icon

Plnenie snov v splne 3

ixi
2. apr 2009

Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀

bique
15. feb 2012

@mirkakn1 testni testni.....tesim na vysledok, lebo urcite budu //...ono tie hormony nas docista zblbnu, ale ked stale spis, je to dobre znamenie, ja som tiez vkuse iba spala, hned od zaciatku som bola vkuse nenormalne unavena 😉 a ked nespinis,tak to je super, ja to vidim veeeelmi pozitivne 😀 😀 😀

bique
15. feb 2012

@nurili urcite to nie je nic zle, nebojkaj 😀 maternica sa roztahuje a teraz uz babenko je vacsie, rychlo rastie a bude mat stale menej miesta, takze to ta bude vselikde este pichat a pobolievat 😀 jeeej, tak to uz som zvedava, co cakate 😀 ja som taky zvedavec 😀 ako keby som ja cakala, xexe...normalne sa tesim 😀 a kedy mas poradnu? 22? dobre si pamatam?...tak to je uz onedlho 😉

bique
15. feb 2012

@mirkakn1 mne dvojky ukazalo uz 6ty den po ET dve slabulinke //, ale to som velmi skoro testovala, no ale ja nikdy neviem vydrzat...o dva dni neskor uz boli poriadne // 😀 tak ked v piatok testnes, daj vediet co a ako 😲 😀 to uz budes podla toho 8my 😉

nana123
15. feb 2012

@nurili v pohodicke, venuje sa praci a skole takze dni letia 🙂. Este stale mi je vecer zle pravidelne a pali ma zaha ako cert, sem tam ma pobolieva podbrusko niekedy aj casto, ale dr povedala ze to je ok. Na poradnu idem az o 4 tyzden, najradsej by som chodila kazdy tyzden. 😀 Od 16tt vedia povedat pohlavie takze tes, sa tes na poradnu 😉

nelynka
15. feb 2012

ahojte zenusky, tak snad zaciatkom marca ideme aj my na IVF v SPLNe, dneska som dostala informaciu ze nam vcera schvalili ziadost..takze uz len pockat na mrchatu a ideme 😀

katy2
15. feb 2012

@nelynka to je super 🙂 a msuis cakat na ms? nemas nahodou decapeptyl? ak ano, ten sa picha medzi 18-22 dnom cyklu... 😉

foryou25
15. feb 2012

@nelynka ahoj, super, a za ako dlho vam schvalili?

nelynka
15. feb 2012

@katy2 snad mi dal kratky protokol nie dlhy..bo ma jebne potom..ja som taka čúza že fakt neviem ci ho mam alebo nie..
lebo viem ze mam menopur 600 a to druhe neviem..fasa...

nelynka
15. feb 2012

@foryou25 presne dva tyzdne ako som to niesla na pobocku 😀 😀 😀

katy2
15. feb 2012

@nelynka tak to mas urcite aj dekac... ked budes volat do splnu ci maju ziadost, opytaj sa sestricky, kedy mas prist... Urcite ti povie, ze medzi 18-22 dnom, urobia ti uzv, predpisu lieky, vedla v lekarni vyberies a hned ti dekac sestricka pichne... je to standardny postup...

nelynka
15. feb 2012

@katy2 ta fasa, tak to nestihem potom ani nahodou na marec 😢 😢
škoda radosti

foryou25
15. feb 2012

@nelynka fihaaa tak to su super extra rychli a aku mas poistovnu ja doveru, davala som 3.2. na pobocku v mieste bydliska, aj ked je pravda, ze mne to az tak nesuri, ja chcem cele IVF posunut, kvoli vysledkom ktore som tu davnejsie pisala, chceme sa s manzelom este troska preliecit a potom skusit, predsa len je to narocne, a nechcem si zbytocne jeden pokus odtoto 😀

nelynka
15. feb 2012

@foryou25 aj ja mam doveru a ja som davala 1.2. na centralu na Moldavskej..a odtial to posielali do BA a dneska mi prisla sprava, ze to bolo vcera schvalene a dneska posielane do splnu..

foryou25
15. feb 2012

@nelynka ak chces posli mi do IP kontakt, kde si sa informovala, ci je to schvalene

nelynka
15. feb 2012

@foryou25 poslala som..

