sa poddat .....treba ist do boja naladena optimisticky, lahsie sa to vsetko prekonava π΅ neboj, nie je to nic strasne, ani IUI a ani IVF samotne...da sa to zvladnut π jasne , ze neuspechy bolia.... niektore baby otehotneli na prvy krat niektore na treti, niektore na piaty....kazda mame urcenu cestu, kazda si nesieme svoj kriz..ale spolocne to ide ale lahsie π π tomu ver π
melisska, take nieco si predsa nenecham ujst, novonarodene dietatko π΅ anjelik malicky
janulienka, jej, ty uz mas zajtra KEt? π fiha, super, tak drzim palceky π
Dobre rΓ‘nko π
jani myslime na teba π π
kukulik to ti verim, uz som davno nedrzala v naruci babetko π
mne je od tych liekov π na grc π
este spinkate alebo ΔistΓte zrak? π
Dobre ranko π
jaanulienka, myslim na teba a drzim palce π΅ π΅ π΅
Hanicka dnes zasa spala v noci uplne ukazkovo - od 21,00 do 4,00.... Ona je taka zlata, ze este aj v noci nas necha vyspat sa.... a po napapani spala az do 7,00..... Vacsinou mi prespi takmer celu noc a budi sa az nadranom....
Myslim na vas vsetky a prajem vam krasny den....
Inak v sobotu mame krst π π΅ π΅ π΅ Konecne bude hanicka bozim dietatom, ked uz je ten Bozi zazrak π΅ je to symbolicke, narodila sa 6.6. a krst bude 8.8. π
Dobre ranko prajem π , posielam ranajky π .
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
hanicke prajem orijemny a krasny krst π a 8.8. je magicke π
kukulik jasne π
peta dakujeme π dnes som na teba myslela
katy, naozaj krasne datumy π΅
petka, ham π vyborne ranajky π
jani drz sa dnes a podaj spravy π
dobrΓ© rΓ‘nko bambuΔΎky,
ja som dnes v noci zle spala a tak som si prispala rΓ‘no. π΅ π΅ π΅ Prajem VΓ‘m krΓ‘sny, aj keΔ ufuΔanΓ½ a veternΓ½ deΕ π π
Pekne ranko π
Janulienka drz sa π
Katy to je super ze Hanka tak krasne spinka π A prajem krasny krst π΅
Piskotka ja som v noci spala vyborne, ale spala by som aj teraz, ale v praci sa to neda π
Petronelka dik za virusiky π Inak hrozne vam to tehulkam leti, uz ste pomaly v polke π
Ahojte vsetky SPLNiecka π΅
jaaaaaaaj a vevericka dnes bola dat krvicku...pfuj co ked sa stane zazrak? π π΅
ahojte splniecka π
peti vdaka za virusiky π
jani drzim ti palce, nech uz konecne prelomiz tu smolu
katy mala je nadherna, zlata π
no ano melisska, dnes som bola na krvy, ale vysledky budu az o pol druhej, tak som si bola este trochu psopat, lebo posledne noci zle spavam
to ti verim moja π povedala si sestricke ze test mas /? a co ona na to? π
vravela som jej to, ona len uvidime π
s manzelom sme sa o tom celom rozpravalai a sme sa dohodli, ze hned ako sa da pojdeme do 2.IVF...sestricka mi vravela,ze az v januari by to bolo mozne, ale mne to aj vyhovuje
Vevericka drzim ti palceky, nech sa stane zazrak π Mozem sa opytat preco ti sestricka povedala ze dalsie iVF az v januari? Myslis ze je to kvoli poistovni? V akej si?
Melisska ahoj π
podla mna kvoli poistovni, lebo sa ma pytala na poistovnu, ja som v spolocnej....ale ze vraj ziadost si mozme vypisat aj buduci tyzden a potom v januari zacneme
Inak ked hovorite o tej neuspesnosti v SPLNe v poslednej dobe, v neviem ktorej teme som citala (asi o tej bylinkarke Kopacovej, ale niesom si ista), zevraj IVF nie je vhodne ked je take horuce pocasie, teda v lete... no mozno na tom nieco je, ale ajtak si myslim, ze je to via-menej o stasti, ci to vyjde alebo nie... ved to pozname π€
Melisska no ved hovorim ze je to viac o stasti... π Nech uz to stastie sadne aj na nas π

Melisska 6 anjelikov... π’ π’ π’ ... moja verim ze ten siedmy bude krasne zdravucke babatko π΅