Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
tak to že budeš v práci. ale nebudeš vedieť dajako kuk ? aj inokedy si vedela, nie ?
a potom testík odfotím, nech už je na ňom čokoľvek, a dám ho tu do albumu. ok ?
inač som našla tvoj čínsky kalendár počatia. sice mi vychádza chlapček, ale ja budem mať aj chlapčeka aj dievčatko. 😀
Jaspera - ja by som sa dala tiez najradsej na PN ale ked si predstavim co vsetko by som musela chystat do prace tak ma to odradza. Ale po vklade si zoberiem 2 dni volna. Myslim ze to vyjde na dalsi strvrtok, takze piatok je statny sviatok, tak vikend a potom este pondelok. Myslim ze tie 4 dni stacia.
ta ja už v duchu zariaďujem našu spálňu, že kde dám 2 postielky, prebalovací pult,a také.
aj keď sú 2 bábiky tak stačí 1 prebalovací pult, či treba 2 ?
IXI ja neviem kedy presne len som si to tak vypocitala. V piatok idem na kontrolu a je to posledny den s menopurom. V sobotu bude choragon a 36 hodin po je teda pondelok. V piatok je volno takze asi vo stvrtok. Alebo?
janulienka uvidime ja ti neviem podla coho to doki urcuje lebo my sme boli na odber 2 a kazda sme sli v iny den na et 😎
Ak to nie je pre vas neprijemne na IVF ste isli preto lebo vy mate problem, alebo manzel alebo obaja? Je to len preto ci niektora nema podobnu diagnozu ako my

a ty ako ? už sa určite nevieš dočkať konca apríla, však ? 😉 😉 😀 😀 😀
už sa teším s tebou. a veľmi na teba myslím, a držím palce už tak dopredu, aby to vyšlo. vlastne ani netreba držať palčeky. tebe to určite tentoraz vyjde. 😀 😀 😀