Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😃 😃 😃 😃 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😃 😃 😃

•
5. feb 2010zajacik dobre že si už doma a že to hneď takto poriešlil. Opatruj sa
0
zajacik.. som rada, ze ste ok 🙂
baby, ja mam dnes take velke brucho, este vacsie ako vcera,ked som mala odber. strasne ho mam nafuknute a neskutocne mi to vadi,lebo mam pocit ze mi praskne. pijem kolko sa len da, kazdu chvilu chodim na vecko. co mozem este robit,aby som nedostala ohss? normalne mam strach, lebo fakt mi to brucho tlaci na vsetko vo vnutri. ]-( ]-(
baby, ja mam dnes take velke brucho, este vacsie ako vcera,ked som mala odber. strasne ho mam nafuknute a neskutocne mi to vadi,lebo mam pocit ze mi praskne. pijem kolko sa len da, kazdu chvilu chodim na vecko. co mozem este robit,aby som nedostala ohss? normalne mam strach, lebo fakt mi to brucho tlaci na vsetko vo vnutri. ]-( ]-(
pimma to poznám. Trošku Ti pomôže espumisan - najlepšie hneď 2 tbl. naraz. Ja som to brala až do prenosu.
Ale to určite nezabráni OHSS. Keby bolo veľmi veľmi zle tak neotáľaj a rýchlo choď do nemocnice.
Ale vôbec to tak nemusí dopadnúť. Ja som to zvládla doma.
A je dobre, že chodíš na wecko
Ale to určite nezabráni OHSS. Keby bolo veľmi veľmi zle tak neotáľaj a rýchlo choď do nemocnice.
Ale vôbec to tak nemusí dopadnúť. Ja som to zvládla doma.
A je dobre, že chodíš na wecko
Ahojte.
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ixi, kujulik ďakujem vám za rady. Niečo z toho vyskúšam. Lieky beriem iba tie, ktoré mi predpísal lekár. Teraz si sama nedovolím vziať ani paralen či panadol. Anticol dráždia žalúdok, tak nechcem aby malej nepoškodili. Septolete zas neviem či možno v tehotenstve. Takže ostáva skúšať niečo na prírodnej báze. Takže uvidíme čo zaberie.
zajacik som veľmi rada, že ste doma a v poriadku. Silno držím palce.
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ixi, kujulik ďakujem vám za rady. Niečo z toho vyskúšam. Lieky beriem iba tie, ktoré mi predpísal lekár. Teraz si sama nedovolím vziať ani paralen či panadol. Anticol dráždia žalúdok, tak nechcem aby malej nepoškodili. Septolete zas neviem či možno v tehotenstve. Takže ostáva skúšať niečo na prírodnej báze. Takže uvidíme čo zaberie.
zajacik som veľmi rada, že ste doma a v poriadku. Silno držím palce.
Zajacik, tesim sa, ze ste O.K. x-)
Pimmka, teraz k tebe. Vzdy rano alebo vecer si meraj obvod bruska. Ak nemas velke problemy s dychanim, cikat cikas, pit pijes... tak to prejde. Problem by to bol vaznejsi, ak by si necikala a vsetka tekutinka ostavala v brusku... Mimka ti dobre radi 😉 Espumisan pomaha. Ja som ho brala tiez 😉
Pimmka, teraz k tebe. Vzdy rano alebo vecer si meraj obvod bruska. Ak nemas velke problemy s dychanim, cikat cikas, pit pijes... tak to prejde. Problem by to bol vaznejsi, ak by si necikala a vsetka tekutinka ostavala v brusku... Mimka ti dobre radi 😉 Espumisan pomaha. Ja som ho brala tiez 😉
Zajacik, to som rada,že som ťa našla! nebola si náhodou v starej nemocnici? Bývalá spolubývajúca Henika mi písala,že tam po mne na izbu číslo 5 prišla kočka,čo ma pozná z netu. Nebola si to ty? To by bola nehorázna náhoda!!!!! 😃 😃 každopádne ti držím všetky palce! Skoč niekedy aj do júloviek.
Všetkým prajem krásne nedeľu a úspešný boj o bábätká! 🙂
Všetkým prajem krásne nedeľu a úspešný boj o bábätká! 🙂
ahoj dalida 🙂 no, chcela som zafarbit vlasy pred vkladom a teraz lutujem 😞 trosku som experimentovala a vyzera to hrozne. teraz umyvam vlasy o 106, nech sa to trochu vymyje 😃 tak mi treba. ale to preto, ze som nechcela dofarbovat vlasy prve 3 mes, ak by sa to podarilo. mne totiz dost vidno,ked su vlasy odrastene.
dalida .. a dakujem, ja ti tiez drzim palce
mima... zajtra je ten den D x-) x-) x-) uz sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiim 🙂
dalida .. a dakujem, ja ti tiez drzim palce
mima... zajtra je ten den D x-) x-) x-) uz sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiim 🙂
ahojte 🙂
zajacik - som rada, ze ti je uz lepsie...oddychuj, aby sa vam nic vazne nestalo 😉
pimma - super, ze ta uz nic netlaci...zajtra budem na teba mysliet...drzim palce 😉 😉
dalidka - podla mna si skoro testovala...este nie je nic stratene 😉
zajacik - som rada, ze ti je uz lepsie...oddychuj, aby sa vam nic vazne nestalo 😉
pimma - super, ze ta uz nic netlaci...zajtra budem na teba mysliet...drzim palce 😉 😉
dalidka - podla mna si skoro testovala...este nie je nic stratene 😉
Pimmka, 😃 chi- chi... , ale iste to nie je az take hrozneee... Fajn, ze bursko pre transferom pokleslo 😉 Vevericka, mas pravdu na testik som cikala priskoro..., ale dnes poobede som to zase nevydrzala a obcikala aj PEPINO.. na nom som si vycikala aj tu druhu ciarocku... Taku slabu, ale je tam 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli