Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
My to po finančnej stránke zvládneme, len po tej psychickej stránke je to o dosť horšie. Ale čo už, dali sme sa na boj, tak budeme bojovať, až pokiaľ sa finančne a psychicky nezruinujeme.
to obdivujem aj ja, fakt klobúk dole meliss
nám beží 5 rok a už sa mi to zdalo strašne dlho
vcera som bola na pohotovosti a mi povedala zubarka ze mam ist ku svojej lebo mam zly zub a nech sa necudujem ak potratim.........................
tak to ťa teda potešila
švagriná chodievala v pohode k zubárovi tehotná a nič sa nestalo, synček v pohode porodila
ixi dofrasa aj zo zubarmi 😒 nemozes mu zavolat?
mirus, fafi aj ja sa cudujem, ale mam za sebou uz 6 tehotenstiev, tak verim, ze budeme mat babetko, ale teraz je to posledný krat 😉
zajtra mam volno tak tam behnem ale uz ma sere s prepacenim ze nikto nas neupozorni nato ake vysetrenia a pod. si mame dat doporiadku 😠
Melisska tak nech vam to siedme tehulkovstvo vydrzi az do zdravuckeho babatka, uz sa to jednoducho musi podarit!!!
zdravim vas vsetky 😅 ixi ako sa mame???som tu len na skok.som chora tak sa mi tu ani nechce .a mam aj navstevu od vcera sestru aj s malickym 2mesacnym babätkom tak sa tesim a venujem sa im.ixi ja este stale nic 🙄
ixi mas pravdu 😉
zajacik fafi dakujem 😵
kukulik moj manzel uz povedal musime ist ku kukulikovi na kavu 😎 a ja mu na to ved to len od teba zalezi, ale povedal ze ked bude volnejsie pojdeme 😉 uz sa tesim, najskor ti zavolam ci nie si mimo republiky 😀
kukulík ja som odpovedala tebe na tvoju otázku ako sa máme...
🙂 ale to nič
v nedeľu sme boli v SN blahoželať otcovi k narodkám
stretla som Mirku s rodinkou v meste
🙂
melisska 7 je šťastné číslo pre mnohých ľudí. tak možno už začne byť aj tvojim šťastným číslom. 😉
Ahojte.
Melisska, aj ja mam trombofiliu, tak sme na tom rovnako.
Zajtra podstupujem KET, tak uvidime.
Drzim vam palce.pa
jaaaaaaaaaaaaaaj, tak toto, ja ze som si myslela, ze som si nevsimla nejaku tvoju otazku..hmmm...ja som bola uz von, ked si odpisovala 🙂 ale som rada , ze sa mate dobre 😉
a najblizsie sa kedy chystate?
melisska..nooooooooooo, ze manzela pozdravujem 😉 dobry napad 😉

tini ja viem aj ja bezim maraton 13 rokov 😉 som vycerpana z injekcii, liekov, potratu......aj financne sme na to tensie
fafi tak ti silne drzim palceky s bambulkom 😵 a fotecku nepridas nech sa potesime 🙂