Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😃 😃 😃 😃 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😃 😃 😃

•
11. aug 2009mno leni, aj mna to tesi, len dufam, ze po septem. nam tu tehulky pribudnu hufne 😃
0
ahojte, lynduska nejdem na krv, vysadila som vcera lieky 😉
dnes mam vela prace tak nestiham, leni a ostatne babulky dakujem, ved zit musim dalej ]-( nic ine mi neostava :-p
dafy moja ano bolela ma hlava, zle na zaludok-zvracanie, neskor hnacka bez teploty, neviem cii to mas aj ty alebo to prenasaju v splne 😃
dnes mam vela prace tak nestiham, leni a ostatne babulky dakujem, ved zit musim dalej ]-( nic ine mi neostava :-p
dafy moja ano bolela ma hlava, zle na zaludok-zvracanie, neskor hnacka bez teploty, neviem cii to mas aj ty alebo to prenasaju v splne 😃
ja som stále tu, len keď vidím, že tu nik nie je tak nebudem hovoriť-písať sama so sebou 😉 😞
Krásne ránko SPLNiečka,
Meliiska tak pekné zariadzovanie my už 2 roky budú v decembri, čo bývame v našom bytíku nemáme digestor lebo si nevieme vybrať aký vlastne chceme.
kedy nastupuješ do práce?
Kuku tak peknú prácičku
Meliiska tak pekné zariadzovanie my už 2 roky budú v decembri, čo bývame v našom bytíku nemáme digestor lebo si nevieme vybrať aký vlastne chceme.
kedy nastupuješ do práce?
Kuku tak peknú prácičku
Mimusa ham, ham x-)
Dafy ano na september 😃 Rozbehni tu tehu-vlnu a my sa potom na jesen pridame 😃 Kedy ides testikovat? A na krvicku?
Dafy ano na september 😃 Rozbehni tu tehu-vlnu a my sa potom na jesen pridame 😃 Kedy ides testikovat? A na krvicku?
ahojte 🙂
my sme dnes s mužom nejaký lenivý, teraz sme sa vyhrabali z postele, ale stihli sme sa o 8.00 naraňajkovať a potom zase šup do postielky. 😃 a nejak je zamračené, bude lejak?
Včera som bola na prietoky, malý je v poriadku, ale je malý, má cca 1155 g, našťastie je v norme, ale podľa tabuliek to vychádza pri narodení do troch kíl, aspoň sa nebudem tak trápiť pri pôrode 😃
A muž páve navrhol, či nepôjdeme na obed niekde do mesta, no nie je zlatý ?
my sme dnes s mužom nejaký lenivý, teraz sme sa vyhrabali z postele, ale stihli sme sa o 8.00 naraňajkovať a potom zase šup do postielky. 😃 a nejak je zamračené, bude lejak?
Včera som bola na prietoky, malý je v poriadku, ale je malý, má cca 1155 g, našťastie je v norme, ale podľa tabuliek to vychádza pri narodení do troch kíl, aspoň sa nebudem tak trápiť pri pôrode 😃
A muž páve navrhol, či nepôjdeme na obed niekde do mesta, no nie je zlatý ?
mimus bola som včera u Dankočíka, ten mi ukazovall graf, kde je dnes malý a aký je predpoklad. Ale to všetko je teória, v skutočnosti to môže byť úplne inak. A aj on priznal, že by volil sekciu, takže vlastne je to aj jedno, aký bude. A my to máme v rodine, ja som mala 2,5 kg, mama dokonca 2,1 kg, muž 3 kg, a to je vraj dedičné. Tebe lekárka nespomínala sekciu?
Lyndus tak vsetko najlepsie k vyrociu x-) My mame o 2 tyzdne, uz piate a stale bez babiky :-|
Začni písať odpoveď...

Odošli