Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
@vevericka80 no lebo 23mi vyberali vajicka a vzedy aj ich oplodnili a vlozili26 😠 tak nevim 😅 😕
mirka pocita sa myslim 2 tyzdne pred vlozenim embrii.takze by si mala byt 4tt.aj normalne tehotenstvo sa pocita od prveho dna poslednej menstruacie.to je ca 2 tyzdne pred oplodnenim.
@mirka7582 vajicka oplodnili 23.jula, takze vtedy si uz bola v 2tt...teraz si uz skoro v 5tt
Ahojte, baby tak som si to tehotenstvo dlho neužila....V sobotu som začala krvácať, nemocnica, kyret a už som doma...... Takže môžem pokračovať v 2. IVF.
Pimma, vidíš, nenechala som Ta samú......a radšej nenájsť// ako prežiť stratu.....bolí to oveľa viacej
@maahuliena dakujem za vysvetlenie 🙂
@vevericka80 aha taze zajtra podla toho uz idem do 5tt 🙂 no fajn
caute baby,
xeroma, to mi je velmi luto, ale aj to je nadej, ze sa to na dalsi krat podari, drzim palce...chcem sa vas opytat, neviete ako maju v splne dovolenku? vdaka
@astrid55 V splne majú dovolenku od 16. 8. a nastupujú 6. 9. - aspoň čo mne sestrička a doktor povedali minulý piatok čo som tam bola,.......
IXI - ahoj,... kde si sa skryla?
Xeroma - je mi to ľúto,.. naozaj,.... drž sa,.... určite to vyjde,... 🙂 🙂 🙂
Veverička - ty sa ako máš? čo máš nové?
ahojte 😉 @matulka7 mam sa celkom fajn, oddychujem u sestry....mam cudne pocity, obcas mam pocit, ze ma bolia vajecniky alebo ako pred mrchou a ked dlhsie stojim, tak ma krize bolia...nechcem si nic namyslat, lebo dnes som len 7.den po KET-e...testovat budem asi az buduci tyzden...trochu ma uz svrbia ruky 😀 chcela by som vediet vysledok
@vevericka80 aj mna bolel cely clovek aj krize vsak uvidis na buduci tyzden 😀 drzim pestiky
Ahojte 🙂
davno som tu nepisala... vsetkym tehulkam gratulujem 😵 😵 snazilkam prajem // a drzim palce.... 🤐 😵
my sme vycerpali vsetky moznosti, 2.KET vyzeralo zo zaciatku nadejne, malinke sa uchytilo ale pod vplyvom velkych, prave prezivajucich stresov to vzdalo 😢 😔
V Splne koncime, dalsie babo nebude, mame malinku, nase slniecko, treba sa s tym zmierit....
Drzte sa vsetky....
Obcas na vas pridem kkuknut, ako sa vam dari....
Momentalne prezivame v rodine velmi tazke okamihy, tak si na nas spomente.... 😔
@mirka7582 mam sa celkom fajn...obcas mam pocit ako na mrchu alebo ma pobolieva v podbrusku...testovat budem asi len v utorok, nemam testiky 🙂 trochu sa toho bojim

@vevericka80 takze ked vajicko oplodnili 23JULA