icon

Plnenie snov v splne 3

ixi
2. apr 2009

Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀

ixi
autor
23. okt 2009

no....a este sa tam nachodim.......... 😖

lulockka
23. okt 2009

Musíme veriť nič iné nám nezostáva 😒

ixi
autor
23. okt 2009

veru verit a verit... 😎

lulockka
23. okt 2009

Veríš veštkyňám ?

ixi
autor
23. okt 2009

ja som len zvedava ci ma dakam dakto posle alebo sa budem musiet poslat sama.......... 😲

ixi
autor
23. okt 2009

ja? ano ak hovori pravdu... preco? a ty?

lulockka
23. okt 2009

Moja známa chodí k veštkyni na uk.Dala som jej moju fotografiu a ona povedala že teraz bábo nevidí ale že sa nemám obávať ale v živote budem mať deti.A ešte povedala že moja maternica nechce prijať plod že ho proste vytláča preč.Ten pocit mám dosť dlho aj ja ked som sa nato pýtala môjho lekára tak my len povedal že ona vie ktorý plod si má prijať že on s tým nevie nič robiť.Už som sa rozpísala ja som ti vlastne chcela povedať či nechceš skúsiť aj niečo také

petronelka77
23. okt 2009

Ahojte Splniecka 🙂 ,
je mi luto, ze sa tu nejako vobec nedari, dufajme, ze aspon Feja pride s pozitivnou spravickou.
Nerozmyslate nad zmenou centra? Tiez som sa rozhodovala a teraz vobec nelutujem. To, co u mna nezistil Hredzak, zistil ihned Herman, takze sme nestracali vzacny cas a pokusy.
Kazdy z nich je svojsky a ma svoje dni, lenze tu ide cisto o profesionalitu,uspesnost a vysledky a tie ma Herman ovela lepsie.
To je moj nazor a skusenost, zalezi na vas, ako sa rozhodnete.
Drzim vsetkym palce 🙂.

ixi
autor
23. okt 2009

lulocka ja som bola 😉

mirus25
23. okt 2009

ahoj.

lulockka
23. okt 2009

A čo povedala ti niečo pozitívne.lebo ja teraz mám aspoň takú malú nádej že raz sa dočkám

lulockka
23. okt 2009

Ahoj Mirus

ixi
autor
23. okt 2009

hej nezavysle mi povedali traja ze budeme mat 3 deti 😎

ixi
autor
23. okt 2009

ahoj mirus 25 ako sa mas?

ixi
autor
23. okt 2009

idem kuk telku a sa este zastavim

mirus25
23. okt 2009

nie veľmi dobre. sklesle. už neviem čo na to všetko povedať.

ixi
autor
23. okt 2009

chapem ta....

mirus25
23. okt 2009

nemám ani chuť a ani silu nad tým rozmýšľať. Lebo len začne sebaobviňovanie a podobné veci.

ixi
autor
23. okt 2009

uz ani zmrzlinky nemam...

mirus25
23. okt 2009

kde je spravodlivosť????

ixi
autor
23. okt 2009

to by som aj ja rada vedela?

mirus25
23. okt 2009

ani ja ixi. ☹

mirus25
23. okt 2009

do kedy nás ten život chce trápiť ? nenatrápili sme sa už dosť ? málo sme toho už prešli ?

ixi
autor
23. okt 2009

a pojdes na dalsie ivf?

ixi
autor
23. okt 2009

tak uz by to mohlo aj skoncit....

mirus25
23. okt 2009

ešte neviem ixi. Tiež potrebujem riešiť finančnú stránku. Možno by aj bolo dobré nechať telo trochu oddýchnuť. Keď tak berieme vyše pol roka sme boli nadopované všeliakými hormónmi. neviem čo budem teraz robiť. už dosť často tu baby spomínajú aj zmenu centra. Fakt neviem čo bude.

mirus25
23. okt 2009

a ty ?

mirus25
23. okt 2009

idem aj ja kuk telku. potom sa tu pozriem. zatiaľ sa majte.

astrid55
23. okt 2009

baby myslite, ze treba zmenit centrum ked je tu tolko neuspesnych snaziliek? robi herman nieco ine ako v splne? myslim vysetrenia ...mate s tym skusenosti?..vdaka

lulockka
23. okt 2009

Dnes má deň asi sto hodín tak sa ten čas pomalí vlečie