Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
zdravim vas vsetky.Mirus je mi to luto ze to tentokrat nevyslo tak som tomu verila ze budes tehula ☹ ale na buduce hadam to vyjde.Petronelka tak to si ma nepotesila lebo aj ja som mala16dni ms po neuspesnom IVF.a teraz mam ist na KET ale ms neprichadza a uz meska 7dni.tak hadam nebudem na nu cakat ako ty 2mesiaca 😠 😠 😠 ixinka ako sa mas???
ixinka 😀 😀 😀 😀 😀 to asi tazko.nebola som tu lebo bola u mna sestra s 2mes.babätkom tak som bola zaneprazdnena ma totišto koliku chudačik moj v kuse len plačka ma velke bolesti tak som vycerpana 😀 😀 😀 😀 a este som k tomu aj dost chora 🙄 🙄 🙄
ixi uz vsetko mozne vyskusali ale na to liek nie je musi to prejst samo od seba 😖 😖
ixi to pochybujem ved krv bola negativna a ja som mala aj pocit uz na ms vtedy ako som mala dostat a nic ale jak naschval teraz nepride tak skoro 😠 😠 😠
po IVF som dostala ale mala som ju 16dni a teraz som mala dostat tak ako tay ved vies a nic
dafy tak ju necakaj vtedy najskor pride 😀 aj ja cakam mrchu ale kludne 😵 ma cas
a to som vam chcela napisat ze to kajanske korenie neovplyvnilo velkos mojej perinky predtym aj teraz 8mm

mirus je mi luto ze to nevylo ale hlavu hore ket to isti 😉