Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😃 😃 😃 😃 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😃 😃 😃

•
10. mar 2010pekny vecer splniecka...vevericka, nevesaj hlavu, ved to nie je definitivny vysledok, ten sa dozvies az z krvicky!!! este nie je nic stratene, tak drzim aj nadalej prsty 😉
0
no ja sa mam OK, som na PN, takze som cely cas doma...uz si pripadam ako tulen, co sa raz vyvali na gauč, raz do postele a tak 😃 zatial nemam ziadne extra pocity, sem-tam ma pichne v podbrusku, ale inac nic...takze uvidime...stale verime...ale testovat asi nebudem az do krvi...
tak to sa mas fajn, len pekne oddychuj a opatruj bambulky 😉 ...ja som to testovanie fakt olutovala :-S
Lenuliatko u mna je zase naopak skor vynimka ked citim kopanceky, a o vydutinkach na brusku zatial len snivam x-) No sak drobec tam ma dost miesta, tak sa schovava 🙂
Jajica som rada ze je vsetko v poriadku 🙂
Vevericka verim ze ten test ta rozhodil, ale drzim silno palce na krvicku, aj Monike 🙂
Marcelka 4kg??? Nieje to nejako malicko? :-N
A zdravim ostatne SPLNiecka x-)
Jajica som rada ze je vsetko v poriadku 🙂
Vevericka verim ze ten test ta rozhodil, ale drzim silno palce na krvicku, aj Monike 🙂
Marcelka 4kg??? Nieje to nejako malicko? :-N
A zdravim ostatne SPLNiecka x-)
Ahojte. Zase napadal sneh. ]-( Ja sa už tak teším na jar. A tá nie a nie prísť.
zajacik no 4kg. Čo narobím. Uvidím čo mi povie zajtra na ultrazvuku. Nám nechutí papať. Ale aspoň to nie je až také hrozné ako na začiatku. Papáme nie často a nie veľa. Ale aspoň niečo. To ma teší. A jesť 2 dni to isté nemôžem už vôbec. No čo narobím. Hlavne že vy priberáte a tehulkujete ako sa má.
zajacik no 4kg. Čo narobím. Uvidím čo mi povie zajtra na ultrazvuku. Nám nechutí papať. Ale aspoň to nie je až také hrozné ako na začiatku. Papáme nie často a nie veľa. Ale aspoň niečo. To ma teší. A jesť 2 dni to isté nemôžem už vôbec. No čo narobím. Hlavne že vy priberáte a tehulkujete ako sa má.
ahojte zienky 😉 a dakujem za podporu....mozno som ten test spravila fakt skoro
tehulky tesi ma, ze sa mate fajn, len pekne opatrujte svoje pokladiky x-) x-)
mirka7582 vitaj medzi nami 🙂
tehulky tesi ma, ze sa mate fajn, len pekne opatrujte svoje pokladiky x-) x-)
mirka7582 vitaj medzi nami 🙂
u nas je problem s manzelovymi spermiamy, su pomale, deformovane a je ich malo
vdaka 😃 len na zaciatku som bola na PNke, teraz uz chodim do prace....aspon na to tolko nemyslim
Začni písať odpoveď...

Odošli