Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
Babulky vsetkym dakujeme za drzanie palcov 🙂
Feja obdivujem ta ze nebudes testovat, ja by som to nevydrzala... Teda mozno aj vydrzala, ale radsej chcem byt dopredu pripravena na verdikt sestricky 😉
Kuspitka ty si uz 32tt? Tebe to leti zazracnou rychlostou, nie?
Zdravim vsetky SPLNiecka 😵
Zajačik sama sa čudujem, ani neviem či je to rezignácia, alebo tie lieky ma natoľko ovplyvňujú...... 😅 .
Fakt neviem. Držím prsty. Veľmi sa mi páčilo ako ste si pozdravovali deťúrence - zajačikovci.
Ixi viem, že sú to len slová, ale ja mám stále ciťák, že u teba to je OK.
Prajem to aj ostatným z celého srdca.
Pre zlepšenie nálady dodávam fakt, že moja mamka mala pri mne slabú mršku až do 5 mes. tehotenstva.
A aká som ja krásna a múdra 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte, dlhsie som sa neozvala...ani velmi nestiham citat...maximalne, ked kojim🙂)...a bola som na par dni u rodicov...my sme mali tento vikend krstiny...vsetko v pohode...nestiham sledovat, ze kolko novych stimulantiek a cakateliek je...ale viem, ze ste sa viacere chystali...tak sa drzte a drzim palceky... 😉
Ahojte, zdravim vam dnes aj ja...co mame nove v splne?
Ja stale riesim kde rodit ci ostat v Presove alebo ist do Sace? Doktorka ma dost odhovarala od Ke - ci som normalne sa na silvestra trepat niekam do Ke. Len akosi ja k presovskej nemocnici nemam dost dovery, aj ked je pravda ze som citala pozitivne - aj negativne nazory aj na jednu aj na druhu nemocnicu...:(
jespi preco na silvestra? ja mam prvy termin dany na 13.1. a druhy na 6. 1. takze ja skor jak na troch kralov rodit nemienim hehehehe, som si to pekne naplanovala, ze? 😀 😀 😀
A inak zajacikovci pozdravuju vsetky bublinky co su u maminiek v brusku 😵 😵 😵
Zuzka, Jespera, mame nove tabulky pre lepsi prehlad, ma ich Marcelka v albume, tak staci tam kuknut a hned budete vediet co a ako... 🙂
Lyndus len pockaj aby si na Silvestra nerodila aj ty 😅
A zdravim aj krasnu a mudru Feju 😀 😀 😀 😀
A ostatne ste kde? Dnes sa vam akosi nechce 😨 No ved ja mam tiez dnes spiaci den, len obcas vykuknem z brlozku 😅
Ahojte 🙂
Boli sme dnes s malou na neonatologii, brali jej krv na krvny obraz a zelezo a pichali ju do zil na trikrat 😔 chudatko malinke... strasne plakala.... a mame 7160g....
Katy pofukaj Hanicke bibnka, chudatko malicke... teda uz poriadne velke, lebo ta vaha je na 4mesacnu babulku uz dost, nie? Asi mas dobre mliecko ked tak pekne pribera 😵
zajko, ja hanku nekojim, papa Bebu... praveze nepribrala vela ale velmi vyrastla, tak to ide teraz do dlzky....
nausnicky jej chcem dat, ale nie prepichnut uska klasicky ale nastrelit a to robia az od 6 mesiacov. Takze nausnicky jej prinesie Jezisko.... Nastrelovanie je menej bolestive a stresujuce....
Lyndus - to len tak typujem, termin je zatial 5.1 + - 9 dni a ja mam stale pocit ze to bude este tento rok...Inac nepuchnu ti este nohy ? mne dokina dala magnezium - a je to ovela lepsie 🙂
No vidis, to som nevedela ze nastreluju az od 6 mesiacov. Tak to bude mat krasny darcek od Jeziska 😵
Ahojte.Som tu len na skok stále len ležím chvála bohu nešpiním ale stále ma boli brucho.Dúfam že sa to zlepší.Všetkým vám držím prsty aby ste to zvládli do úspešného konca. 🙂
ahojte, to nikto netestuje?
Tak sa priznám, ja som dnes skúsila a nič a bohužiaľ ani ms.
A to sóm myslela že na KET pôjdem v septembri 😅
Marcelka... jéééj! Pozerala som až teraz, že Ti píše v profile termín pôrodu 3. 5. 😵 Ja mám 4. 5.
Sa veľmi teším, že budem sa mať s kým poradiť 😉

ahojte prišla som vás kuk..a držať palce 😵 😵