Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
@sonulienkas to mi je luto, ze si tak zle reagovala... treba verit, ze do tretice vsetko dobre....
@katy2 ja som reagovala dobre , ved z 1. IVF máme 7-ročnú Eminku 😵 , len sa nemožeme dopracovať k súrodencovi, ja už mám za sebou neúspešný KET, ☹ a aj 2. IVF nedopadlo dobre ☹ , takže tak 😖
@sonulienkas soni, ja viem, ze emka je po ivf... preto sa cudujem, ze teraz si slabsie reagovala.... inak ja som tiez nereagovala rovnako na stimulky.... asi je to individualna dispozicia... a toto je uz posledne hradene ivf, vsak? musi to vyjst... treba verit....
ahojte robila som si test dnes no negativny som 10 ty den po myslite, ze je tam este sanca na uhniezdenie?
@sonulienkas dakujem 🙂 aj ja drzim palce 😉
dufam, ze bude dost bubliniek na ET..... mrazit nedame nic, aj tak to u nas nemalo zmysel...
@anika142 🙂 pozri si na fotoblogu užívateľku - mscat, ona tam má krásne nafotené testíky , 😉
dá sa povedať , že až po 12-tom dni sa jej začali farbiť testiky na ružovo,snad ti to pomôže 😉
dakujem vam vsetkym... myslite na nas, teraz je to potrebne, aby z tych 4 vajok nieco ostalo a aby boli kvalitne embryjka na vlozenie... a aby sa zahryzli a ...... ved viete....
@ixi ahooooj 🙂 teba som tu straaašne dlho nevidela. Kubko rastie, je to malá potvorka, v brušku to bol kľudnučký poklad, len občas kopkal mamku, no teraz si to vynahrádza. 😀 ale zbožňujem ho nadovšetko 😵 čítam, že ideš do toho zase, tak to budem držať palce, občas sa ozvi, ako to prebieha, či je to u konkurencie lepšie.
katy ma teraz navnadila, ísť do toho ešte raz, aj ked som už tiež samoplatca a na materskej teda peňazí nie je veľa, ale bábotko stojí za všetko.

@anika142 jasne, ze je to este skoro... ja som si to neuvedomila, ze je to len par dni.... ale drzim palce, nech to dobre dopadne.... 😵