icon

Plnenie snov v splne 3

ixi
2. apr 2009

Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀

tinusasa
30. apr 2011

@katy2 dakujem za odpoved asi ak by som rozmyslala nad tym co je uspesnejsie tak sa clovek asi zblazni je potrebne to brat tak ako to je a mysliet pozitivne 🙂 a vidim katy , ze cakas babatko tak tebe to vyslo to je skvele vela zdravicka 🙂

tinusasa
30. apr 2011

@dorotka66 a kolko mas mrazacikov ? mala som 8 ale po et mi ostali 6

xeroma
30. apr 2011

my sme naše 1. IVF absolvovali v splne a druhá ms mi prišla cca na 65 den. na 2. IVf sme prešli do ineho centra a tam mi dr. dal duphason od 16-25 dna cyklu,a druhá ms prišla ako hodinky.

katy2
30. apr 2011

@tinusasa no, my uz cakame druhe 🙂 obe su po ET v SPLNe 😉 (2.a3.IVF)

dorotka66
1. máj 2011

@tinusasa ďakujem, verím, že sa zadarí a teším sa na pozitívne správy 🙂, samozrejme z tvojej strany 😉

katy2
6. máj 2011

Nejako to tu uviazlo :(
Pozdravujem vsetky splnacky 🙂

lenisko1
7. máj 2011

Ahojte,

chcem sa spýtať ohľadom SPLN-u v Košiciach. Ako sa tam dostať? Stačí tam len zavolať a objednať sa alebo treba mať odporučanie od lekára? Oni po vyšetreniach povedia čo je najlepšie alebo rovno na umele? Ako to funguje?

vevericka80
7. máj 2011

@lenisko1 odporucanie nepotrebujes.... prve vysetrenie sa robi 1-3. den cyklu, dr. ti spravi sono a sestricka zoberie krv na hormonalny profil, manzelovi vysetria spermie... krv sa tusim berie trikrat pocas cyklu....ked budete mat vsetky vysetrenia, tak sa dr. rozhodne, co dalej

lenisko1
7. máj 2011

@vevericka80 dakujem pekne... takže nemusi to hned ist na umele...a tie výsledky ako dlho trvaju? alebo to cele trva jeden cyklus?

katy2
7. máj 2011

@lenisko1 prve vysetrenia trvaju 1 cyklus - 3x v cykle krv na HP a uzv a 1x spermiogram u partnera... na konci sa vsetko vyhodnoti, bude konzultacia s lekarom a rozhodne sa o dalsom postupe.... Nemusi byt hned IVF

vevericka80
7. máj 2011

@lenisko1 to len jeden cyklus..... uz si absolvovala aj nejake ine vysetrenia? (hematologia, imunologia, genetika, endokrinologia)

lenisko1
7. máj 2011

@katy2 a ked máme vsetky testy robene už budu ich akceptovať ked donesiem výsledky?? alebo si budu nanovo robit svoje? nevies kolko to v tom centre stoji?

vevericka80
7. máj 2011

@lenisko1 oni si robia vlastny HP a spermiogram

katy2
7. máj 2011

uvodne vysetrenia si budu robit svoje... neplati sa nic, vsetko ja zadarmo - hradene poistovnou... plati sa az IVF pripadne IUI

vevericka80
7. máj 2011

@lenisko1 za tieto vstupne vysetrenia sa v SPLNe neplati

lenisko1
7. máj 2011

@vevericka80 aha takže tam ist čim skôr 🙂 a mas s tým centrom dobre skusenosti?

lenisko1
7. máj 2011

@katy2 a kolko stoja tie ukony? aby som mala prehlad

katy2
7. máj 2011

@lenisko1 IVF lieky + vykon okolo 30000 sk

lenisko1
7. máj 2011

@katy2 a IUI? ty mas s tým centrom ake skusenosti? či si tam nebola?

vevericka80
7. máj 2011

@lenisko1 no u mna sa bohuzial o uspesnosti vraviet neda, ale katy caka uz druhe babo vdaka SPLNu

katy2
7. máj 2011

@lenisko1 pozri sa mi do profilu 😉 Absolvovala som tam 3xIVF - 1.IVF nevyslo, 2.IVF mame dcerku a treaz po 3.IVF cakame druhe babo (ale ja som si uz 3.IVF hradila sama bez poistovne....) Takze moje skusenosti su pozitivne 😵
IUI je ovela lacnejsie, ale my sme ho nemali, kvoli manzelovej diagnoze...

lenisko1
7. máj 2011

@vevericka80 čiže individuálne :( ty si tam podstupila umele? teraz niekde chodis?

lenisko1
7. máj 2011

@katy2 a to ked ti prvý krát nevyjde to potom opať sa platí tých 1000eur?

katy2
7. máj 2011

@lenisko1 ale vsetko je individualne... je tu uz vela deticiek vdaka SPLNu ale aj dost zien, ktore uspech nemali....

katy2
7. máj 2011

@lenisko1 Ked to po IVF nevyjde a je dost vajicok a embryi, tie sa mrazia a potom sa vkladaju pri tzv. KET - vklad rozmrazenych embryi - ale tie sme my nemali vobec uspesne - to stoji 90Eur.... Ked sa vsetko minie - zacina sa odznova a plati sa 1000 eur - ale poistovna preplôaca len 3x IVF alebo len do 39 rokov zeny

lenisko1
7. máj 2011

@katy2 aha a to čo prepláca poistovna ked este musis hradit 1000 eur???

katy2
7. máj 2011

@lenisko1 ty hradis 30% ceny injekcii na stimulaciu vajecnikov - a aj tak to stoji pre teba 300eur a vykon je tiez drahy a poistovna preplaca len cast... Mna 3.IVF samu (bez poistovne vyslo vyse 2000eur)

lenisko1
7. máj 2011

@katy2 no tak to nie je žiadna sranda... :(( dosť... na to treba aj mať :( bože doslova si kupuješ dieťa :( aj to nie je iste či sa to podari

katy2
7. máj 2011

@lenisko1 ale som vdacna aj za tuto moznost - v minulosti by som o dietati mohla len snivat 😔

katy2
7. máj 2011

@lenisko1 ale je to naozaj o peniazoch a o stasti 😔 nie kazdy si to moze dovolit 😔