@katy2 skusim v piatok zavolat, ci ju tam nahodou nemaju, ze mam info ze ju 15ho posielali..
a ze ako to tam prebieha, kedy mam prist a tak..aby som vedela..
bo ked ju tam do pondelka mat nebudu tak nestiham uz 😢

foryou25
15. feb 2012

@nelynka neboj ak ju dnes posielali do piatku tam musi byt vselijak, jedine ze by ju posielali cez Cinu 🙂

katy2
15. feb 2012

@nelynka ktory den cyklu si teraz?

katy2
15. feb 2012

@nelynka ono uplne staci vypytat si v poistovni cislo schvalenia ziadosti a liekov, a da sa lieky predpisat, aj ked v centre fyzicky ziadost nie je... staci, ze je schvalena....

nelynka
15. feb 2012

@foryou25 no to som si prave nie ista..v gyncare viem ze jedna holka cakala dva tyzdne kym im tam prisla..bohvie ako to oni posielaju 😀

@katy2 cekaj kuknem 😀

nelynka
15. feb 2012

@katy2 ojoooj dneska 12DC takze buduci tyzden pohodka potom..do piatku..
super ked to takto staci..ze sa vypisu cisla..donesiem ked tak do CAR mail co mi pisali aby mi verili a tie ciselka tak snad to vezmu nach necakam mesiac zbotcne..
aj mm uz prisiel nateseny 😀

katy2
15. feb 2012

@nelynka neboj, ziadost dorazi... a keby nie, vypytaj si cisla.... treba to na recept... to stihas v pohode... po dekaci pockat uz len na ms a ide sa stimulovat 😉 drzim palce....
idem ja do hajan, zajtra ma caka narocny den ☹

nelynka
15. feb 2012

@katy2 ale preco sa picha ten dekac vlastne?
ja som si toto nepichala predtym vobec..
az pri stymulacii fostymonom som pichala asi posledne 4dni orgalutran..tak nechapem..

nelynka
15. feb 2012

@katy2 tak dobru nocku, dobre sa vyspinkaj

mirkakn1
16. feb 2012

@lienka_1 to sa mi paci, ja napriklad momentalne nepracujem, tak neviem, ako sa odreagovat 😵

mirkakn1
16. feb 2012

no takze robila som si test a zatial nic, mala som doma rapiclear, tak neviem, nevydrzala som a testla 7 den. Zajtra kupim dalsi, este nestracam nadej 😒

anika142
16. feb 2012

@mirkakn1 ahoj, este nestracaj nadej, niekomu sa to ukaze hned a niekomu nie. Ja som si dopisovala s babou ktorej na 12 ty den neukazalo nic a potom testla na 14 ty den a mala //. Ja tiez nepracujem momentalne som doma ale snazim sa ako viem odreagovat a zatial sa mi to dari v celku uspesne. Bezi mi to rychle aj ked mam este dlhu cestu pred sebou. Ja tiez somm zvazovala kedy budem testovat no najskor o tyzden.

mirkakn1
16. feb 2012

@anika142 ja som myslela, ze vydrzim aspon do zajtra, ale nedalo mi to. Musim si kupit iny test, lebo citala som ze rapiclear nie je velmi rychly. a dakujem za podporu 😵

anika142
16. feb 2012

@mirkakn1 ved sa musime navzajom podporovat, musis tomu verit a podari sa. Ja pri prvom IVF som vobec netestovala chcela som sa prekvapit potom ostatok som uz testovala.

mirkakn1
16. feb 2012

@bique neviem, kedy sa pocita 14 den, ja som bola 9.2. na ET, tak mne to vychadza 22 a ked az od 10 sa pocita tak 23. neviem 😅

mirkakn1
16. feb 2012

@anika142 a ty si ktory den po ET?