Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
baby, ktore zacinate pichat, drzim silno palce nech je bohata a kvalitna uroda 😀 tie co cakate na //, nech ich tam najdete 😀 a tie co cakate na transfer ET alebo KET ako ja zelam, nech nam rychlo zbehne ten cas 😀 😀 😀 a este pekny den vsetkym 😉 🙂
jaj, este som zabudla na tie, ktore netrpezlivo cakaju na mrchu...nech cim skor dorazi ta svina cervena 😀 😀 😀 😀
@nelynka kedy máš odber? dík 🙂
@bique ja viem že nič strašné, ale tak není mi všetko jedno..heh..ja som bola skôr v tej várke keď brali ráno krv a potom klasika utz ako každá.. no možno sme sa aj videli a nevedeli sme o sebe..ako posledná prišla jedna s mužom tak neviem či si to bola ty alebo ešte jedna asi s mamou..alebo sme sa minuli.. 😉
@franina volala volala...zaciname pichat v nedelu a v piatok idem na uzv...juuuj ja sa za seba tesim, ale aj tebe prajem, aby si to uz mohla zacat podstupovat aj sama, ale verim, ze uz cez vikend dojde a v pondelok pojdes navstivit splnicek...;)
a len tak do plena by som sa chcela opytat vsetkych babeniek, ze ak zaciname 18steho kedy cca mozem ocakavat ten den D? dakujeeem

ja tiež od zajtra picham puregon,tak dúfam že bude pekná úroda. 😝